31 Temmuz 2012 Salı

Goomass ile internetten para kazanmak

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Goomass kiti


goomass eğitim kiti ile internetten para kazanabilirsiniz. Satış ortaklığı sistemi, internetten para kazanma alanında en çok kazanacağınız sistemdir. Satış ortaklığı sistemiyle başkalarının ürünlerinin tanıtımını yaparak satılan her ürün başına ürün sahibi tarafından ödenen komisyonlarla para kazanırsınız.İşte satış ortaklığı alanında size yol gösterecek Türkiye’deki en geniş kapsamlı ve en iyi olan ürünü goomass eğitim kitidir. Goomass ile satış ortaklığı sisteminde başarıyı kısa zamanda ve kolayca yakalayabilirsiniz. Ülkemizde yeni yeni yayılmaya ve bilinmeye başlayan satış ortaklığı konusunda pek çok kitap, forum mevcut ancak bunların birçoğu yetersizdir. Goomass eğitim kiti bu alandaki boşluğu doldurarak satış ortaklarına bu işi öğrenmelerinde ve uygulamalarında çok büyük katkı sağlamıştır.


                                                                                                    


Goomass eğitim kitikesinlikle bir e- kitap değildir. Bir eğitim platformudur. Devamlı güncellenen yapısıyla satış ortaklılığı konusunda affilitelere yol göstermektedir. Goomass eğitim kitinin içinde satış ortaklığı eğitimi, clickbank eğitimi, x ticaret eğitimi, amozon eğitimi, site kurma ve seo teknikleri eğitimi bulunuyor. Yalnızca yazılı olarak değil her şey videolarla sergilenip anlatılıyor. Bu yönden de herkesin kolayca anlayabilip uygulayabileceği şekilde hazırlanmıştır. Google adwords eğitimi ile artık reklamlarınızı google de reklamlarınızı sorunsuz bir şekilde yayınlayabileceksiniz. Satış ortaklığı sisteminin püf noktalarından ilki ürünlerin seçimidir. Hangi ürün daha çok ilgi çeker hangi ürün daha çok para kazandırır, işte bunların cevabını goomass eğitim kitinde bulabileceksiniz. Satış ortaklığı sisteminde diğer bir püf nokta olan ürünlerin seçiminden sonra bu seçtiğimiz ürünlerin tanıtımını nasıl yapacağız? Reklam vererek ürün tanıtma, site kurarak ürün tanıtma gibi ve daha birçok yöntemle ürünlerin satışının çok kolay bir şekilde yapabileceksiniz. En baştan adım adım site kurmayı videolar eşliğinde öğrenebileceksiniz ve sitenizi kendiniz kuracaksınız. Kurduğunuz siteyi goomass eğitim kitinde anlatılan seo teknikleri ile sitenizi google’da ve birçok arama motorunda ilk sayfalara çıkarabileceksiniz. Özellikle yurt dışında satış ortaklığı sisteminde en bilinen şirket olan clickbankla ilgili çok değerli ve güncel bilgileri goomass’ta bulabilirsiniz. Türkiye’deki satış ortaklığı platformları ile ilgili bütün her şeyi bu eğitim kitiyle öğreneceksiniz. Özellikle ülkemizde yayınlanan satış ortaklığı ile ilgili eserler genelde yazılıdır. Buda satış ortaklığı yapmak isteyen birçok kişi bu ürünlerden yeteri kadar yararlanamamaktadır. Goomass farkı ise sadece yazılı değil aynı zamanda görsel olarak ta bilgileri vermesidir. Goomass eğitim kiti bir yazılımdır bilgisayarınıza indirip kurarak çok kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Özellikle yurt dışındaki affilite sistemlerinde yabancı dil bilmek önemli bir faktör olarak önümüze çıkmaktadır. Goomass ile çok az İngilizce bilmeniz bile yeterli olacaktır yabancı satış ortaklığı şirketleri ile çalışırken.


 

 
Goomass eğitim kiti ile hiç kimsenin bilmediği stratejileri öğrenerek online olarak para kazanma dünyasına herkesden bir adım önde başlamış olacaksınız. Daha kolay ve hızlı bir şekilde para kazanmaya başlayacaksınız. Satış ortaklığı pazarlama tekniklerini öğrenerek stratejilerinizi buna göre geliştirip devamlı bir gelire kavuşmuş olacaksınız. Gerçek yaşamdaki pazarlama teknikleri ile internet ortamında ürün pazarlama teknikleri birbirinden son derece önemli farklılıklar içerir. İnternetten ürün tanıtarak pazarlayabilmek profesyonellik gerektiren bir durumdur. Goomass ile bu profesyonelliği kazanarak daha fazla ve en önemlisi düzenli bir periyotta artan gelirler elde edebilirsiniz. Satış ortaklığı ile ne kadar para kazanacağınız tamamen size bağlı olan bir olaydır. Ayda orta ölçekli bir ticarethanenin kazandığı miktarlarda paralar kazanmanız aslında çok kolay ve bunu gerçekleştiren Türkiye’de yüzlerce kişi var. Para kazanmanız satış ortaklığı işini ciddiye alıp az bir gayret göstermenizle başarı sağlayacağınız kesindir.


goomass ile sisteminizi kurun ve para kazanmaya başlayım.

Goomass eğitim kiti bunu başarabilmeniz için size inanılmaz fırsatlar sunmaktadır. Goomass hazırlayanlar internetten para kazanma konusunda oldukça deneyimli olan kişiler tarafından hazırlanmış bir yazılımdır. Goomass eğitim kitine sahip olurken yanında da birçok bonus’a sahip olacaksınız. Bu bonuslar şunlardır. Auto Twıtter, Satış sayfası hazır şablonları, joomla ve wordpress rehberi seo teknikleri, adwords kampanya örnekleri, adwords deneme kuponuna ücretsiz bir şekilde sahip olacaksınız. Goomass kullananlar goomass’tan oldukça memnundur. Bende goomass kullanmış birisi olarak kesinlikle çok faydasını gördüm ve daha hızlı bir şekilde para kazanmaya başladım. Sizde goomass eğiti kitini ulaşmak istiyorsanız aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.        
   
bu eğitim kiti ile internetten para kazanmayı öğreneceksiniz.

 GOOMASS EĞİTİM KİTİNE BURAYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ...

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

28 Temmuz 2012 Cumartesi

İnternette ücretsiz reklam yöntemleri

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
evden iş yapabileceğiniz. bir çok yazı İnterneti kullanarak evinizden, iş yerinizden sizin belirlediğiniz süre içerisinde çalışabileceğiniz bir iş olan satış ortaklığı ile ek gelir sahibi olabilirsiniz. Satış ortaklığı yaparak başkalarının ürünlerinden para kazanabilirsiniz. Bu yazıda çeşitli ücretsiz reklam yöntemleri ile cebinizden beş kuruş para çıkmadan nasıl parakazanabileceğinizi anlatacağım. Bunlar benim ürünleri tanıtırken kullandığım ve tanıttığım bu ürünlerden iyi komisyonlar kazanmamı sağlayan yöntemler, kolay bir şekilde uygulanabilen ve sonuçlarını hızlı bir şekilde alabileceğiniz reklam yöntemleri. Satış ortağı olduğunuz ürünleri hem çeşitli reklam ağlarına reklam vererek tanıtabilir ve para kazanabilir, ayrıca bu anlatacağım tamamen ücretsiz olan reklam yöntemlerini de kullanabilirsiniz. İnternetten para kazanmaya yeni başlayanlar için ücretsiz reklam yöntemleri her zaman idealdir. Bunun başlıca nedeni paralı reklam verdiğinizde her zaman bir risk taşırsınız. Şöyle ki $100 bir reklam verdiğinizde bunun karşılığında ki kazancınız maliyetinizi kurtarmıyor olabilir. Çünkü ücretli reklam kampanyalarının bir çok detayı bulunmaktadır. Bu püf noktaları öğrenmeden oluşturabileceğiniz bir kampanyadan para kaybedebilirsiniz. Ücretli reklamcılığı belirli kaynaklardan araştırarak kendinizi geliştirdikten sonra başlamanızda fayda var.





Öncelikle satış ortağı olacağınız ürünün seçimine özen göstermelisiniz. Her ürün maalesef para kazandırmıyor. Ürün analizi ve seçimi ile ilgili blogta bulunan yazıları inceleyebilirsiniz. Ürünü belirledikten sonra sıra geldi kendi affilite linkiniz ile ürünü tanıtmaya. Burada ücretsiz yöntemler devreye giriyor. Birçok yazımda bahsettiğim gibi sosyal medya araçlarını kullanmak potansiyel müşterilerinize ulaşmada en önemli araçtır. Örneğin facebook’ta ürün ile ilgili sayfalar açabilir, üye sayısı yüksek guruplarda ürün tanıtım yazılarınızı yayınlayabilirsiniz. facebook bu konuda oldukça verimli bir alan satış ortağı olduğunuz ürüne ilgi duyabilecek topluluklara buradan kolayca ulaşabilir ve hızlı bir şekilde kazanç sağlayabilirsiniz. Bir diğer ücretsiz reklam yöntemi ilan siteleridir. Bu ilan siteleri çoğunlukla ücretsizdir. Güzel bir tanıtım yazısı hazırlayarak bu ilan sitelerinde ürün reklamlarınızı yapabilirsiniz. Google ücretsiz ilan siteleri diye yazdığınızda ilk 2 sayfada çıkan ilan sitelerini deneyin. Benim linkim ile ürün ana sayfasına iyi sayıda ziyaretçi gönderdiğim ilan sitesi intiko kijiji’dir. Oldukça fazla sayıda üyeye sahip olan bu ilan sitesini kullanmanızı tavsiye ederim. Çok cüzi miktarlarda bir ücret ödeyerek ilanınıza tıklandığında direk istediğiniz sayfaya yönlenmesini sağlayabilirsiniz. Diğer bir başka yöntem ise çeşitli sitelerde video altlarında veya yazı altlarında bulunan yorum bırakma yerlerini ürününüzün tanıtımını yapmak için kullanabilirsiniz. Bu gibi daha birçok yöntemi de siz oluşturabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ürünü tanıtmaya odaklanmak. Benim kullandığım bir başka yöntem ise video sitelerine video yükleyerek ürünün reklamını yapmak.Bunu nasıl yapılacağını aşağıda detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.

 
x ticarete üye olarak side internetten para kazanmanın keyfiniz çıkarın.
Youtube, dailymition, vimeo, mynet, izlesene gibi birçok video sitesine video yükleyerek ürünlerinizin tanıtımını yapabilirsiniz. Bu yolla ürün tanıtımı 2 şekilde olmaktadır. Yüklemek istediğiniz videoyu düzenleyerek video üzerine reklam bannerlerı yerleştirebilirsiniz. Diğeri ise videonun alt kısmında bulunan ve video yükleyen tarafından kullanılan bölüme ürününüz ile ilgili bir tanıtım yazısı yazarak affilite linkinizi ekleyebilirsiniz. Yüklediğiniz videoların ürün ile ilgili olması izleyen kişiyi daha kısa sürede ürüne yönelmesini sağlayabilir. Ancak daha çok ilgi gören videolar genellikle insanlara ilginç gelen komik videolar, kamera şakaları gibi kategorilerde bulunan videolardır. Bu tip videoları da yükleyerek daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz. Video sitelerine, video yükleyebilmek için öncelikle üye olmanız gerekmektedir. Ben kısaca youtube üye olmayı ve video yüklemeyi anlatacağım. 


Öncelikle bir gmail adresi almalısınız. Diğer e-posta adresleride oluyor ama gmail daha iyi sonra youtube ana sayfasına geliyoruz burada sign up sekmesine tıklıyoruz karşımıza bir form geliyor. Burada email adresinizi, kullanıcı adınızı, şirfrenizi, ülkenizi ve doğum tarihinizi girerek onaylıyoruz. Youtube girmiş olduğumuz mail adresine bir aktivasyon mail’i gönderiyor buna tıkladıktan sonra üyelik işlemi bitmiş oluyor. Üye olduktan sonra sıra geliyor video yüklemeye öncelikle youtube’ye üye adımız ve şifremiz ile giriş yaptıktan sonra upload videos sekmesine tıklıyoruz. Burada karşımıza aşağıdaki resimde göründüğü gibi bir menü geliyor burada title kısmına video başlığımızı, desciription kısmınada ürün tanıtım yazımızı ve satış ortaklığı linkimizi yazıyoruz. Tags kısmına anahtar kelimeler giriliyor.


youtube kayıt olarak video yükleyebilirsiniz.


Video kategorisini ve video dilini seçtikten sonra continue uploading botonuna tıklıyoruz. Burada video başlığı ve anahtar kelimelerin seçimi oldukça önemli videonuzla ve ürününüzle alakalı kelimeler seçmelisiniz. Arama yapan kişi başlık ve anahtar kelimelere göre sizin videonuza ulaşacaktır. Daha sonra bilgisayarınızda yüklü olan videoyu seçebileceğiniz bir menü karşınıza çıkıyor. Burada yüklemek istediğiniz videonuzu seçerek. Browse sekmesine tıklıyoruz burada video ayarınızı public olarak işaretlemelisiniz. Bu seçenek videonuzun herkes tarafından görülebilmesi için bir onay mahiyetindedir. Ve video yüklenmeye başlıyor videonun boyutuna göre birkaç dakikalık sürede video yüklenmiş olmaktadır. Böylece o videoyu izleyecek olan izleyicilere alt kısımda bulunan ürün tanıtım yazınız ve linkiniz ile ücretsiz bir şekilde reklam yapmış oluyorsunuz.  
                        


parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Moreniche satış ortaklığı sistemi

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
moreniche kullanarak para kazanabilirsiniz. Bu yazımda satış ortaklığı yaparak, internetten para kazanabileceğiniz bir başka satış ortaklığı havuzu olan moreniche.com sitesini tanıtacağım. Bu blogtaki diğer birçok yazıda da belirttiğim gibi internetten para kazanmanın birçok yolu ve yöntemi mevcuttur. Ancak size gerçek anlamda para kazandırabilecek sistem bence satış ortaklığı sistemidir. Gördüğünüz, duyduğunuz onlarca işe yaramaz yöntemi bir kenara bırakın reklam tıklayarak, mail okuyarak, video seyrederek para kazanamazsız ya da çok cüzi miktarlarda para kazanabilirsiniz. Satış ortaklığı (affilite marketing) yaparak hem düzenli, hem de yüksek miktarlarda gelirler elde etmeniz mümkün. Yurt dışında ve ülkemizde onlarca satış ortaklığı havuzu mevcut bunlardan bir kaçı ön plana çıkmış durumda örneğin yurt dışı sistemleri başta clickbank olmak üzere, plimus, amozon ve ebay satış ortaklığı sistemleridir. Bu yazıda da oldukça kazanç sağlayabileceğiniz, ürün havuzunda kaliteli ürünleri barındıran ve yüksek komisyon oranları veren moreniche sistemini tanıtacağım.





Morenich affilite sistemi daha çok diyet, sağlık ve güzellik ürünleri üzerine yoğunlaşmış olan bir sitedir. Ürünlerin kaliteli olması ayrıca birçok avantaj sağlamaktadır. Sistemde bulunan ürünleri hızlı ve kolay bir şekilde tanıtıp satılmasını sağlayarak komisyon kazanabilirsiniz. Komisyon oranları %30 ila %50 arasında değişmektedir. Bu komisyon oranları da oldukça iyi rakamlardır. Örneğin $100 bir üründen  $50 dolar satış ortaklığı komisyonu kazanmanız mümkün. Oldukça tercih edilen birçok ürünü içerisinde bulunduran morenich sizleri yani satış ortaklarını da düşünerek ürün ile ilgili tanıtımlarınızda kullanabileceğiniz birçok materyali ücretsiz bir şekilde sizlere sunmaktadır. Ürün ile ilgili tanıtım yazılarını, örnek reklam metinlerini, blog veya web sitesi için temaları, ürüne ait yüksek kalitedeki resimleri siteden ücretsiz bir şekilde edinebilirsiniz. Hedeflediğiniz ürünle ile ilgili bir web sitesi oluşturarak çok iyi sonuçlar almanız mümkün. ayrıca morenich affilitelerine ürünü tanıtmak için kullanabileceğiniz bir çok yöntemi de videolar ile anlatmaktadır. Bu gibi sistemlerde en önemli olan şey ürün seçimi.Doğru ürünü bulduğunuz anda artık hızlı bir şekilde para kazanmaya başlarsınız. Doğru ürün nedir peki. Doğru ürün sizin affilite linkiniz üzerinden ürün ana sayfasına gönderdiğiniz ziyaretçi sayısının ne kadarlık bir kısmı o ürünü satın alıyor. Yani gönderdiğiniz müşteri sayısı ile o ürünü alan müşteri sayısı arasındaki fark ne kadar az ise o ürün size para kazandıracak demektir. Ürün seçiminde öncelikle satış ortağı olacağınız ürünü iyice bir incelemeniz gerekiyor. Bunun içinde morenich çok detaylı şekilde istatiksel bilgileri üyelerine sunuyor. Örneğin ürün kimlere satılabilir, hangi ülkelerde satışı daha fazladır, ürün satış sayfasına gönderilen ziyaretçilerin kaçı bu ürünü satın almaktadır. Gibi birçok işinize yarayacak bilgiyi bulabileceksiniz. 


moreniche kaliteli ürünleri ve verdiği yüksek komisyonlar ile üyelerine iyi kazançlar sağlamaktadır.
Moreniche satış ortaklığı sitesinde ayrıca üyelere özel bir forum sitesi bulunmaktadır. Burada sizin gibi birçok satış ortağı ile bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Sisteme üye olduğunuz anda size bir affilite manager atanmaktadır. Sizin sitenizi nasıl oluşturabileceğinizi, hangi yöntemleri kullanarak satış yapabileceğiniz ve daha birçok konuda size yardımcı olmaktadır. Morenich ödemelerini 2 haftada bir yapmaktadır. Oldukça güvenilirlik sağlamış olan morenich ile kazandığınız komisyonları hiçbir sorun yaşamadan günü, gününe alabilirsiniz. Kazandığınız komisyon tutarlarını, hangi ürüne kaç ziyaretçi gönderdiğinizi ve kaçının satışa dönüştüğünüz size özel menüden takip edebilirsiniz. Siteye üye olmak için  moreniche.com adresine tıklıyoruz ve ana sayfadaki join free sekmesine tıklıyoruz. Daha sonra karşımıza çok sade ve kolay bir üyelik formu çıkıyor. Burada gerekli bilgileri doğru bir şekilde giriyoruz. Üyeliğinizi çok basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


İnternetten para kazanma konusunda iyi bir sistem olan moreniche satış ortaklığı havuzu kesinlikle değerlendirilmelidir. Moreniche’yi diğer benzeri sitelerden ayıran en büyük özellik bence ürünlerinin gerçekten yüksek kalitede olmasıdır. İyi kalitedeki ürünlerinin tanıtılması ve satılması daha kolay olmaktadır. Bir diğer üstünlüğü de üyelerine ürün ile ilgili her türlü bilgiyi ve materyali sağlamasıdır. Örneğin clikbakta böyle bir özellik bulunmamaktadır. Morenichte ürünün hangi ülkelerde satıldığı ürünün daha çok hangi kitleye hitap ettiği gibi bir sürü yaralı bilgiyi üyelerine sunmaktadır. İnterneti kullanarak para kazanmak biraz sabır ve emek isteyen bir iştir. Ancak sisteminizi oturttuktan sonra kazanç ekranınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Dünya üzerinde internetin oluşturduğu ticaret potansiyeli milyarlarca doları bulmaktadır ve gün geçtikçe de artan bir oranda yükselmektedir. Sizde satış ortaklığı sistemini kullanarak bu büyük pazardan kazanç sağlayabilirsiniz. Bu sistemden para kazanabilmek için birçok bilgi ve tecrübeye ihtiyaç vardır. Bunu kendiniz zaman içerisinde öğrenebilir veya bu konuda hazırlanmış eğitim setlerinden yararlanarak çok daha hızlı bir şekilde para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu konuda benim faydasını gördüğüm ve halen görmekte olduğum goomass eğitim setini sizlere öneriyorum. Tamamen Türkçe olarak hazırlanmış olan goomass hem yazılı, hem de videolar ile görsel olarak para kazanabilmeniz için yapmanız gerekenleri adım, adım öğretmektedir. Goomass ana sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.             

     

      
parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

22 Temmuz 2012 Pazar

Justbeenpaid nedir

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
internetten hiç çaba harcamadan her gün para kazanabilirsiniz.
Justbeenpaid yatırım yaparak, para kazanabileceğiniz bir sitedir. Bu sistemde belirli miktarlarda yatırım yaparak para kazanabilirsiniz. Justbeenpaid sisteminde herhangi bir ürün satmanıza, kayıt parası vermenize, üye toplamanıza gerek yok üye olduğunuz an sistem size $10’lık bir hediye vermektedir. Bu $10 ile yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. $10’lık bir miktar size her gün $0.2 para kazandırmaktadır. Sadece yatırım yaparak kazanacağınız bu sistemde ilk pozisyonunuzu altıktan sonra daha fazla para ile pozisyon sayınızı artırarak daha fazla para kazanabilir ve kazandığınız parayı devamlı pozisyon almak için kullanabilirsiniz. Bu tür yatırım sitelerinde en önemli olan unsur güvenilir olmasıdır. 2004 yılından beri faaliyet gösteren bu sistem ödemelerini günü, gününe yapması ile bilinmektedir. Yazının devamında sistem ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere, nasıl üye olunduğuna ilişkin ayrıntılı açıklamaları bulabilirsiniz. 



Sisteme nasıl kayıt olunacağını birazdan anlatacağım öncelikle sisteme kayıt olduğunuzu varsayarsak. İlk olarak size verilen $10 para ile ilk pozisyonunuzu satın alıyorsunuz cebinizden hiç para çıkmadan para kazanmaya başlamış oluyorsunuz. Bu 10 dolar size her gün 0.2 dolar para kazandıracaktır ve bu kazanç 75 gün boyunca devam edecektir. Kazandığınız paraları tekrar pozisyon almak için kullanabilirsiniz. Daha hızlı ve daha büyük miktarlarda paralar kazanmak için istediğiniz sayıda pozisyon alabilirsiniz. Bu sistemde para kazanabilmeniz için herhangi bir çalışma yapmanıza gerek yoktur sadece gün, gün kazançlarınızın nasıl artığını kontrol edebilirsiniz. Justbeenpaid sisteminin güvenilir olması üyeleri tarafından kazanılan paraları sektirmeden günü, gününe ödemesi bu tür yatırım yaparak para kazanma siteleri açısından ön plana çıkmasını sağlamıştır. Bu sistemde üye getirme zorunluluğu yoktur. Yani hiç üye yapmasanız da para kazanabiliyor ve kazandığınız paraları hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Ancak kendi referans linkiniz ile üye olan her kişinin her pozisyon alımından $1 kazanıyorsunuz. İkinci seviye üyelerinizin her pozisyon alımından da $0,5 kazanıyorsunuz üye yapmanın böyle bir avantajı bulunmaktadır. Ancak yukarıda belirttiğim gibi üye bulma zorunluluğunuz kesinlikle bulunmamaktadır. Aşağıdaki resimde pozisyon sayısına göre günlük kazanç miktarınızı inceleyebilirsiniz.

justbeenpaid ile düzenli bir şekilde her gün artan miktarlarda para kazanabilirsiniz.

Justbeenpaid nasıl üye olacağınızı madde, madde sıralayalım.

1-) öncelikle buraya tıklayarak üyelik sayfasına gidiyoruz. Burada karşımıza bir form çıkıyor. Bu sayfada isminizi, soy isminizi ve mail adresinizi giriyorsunuz. Bu aşamada dikkat edilecek nokta verdiğiniz bilgilerin doğru olması gerekmektedir çünkü kazandığınız paraları alabilmeniz için isminizin, soy isminizin doğru olması gerekmektedir. Birde Türkçe karakter kullanmamanız gerekmektedir. 

2-) sonra karşınıza bir önceki sayfada verdiğiniz e-mail adresine bir onay e-mail’i gönderildiği yazan bir metin çıkmaktadır. Mail adresinize gidip, gönderilen onay linkine tıklıyorsunuz. 

3-) onay linkine tıkladığınızda karşınıza member ıd karşısında yazan bir numara çıkmaktadır bu numara sizin üyelik numaranızdır bunu bir kenara not ediniz sisteme girişte bu numarayı kullanacaksınız. Hemen altında sizden bir şifre belirlemenizi istemektedir. Kendinize göre bir şifre belirleyerek üyelik işlemine devam ediyoruz. 

4-) karşımıza gelen sayfada member area butonuna tıklıyoruz ve sisteme giriş ana sayfasına geliyoruz. Kayıt olurken bir kenara not ettiğimiz üye numarası ve belirlediğimiz şifreyi giriyoruz ve alttaki doğrulama kodunu girerek kendi profilimize ve menümüze ulaşmış oluyoruz. Böylece üyelik işlemli tamamlanmış olmaktadır. Alttaki videodan üyelik işleminin nasıl yapıldığını izleyebilirsiniz.




Birçok hyip ve ptc sitesinden farklı bir işleyişe sahip olan justbeenpaid’te paranız her zaman güven altındadır. Değerlendirmek istediğiniz bir miktar paranız varsa bu sistem oldukça kazançlıdır. Özellikle yurt dışında günde binlerce dolar para kazanan olduğunu görebilirsiniz. Ne kadar yatırım yaparsanız o ölçüde para kazanmanızda artmaktadır. İnternetten para kazanma alanında oldukça iyi bir pasif kazanç sistemi olan justbeenpaid’i değerlendirmenizi öneririm. Eğer web sitesi kurmaya, satış yaparak para kazanmaya ayıracağınız zamanınız yok ise bu sistem tam size göredir. Hiçbir çaba sarf etmeden sadece yatırım yaparak para kazanabilirsiniz.

Güncelleme: Bu yazıyı buraya tıklayarak okuyabileceğiniz makaleden sonra değerlendirin...


         
parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

18 Temmuz 2012 Çarşamba

ZANOX NEDİR? NASIL PARA KAZANILIR

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
Zanox özellikle Avrupa da gelişmiş bir pazara sahip olan uluslar arası bir satış ortaklığı platformudur. Aynı zamanda performans reklamcılık sistemidir. İnternetten para kazanma konusunda kullanabileceğiniz gelir elde edebileceğiniz sistemlerden biriside zanox’tur. Satış ortaklığı yani affilite marketing sistemi ile tanıttığınız her ürünün satışından para kazanabileceksiniz. Zanox cpa affilite marketing ile sizlere ürün satışı olmasa dahi para kazandıran bir sistemi sunmaktadır. Bir web siteniz veya bloğunuz varsa bu sistemde bulunan reklam verenlerin reklamlarını yayınlayarak hem ürün satışından, hem de ücretsiz üyeliklerden belirli miktarlarda para kazanmanız mümkündür. 



Özellikle Avrupa da lider olan zanox sistemi içerisinde binlerce reklam vereni ve onbinlerce yayıncı üyeye sahip olan büyük ve güvenilir bir şirkettir. Ülkemizde faaliyete geçen zanox sisteminde Türkiye’nin çok büyük markalarının reklamlarını, web sitenizde, bloğunuzda veya facebook sayfanızda yayınlayarak para kazanabilirsiniz. Ttnet, vestel, oley.com, hızlıal gibi birçok tanınmış firmanın reklam veren olduğu sisteme, üye olarak istediğiniz markaların reklamlarını yayınlamak için başvuruyorsunuz. Daha sonra yayıncı olarak onaylandığınız anda reklam kodlarını sitenize, bloğunuza ekleyerek hem sizin linkiniz üzerinden yapılan her satıştan %40 varan oranlarda para kazanabiliyor hem de sizin linkiniz ile ürün sitesine ücretsiz üye olan her kişi başına da 1,5 ila 2 tl arasında paralar kazanabiliyorsunuz. 



İnternetten para kazanabileceğiniz birçok yol mevcuttur. Ancak bunlardan en çok size kazanç sağlayabilecek sistem bana göre affilite marketing sistemidir. Bu sistemde hiçbir ürüne sahip olmasanız dahi başkalarının ürünlerini internette çeşitli alanlarda tanıtarak, tavsiye ederek para kazanabiliyorsunuz. Clickbank, plimus gibi uluslar arası satış ortaklığı havuzlarındaki ürünlere satış ortağı olup ücretsiz bir şekilde her satıştan pay almış olursunuz. Zanox ile de özellikle hit’i iyi olan bir web siteniz veya bloğunuz var ise cpa yöntemi ile bir şey satmadan sadece sitenizdeki reklama tıklayarak ürün ana sayfasına göndermiş olduğunuz kişiler ücretsiz bir şekilde siteye üye olurlarsa sizde para kazanmış olacaksınız. Cpa yöntemi ile fazla zaman ve para harcamadan devamlı bir şekilde para kazanabilirsiniz. 


Zanox sistemine kayıt olmak için öncelikle iyi bir hit’e sahip olan bir web sitenizin veya bloğunuzun bulunması gerekiyor. Zanox’a üyeliğinizi ücretsiz ve de oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Buraya tıklayarak zanox ana sayfasına ulaşıp üyelik işlemine başlayabilirsiniz. Üye olma sekmesine tıkladıktan sonra kısa ve basit bir formu dolduruyorsunuz. Gerekli bilgileri girdikten sonra reklamları almak için programlar kısmına giriyoruz. Programlar kısmında kategorisine, satış bölgesine göre reklamları filitreleyerek istediğimiz markaların reklamlarına yayıncı olarak başvurabiliyoruz. Dilediğiniz reklamları seçtikten sonra reklam verenin onaylamasını bekliyeceğiz. Bu işlem birkaç gün sürebilmektedir. Daha sonra ürün veya markanın reklam kodları aktif hale gelmiş olacak bu kodları alarak web sitenize veya bloğunuza yerleştirebilirsiniz. Böylece sitenize gelen ziyaretçi bu reklamlara tıklayarak ürün ana sayfasına gittiğinde hem yapacağı alışverişten belli bir komisyon kazanabilir hem de o ziyaretçi reklam verenin sitesine ücretsiz bir şekilde üye olduğunda para kazanabilirsiniz. Kazandığınız miktarlar çeşitli zaman periyotların da reklam veren tarafından onaylanmaktadır. Şu an için zanoxta ödeme alabilmek için alt limit 25 euro’dur. Kazandığınız miktar reklam verenler tarafından teyit edildiğinde yani parası zanox’a ödendiğinde sizde paranızı hesabınıza aktarmak için ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Kazandığınız tutarların onaylanması ve ödemelerinizin teyit edilmesi programdan programa değişiklik göstermektedir. En fazla 90 gün içerisinde reklam veren yayıncının kazandığı miktarı teyit etmesi gerekmektedir. Üye olurken girdiğiniz iban numarasına bağlı olan hesabınıza ödeme, zanox tarafından eft ile gerçekleştirilmektedir.                   parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

10 Temmuz 2012 Salı

Evde iş imkanları

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
evinizin rahatlığında çalışarak para kazanmak istemezmisiniz?
Artık evinizden iş yerinizden çok kısa zaman ayırarak bir ek gelir elde edebilirsiniz. Gelişen internet dünyasının sağladığı imkanlar ile yalnızca interneti kullanarak her ay binlerce lire para kazanmak sizin elinizde. Evden internet üzerinden çok çeşitli yollarla para kazanabilirsiniz bu para kazanma yollarını bu blogta bulabilirsiniz. Ancak benim her yazımda bahsettiğim gibi evden interneti kullanarak yapabileceğiniz en iyi iş ürün satmaktır. Yani affilite marketingtir. Ürün satmak kelimesi aslında tam olarak affilite marketing çalışma ve para kazanma durumunu karşılamamaktadır. İstediğiniz ürüne satış ortağı olarak sadece internet üzerinde çeşitli yollarla o ürünü tavsiye etmek affilite marketing için daha doğru bir tanımlama olur. Burada satış ortağının ürünün bulunması ve müşteriye ulaştırılması gibi hiçbir yükümlülüğü yoktur. Yani ürün satmak için ürün almazsınız. Sadece başkalarını ürünlerini tavsiye ederek reklamını yaparak komisyon kazanırsınız. İnternet üzerinden ürün satarak para kazanmak; internet üzerinden günde birkaç saatinizi ayırarak yapabileceğiniz en iyi iştir. 


 




satış ortaklığı ile ilgili merak ettiğiniz her şey bu yazıdaSatış ortağıolduğunuz ürünlerin tanıtımını yani reklam kampanyalarını nasıl yapabileceğinize değinmek istiyorum. Öncelikle cebinizden hiç para çıkmadan yapabileceğiniz tanıtım kampanyaları ile çok iyi miktarlarda paralar kazanabilirsiniz. Bu tanıtım kampanyalarını sosyal medya araçlarını kullanarak yani facebook, twitter, forumlar, ücretsiz bloglar gibi internet alanlarını kullanarak çok iyi bir şekilde yapabilirsiniz. Oluşturabileceğiniz ücretsiz bir blogta veya facebook sayfasında kısa bir ürün tanıtım yazısı yayınlayarak ve satış ortaklığı linkinizi bu yazıda geçirerek sizin linkiniz ile ürün sayfasına gidip o ürünü satın alan herkes den para kazanmış olacaksınız. Hiç yatırım yapmanıza gerek kalmadan para kazanmaya başlayabileceksiniz. Tabiî ki bu yollarla yani ücretsiz yöntemleri kullanarak yapabileceğiniz reklam kampanyaları hem biraz daha fazla zamanınızı alacak, hem de geri dönüşleri yavaş olacaktır. Bunun için ufak bir bütçe ile internet reklamları vererek daha hızlı ve daha fazla miktarlarda para kazanabilirsiniz. 


Türkiye açısından internet reklamcılığı daha yeni, yeni gelişmeye başlamış bir durumdur. Yurt dışı olanakları ile kıyaslandığında. Öncelikle ülkemizdeki en iyi satış ortaklığı sistemi olan x ticarete üye olarak işe başlamalısınız. Buraya tıklayarak x ticarete üye olabilirsiniz. x ticaret ürün havuzundaki ürünlere satış ortağı olarak bu ürünlerden para kazanacaksınız. Ortağı olduğunuz ürünleri reklam vererek hızlı bir şekilde tanıtıp para kazanmaya da hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz. Kendi deneyimlerim ışığında işime yarayan yani reklam verip para kazandığım birkaç reklam sistemini tanıtacağım. 


Adklik: Mynet sitesinin reklam programıdır. Oldukça iyi geri dönüşler aldım bu sistemden özellikle bazı ürünlerde bir gün içerisinde 5 ila 6 adet satış yapılabilir. Bu reklam sisteminde oluşturabileceğiniz reklam kampanyasının bütçesi en az 30 tl olmalıdır. Kısa reklam metniniz ile birlikte aynı zamanda ürün ile ilgili banner ilede reklam yapabilirsiniz.
ADnet: Hürriyet, milliyet ve bunu gibi yüksek hitli birçok internet sitesinde reklamlarınız yayınlanır. Hızlı şekilde satış gerçekleştirebilirsiniz. Maliyet açısından diğerlerine nazaran daha fazla maliyetlidir.
Adhood: Birçok kaliteli ve yüksek hitli yayıncı siteyi bünyesinde bulunduran bu reklam sistemi de oldukça iyi sonuçlar vermektedir. Bana göre tek kusurları çok karışık ve yorucu olan menüleri ve sekmeleridir. Bir reklam oluşturmak ve bunu yayınlatmak oldukça yorucu bir hal almaktadır. İstatiksel tabloları da çok karmaşık ve kullanışsızdır bence. Bu sistemlerin yanında alternatif olarak birkaç reklam şirketini de değerlendirebilirsiniz. Bunlar Adtech, ara.com.tr, reklam store, reklam z gibi sistemleri de değerlendirerek. Satış ortağı olduğunuz ürünün reklamını doğru mecralarda yapabilirsiniz. 


internet üzerinden goomass ile par kazan

Yurtdışı satış ortaklığı sistemleri olan clickbank, amazon. Ebay gibi satış ortaklığı yapabileceğiniz ürün havuzu oldukça gelişmiş olan sistemlerdeki ürünlere de satış ortağı olarak iyi miktarlarda paralar kazanabilirsiniz. Yabancı ülkelere yönelik reklam kampanyaları için benim kullandığım reklam sistemleri şunlardır.
7search: Oldukça etkili bir reklam sistemidir. Çok çeşitli filitreleme seçenekleri ile ürüne yönelik hedef kitle ayarlamınızı iyi bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 7search sistemine üye olduğunuz zaman kullanmanız için reklam kuponuna da ücretsdiz bir şekilde sahip oluyorsunuz.
Search123: bu reklam sisteminde oldukça iyi geri dönüşler gerçekleştirmektedir.
Miva ad center: diğer bir kullanabileceğiniz reklam sistemidir.
Bu reklam sistemleriniz haricinde yahoo arama motorunun reklam sistemi de özellikle Amerika ve kanada gibi ülkelerde oldukça işinize yarayabilir.

Paralı reklam sistemlerinin şu an için en iyisi google arama motorunun reklam sistemi olan google adwords’tur. Ancak adwords sistemi ülkemizden yapılan satış ortaklığı reklamlarını kabul etmemekte ve yayınlamamaktadır. Böyle bir reklam verme girişiminde hesabınızı hemen askıya alıp kapatmaktadır.   


evden yapabileceğiniz işleri öğrenmek için tıklaEvde iş imkanlarını değerlendirebilmeniz için bir çok bilgiye sahip olmanız gerekmektedir. Ancak hem bu işe ayırabileceğiniz zaman açısından hem de para açısından sıkıntılar olabilir bunun için en güncel bilgileri bulabileceğiniz ve yapmanız gereken her şeyi yazılı ve videolar eşliğinde adım, adım uygulamanızı sağlayan goomass eğitim kitini kullanarak bu sıkıntıları aşabilirsiniz. Goomass ile internetten para kazanma konusunda size lazım olan her türlü bilgi elinizin altında olmuş olacak. Böylece kısa sürede oldukça iyi miktarlarda paralar kazanabilirsiniz. Sade ve anlaşılır bir şekilde herkesin kullanabileceği yapıda hazırlanan goomass eğitim kiti ile başarıyı daha çabuk yakalayacaksınız. Devamlı güncellenen yapısı ile en yeni yöntem ve bilgileri ilk siz öğrenecek ve siz uygulayabileceksiniz. Goomass eğitim kitine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 


Evden internet üzerinden yapabileceğiniz bu işle iyi bir ek gelir sahibi olabilirsiniz. günümüzde para kazanmanın ne kadar zor ve meşakatli bir iş olduğunu düşünürsek internetin sunduğu bu para kazanma imkanını değerlendirmek oldukça akıllı bir iştir. İstediğiniz yerden ve istediğiniz zamanda yapabileceğiniz bu işle hem gelirlerinizi artıracak hem de interneti kendi yararınıza nasıl kullanabileceğinizi çözebileceksiniz. Satış ortaklığı haricinde evde yapabileceğiniz bir çok iş imkanını bloğumuzda bulabilirsiniz. Artık internete para ödeyen mi, yoksa internetten para kazanan mı olmak istediğinize karar verip işe başlayabilirsiniz.      parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör