31 Ekim 2012 Çarşamba

Hyip siteleri ve hyip sistemi

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
yatırım yaparak internetten kazanç sağlama.Son zamanlarda oldukça yaygın ve popüler olan para kazanma yollarından biride hyip sitelerinden yatırım yaparak para kazanma. Ancak bu tür sitelere yatırım yapmadan önce bu yazıyı mutlaka okuyun. Öncelikle hyip sistemini açıklayacağım. Açılımı high yield invesment program olan bu sistem yatırım yapılarak para kazanabileceğiniz bir platformdur. Bu alanda faliyet gösteren onlarca web sitesi mevcut. Bunların birçoğuna para yatırır, ancak para kazanamasınız. Hyip sitelerindeki espiri yatırım yapılan miktara yüksek faiz kazancı sağlamaktır. Dünyadaki faiz oranlarına baktığımızda bu tür sitelerin verdiği faizler günümüzdeki finansal ekonomi içerisindeki faiz oranlarının kat ve kat üzerinde yer almaktadır. Riks’te bu yüzden kaynaklanmaktadır.


Bu tür sistemler ve siteler oldukça riskli kazanç sağlama araçlarıdır. Bu tür sistemlere yatırım yaparken oldukça dikkatli davranılması gerekmektedir. Bana sorarsanız bu kazanç sistemlerine hiç bulaşmasanız daha iyi olur. Çünkü sistemin temel kazanç mantığında reel ekonomiye uymayan bir getiri vaadi var. Bu siteler yatırımcılardan topladıkları paraları nasıl bir faaliyette değerlendiriyorlar ki dünyanın hiçbir yerinde olmayan bu kadar yüksek faizleri ödeyebileceklerini iddaa ediyorlar. Birçok web sitesinde, forumlarda, sosyal medyada ödeme kanıtları mevcut bunlardan bazıları gerçek bazıları ise tamamen sonradan düzenlenmiş uydurma fotoğraflardır. Evet belli bir müddet bu hyip siteleri üyelerine ödemeler yapmaktadır. Ancak burada bilinmesi gereken nokta eninde sonunda bu tür sistemler çöker. Çünkü bu tür sistemler ürüne ve ticarete dayalı sistemler değillerdir, tamamen paraya dayalı herhangi bir caba sarf etmeden yüksek miktarlarda para kazanmayı hedefleyen sistemlerdir. Yukarıda da belirttiğim gibi bu tür web sitelerinden belli bir zaman para kazanabilirsiniz. Ancak ne zaman kaybedeceğinizi bilemezsiniz. Bir de bakasınız bir gün siteye ulaşamıyor olursunuz. Birçok ülkede bu sitemler illegal olarak görülüp yasaklanmıştır. Bu tür web sitelerine ve sistemlerine üye olurken üyelik onaylanan üyelik forumlarında da zaten bu kazanç sisteminin yüksek risk içerdiği yazılı olabilmektedir. Ancak üye olan büyük bir kısım bu kabul ettiği üyelik forumunda yazan bu uyarıyı okumaz. Uzun yıllardır bu işi yapan sistemlerde mevcuttur. Ancak bunlarda bile riks oldukça yüksektir. 



hyip sitelerine yatırım yapmak ne kadar güvenli.
Bu tür sistemler incelendiğinde ilk göreceğiniz şey referanslarıdır. Bu referanslar büyük ve tanınmış şirketlerin ve markaların referanslarıdır. Ancak bunlar asılsız ve sahte referanslardır. Bu sistemlerde ödeme zamanları oldukça uzun vadelerdedir. Buda yatırımcılar açısından oldukça büyük riskler oluşturmaktadır. İnterneti kullanarak para kazanabilirsiniz ancak 1 koyup kısa vadede 1000 almak gibi bir düşünceniz kesinlikle olmasın. Doğru yöntemleri ve çalışma şekillerini uygulayarak iyi miktarlarda kazançlar sağlamanız çok kolay. Tabiî ki bu kazançları sağlarken bile azda olsa bir emek harcamanız gerekmektedir. İnternetten çalışarak yapabileceğiniz iş ile ilgili önceden bilgilenerek ve düzenli bir çalışma ile iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Birçok yazımda belirttiğim gibi satış ortaklığı sistemi benim için her zaman ilk sırada yer almaktadır. Para kazandığım ve başarı sağlayabildiğim bu sistem ile ilgili makaleye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.               

26 Ekim 2012 Cuma

Niş Pazarlama Nedir?

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
pazarlamada hedef kitle
Niş pazarlama ( Niche Marketing ) belirli bir ürünün o ürüne ihtiyaç duyan belirli bir hedef kitleye pazarlaması olarak tanımlayabiliriz. İnternetten para kazanma alanında satış ortaklığı sisteminin en iyi yöntem olduğunu daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Satış ortaklığı yaparak kendimize ait olmayan, başkalarının ürünlerini satın almadan, pazarlayarak komisyon kazanabilirsiniz. Satış ortaklığında başarılı olabilmede en büyük pay pazarlanacak ürünün doğru tespit edilmesidir. Niş pazarlamayı satış ortaklığı açısından değerlendirdiğimizde, Öyle bir ürün bulunmalıyız ki o ürüne ihtiyacı olan, o ürünü satın alma potansiyeli çok yüksek olan bir müşteri kitlesine hitap etmeli. 


Böyle bir ürüne satış ortağı olarak ve bu ürüne kesinlikle ihtiyacı olan kitleye yönelik tanıtım kampanyaları düzenleyerek para kazanabilirsiniz. Birçok kişi satış ortaklığı sisteminde para kazanmaya çalışmaktadır. İlk başlarda yapılan en büyük hata yanlış ürün seçimidir. Yanlış bir ürünü yine yanlış bir hedef kitleye pazarlamaya çalışmanın size hiçbir getirisi olmayacak ve bu alanda büyük ihtimalle başarısız olacaksınız. Bir çok ürünü deneme yanılma yöntemi ile pazarlamaya çalışmak sizde hem zaman, hem para, hem de motivasyon kaybına neden olacaktır. Bunun için pazarlama yöntemlerinin, doğru ürün analizinin ve doğru ürün seçiminin öğrenilmesi büyük önem taşımaktadır.




niş pazarlama yöntemleri nedir.Peki hangi ürünü hangi kitleye pazarlayacaksınız? Bu sorunun cevabı sizin gözlem yeteneğinize bağlıdır. Çünkü belirli bir ürüne kimlerin ihtiyacı olabileceğini gözlem yeteneğinizi kullanarak tespit edebilirsiniz. İnsan ihtiyaçları o kadar çeşitlidir ki nerdeyse bunun sonu yoktur. Şu an bile hiç tahmin etmediğiniz bir ürünün o kadar çok potansiyel müşterisi olabilir ki, o ürünü bu ihtiyacı olan kitleyle buluşturabilirseniz. Bu işten en çok karlı çıkan satış ortağı olarak siz olacaksınız. Sizin bile başta tahmin edemeyeceğiniz bir hızda ve miktarda kazançlar elde edebilirsiniz. İşte bununda anahtarı pazarlama açısından gözlemlerinize dayanarak yapabileceğiniz doğru tespitlerdir. Yurt içi ve yurt dışı birçok satış ortaklığı havuzunda binlerce ürün bulunmaktadır. Bunları incelediğinizde bazı ürünlerin satışının ve popüleritesinin düşük olduğunu görürsünüz. işte bunun nedeni bu ürünlerin bir çoğunun doğru hedef kitleye ulaştırılamamasıdır. 


Böyle bir ürünü tespit ederek o ürüne ihtiyacı olan potansiyel müşterilerle buluşturabilirseniz, niş pazarlamayı başarmış olacaksınız. Niş pazarlamanın bir diğer üstünlüğü de satış ortağı olduğunuz ürünü çeşitli yollarla tanıtırken, maliyetlerinizin minimumda kalmasıdır. Örneğin daha az para ödeyerek çeşitli reklam ağlarında reklamlarınızı yayınlayacaksınız. Böylece az bir maliyetle çok para kazanabilirsiniz.



Yukarıda insan ihtiyaçlarının çeşitliliğinden bahsetmiştik. Evet kişiden, kişiye değişebilen ihtiyaçları doğru şekilde tespit edebilirseniz internetten rahat bir şekilde para kazanabilirsiniz. İnsanlar giyimden, beslenmeye, teknoloji ürünlerinden, kozmetiğe, sağlık ürünlerinden, hobi ürünlerine kadar aklınıza gelebilecek birçok alanda ürünlere veya hizmetlere ihtiyaç duyar. Bunları çeşitli yollarla örneğin reklam vererek, site veya blog açarak, müşterilere ulaştırabilirsiniz. Bunlar ile ilgili makaleleri bu sitede bulabilirsiniz.


Bu iş sandığınız kadar zor değil. Tabiî ki biraz emek isteyen bir iş. Ancak günümüzde para kazanmanın ne kadar zor bir hale geldiğini düşünürsek bu alandan para kazanmak gerçekten kolaydır. Önemli olan bir adım atarak işe başlamak, zamanla gelirlerinizin nasıl arttığına şahit olacaksınız. Gelişen ve yaygınlaşan internet teknolojisi ile artık neredeyse herkes internet ile buluşmuş durumdadır. Ülkemizde internet üzerinden yapılan ticaret ve alışveriş her yıl katlanarak artmaktadır. Sizde bu büyük ekonomik pazardan payınızı almalısınız. Kısa vade de gelecek yıllarda ülkemiz açısından alışveriş alışkanlıklarında çok büyük değişimlerin olacağını artık herkes bilmektedir. Kişiler ihtiyaç’ı olan bir ürünü önce internetten araştırıp yine internet ortamında satın almaktadır. Bildiğimiz klasik ticaret artık internet ortamına taşınmaktadır.


para kazanma yolları

Niş pazarlamanın avantajlarından biride bir ürünü tanıttığınız hedef kitlenin sadık bir müşteri kitlesine dönüşmesidir. Böylece kazançlarının devamlı bir hal almaktadır. Konumuz olan niş pazarlama başta olmak üzere internetten para kazanma konusunda, en güncel ve en doğru bilgileri bulabileceğiniz bir eğitim seti olan Goomass internetten para kazanma kitini size öneririm. Yukarıda bahsettiğim niş pazarlamayı en ince ayrıntısına kadar bulabileceğiniz goomass’ta ayrıca satış ortaklığı, reklam yöntemleri, web sitesi oluşturmayı, ürün analizi ve doğru ürün seçmeyi adım, adım videolar eşliğinde kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. BURAYA TIKLAYARAK Goomass’a ulaşabilirsiniz.           
             



23 Ekim 2012 Salı

Hemoraid tedavisi 7 gün yöntemi

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
hemoraid tedavisinde tamamen doğal ve kesin çözüm.Günümüzde birçok kişinin muzdarip olduğu bu hastalık; halk arasında basur olarak ta adlandırılmaktadır. Birçok kişi için sıkıntılı bir hastalık olan hemoraid’in tedavisinde hastalığın seyrine göre ilaç tedavisinden cerrahi müdahaleye kadar birçok yöntem mevcuttur. Bu yöntemler pahalı ve acı verici bir hal alabilmektedir. Tamamiyle doğal ve bitkisel yöntemler ile hemoraidtinizden kurtulmanız mümkündür. Hemorait tedavisinde 7 gün yöntemi ile sizde bu sıkıntılı durumdan kurtulabilirsiniz.




7 gün yöntemini bulan ve bu yöntemi uygulayan Jessica Wright amerikada yaşayan çok ünlü bitkisel tedavi uzmanıdır. Hemoraid tedavisinde 7 gün yöntemini 2011 yılında kitaplaştıran Wright’ın bu çalışması yıllarca süren araştırmalar ve yüzlerce tedavisel deneyden sonra kitaplaştırmıştır. Yazar hemoraid’ten sonsuza dek kurtulmanızın formülünü kitapta okuyucularının istifadesiniz sunmuştur. Amerikadaki birçok kuruluş tarafından önerilen yöntemlerin bulunduğu kitapta tamamen doğal ve kolayca uygulanabilen uygulamalarla sizde hemoraidlerinizden kurtulabileceksiniz. Türkiye’de son zamanlarda popülerliğini arttıran bu yöntem, pek çok kişi tarafından uygulanmış ve büyük bir başarı kazanmıştır. Bu kitaptaki yöntemleri uygulayıp memnun kalmayan bir kişiye rastlamadım. Bu kitap kitapçılarda bulamayacağınız, bir e- kitap şeklinde hazırlanmış olup 15 gün içinde memnun olunmaması durumunda geri iade alınmaktadır. Bu kitapta anlatılan 7 gün yönteminin en büyük avantajı ise tamamen bitkisel ve doğal yollarla hastalığı sona erdirebilme özelliğidir. Hiçbir ilaç ve kimyasal kullanmadan bu hastalıktan kurtulabileceksiniz. Kitabın ve kitapta anlatılan yöntemin muhcidi olan Jessica Wright 7 gün yönteminin tedavi edici etkisi konusunda oldukça iddaalıdır. İlk 1 saat içerisinde dahi etkisinin görülebileceğini söyleyen yazar. Rahat, ağrısız ve acısız bir şekilde hemoraidlerinizden kurtulabileceğinizi garanti etmektedir. Zaten bu sebebtendirki 15 gün içinde kitabı geri alıp, verdiğiniz ücreti ödemeyi taahüt eder. 



Peki bu kitabın içinde neleri bulabileceksiniz. Öncelikle hemoraid hakkında bilmeniz gereken birçok sorunun cevabını bulabileceksiniz. Kitapta anlatılan doğal ve bitkisel yöntemleri kullanarak ilk 2 gün içerisinde oldukça iyi gelişme kaydedecek. Ve ortalama 7 ila 8 gün içinde hemoraidlerinizden tamamen kurtulmuş olacaksınız. Acı, yanma, kaşınma ve kanamalar duracak. Bir daha hemoraid hastalığınız tekrarlamayacaktır. Hemoraidin kısıtlamış olduğu aktivitelerinizi rahatlıkla yapabileceksiniz. Pahalı ilaç ve cerrahi tadavilerin’den önce kesinlikle denenmesi gereken bir yöntem bence. Aşağıdaki linke tıklayarak 7 gün yöntemine ulaşabilirsiniz. 


20 Ekim 2012 Cumartesi

En iyi video oynatıcı programlar

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontörNerdeyse her gün kullandığımız video oynatıcılarının bir değerlendirmesini sizlerle paylaşmak istedim. Birçok video oynatıcı programını denedim ve bana göre artı ve eksi yönlerini bu yazıda belirtmek istiyorum. Her bilgisayar kullanıcısının ihtiyaç duyacağı bu video oynatıcı programları ses, görüntü kalitesi ve video okuma performanslarını yazıyı yazmadan önce tek, tek inceledim. Bence video oynatıcı programları açısından en önemli olanı videoları sorunsuz bir şekilde okuyabilmeleridir. İzlemek istediğiniz bir filmi, bir videoyu indiriyoruz ve birde bakıyoruz video okunamıyor. Bu çok can sıkıcı bir olay codec eksikliğinden video okunamıyor. Haydi başlıyoruz eksik codec’i web’ten aramaya. Bunlar ışığında ses ve görüntü kalitesi de önemli.



Birçok video oynatıcı program arasından ön plana çıkan 6 program var bunlar: tabiî ki benim ve birçok kişinin kullandığı ve tek geçebileceği VLC Player en başta yer almaktadır. VLC Player video okuma ve sorun çözme performansı çok iyi nerdeyse bütün video seçeneklerini sorunsuz bir şekilde okuyabilmektedir. Basit ve sade kullanımı ses ve görüntü kalitesi açısından diğer video oynatıcıları açısından birinci sırada geliyor. Zarar görmüş videoları da oynatabilmesi en iyi yönü. İkinci sırayı GOM Player almaktadır. En çok kullanılan ve tercih edilen video oynatma programıdır. Ses ve görüntü kalitesi çok iyi bence, sade ve oldukça kullanışlı menülere sahip. Eksik bir codec’le karşılaştığı zaman açılan bir uyarı penceresi ile bu codec’i kolayca bulup yükleyebilmenize olanak sağlıyor. Üçüncü sırada Windows’un klasik video oynatıcısı olan Media Player gelmekte oldukça kullanışlıdır birçok farklı özelliği ile diğer bir çok programa üstünlük sağlamaktadır. Dördüncü olarak KM Player birçok video formatını desteklemesinin yanında alt yazı alabilme özelliği olan ücretsiz bir video oynatıcı programdır. Çok uç noktalardaki video formatlarını dahi okuyabilmesi ve kapsadığı özelliklerin genişliği bakımından her bilgisayarda yer alması gereken bir program. Beşinci olarak BS Player dünyada en çok kullanılan programlardan bir olan BS Player birçok video formatını desteklemektedir. Sağladığı bir medya kütüphanesi ile de film ve müzik arşivi oluşturmanıza ve yönetmenize yardımcı olmaktadır. Son olarak özelliklerini çok beğendiğim bir video oynatıcısı olan Ashampoo Media Player+ kısaca tanıtmak istiyorum tüm popüler video ve ses formatlarını oynatabilmektedir. Ses kalitesi nerdeyse bütün programlardan daha iyi bir seviyede.



Yukarıda saydığım programlardan hariç birçok video oynatıcı programda mevcuttur. Tabiî ki kullanıcıdan, kullanıcıya hangisinin dahi iyi olduğu değişir. Nerdeyse herkes alışık olduğu ve menülerini daha çok tanıdığı programı kullanmayı tercih etmektedir.          
                       

6 Ekim 2012 Cumartesi

Facebook grup

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
parça kontör
Facebook sayfa ve gurup oluşturma. Birçoğumuz facebook sayfa ve grup kurmayı biliyordur. Bilmeyenler için sayfa ve gurup oluşturmayı videolar eşliğinde anlatacağım. Facebook ta bu işlemleri yapmak gayet kolaydır. Facebook günümüzde en çok kullanılan internet ortamıdır. İnternet kullanıcılarının büyük çoğunluğu facebook’u gün içerisinde kullanmaktadır. Sayfa ve grup kurarak insanlarla iletişimde daha geniş kitlelere ulaşmanız mümkündür. İlgi alanlarınıza göre yazılarınızı, resimlerinizi, videolarınızı paylaşabileceğiniz facebook sayfalarında o konuyla ilgili kişilerle daha fazla iletişime geçmeniz mümkündür. Birçok şirkette bunun farkına varmış ve müşterilerine daha hızlı bir şekilde ulaşabilmek için ürünleri ile ilgili facebook sayfaları oluşturmuşlardır. Sizde hobi olarak veya bizi ilgilendiren tarafıyla ticari bir amaçla facebook sayfası oluşturabilirsiniz. Böylece satış ortağı olduğunuz ürünleri ilgili müşteri kitlesine ulaştırabilirsiniz. Gruplara gelince gruplar birçok kişinin aynı anda bir konu hakkında düşüncelerini, bilgilerini paylaşabildikleri tartışabildikleri bir alandır. Facebook son yıllarda izlediği politikada kullanıcılarını gruplara üye olmaya teşvik etme yönündedir. Şimdi geçelim sayfa ve grup oluşturmaya…


Facebook sayfalarını bir web sayfası olarak düşünebiliriz. Yukarıda da belirttiğim gibi birçok sanatçı, marka ve ürün, şirket facebook sayfaları oluşturarak daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflemektedirler. Öncelikle facebook hesabımıza giriş yapıyoruz. Facebook’ta en altta bulunan sayfa oluştur simgesine tıklıyoruz. Bu sekmeyi bulamadıysanız arama kutusuna facebook sayfa yazarsanız ilk sırada facebook sayfa oluşturma menüsü çıkacaktır. Menüye girdik. Şimdi karşımıza 6 pencereden oluşan bir seçenek sekmesi çıkıyor. Burada oluşturacağımız sayfanın hangi kategoride yer almasını istediğimiz soruluyor. Bu seçenekler yer ve işletme veya yer, şirket kuruluş veya enstitü, marka ve ürün, sanatçı müzik grubu veya tanınmış kişi, eğlence ve topluluk gibi seçeneklerdir. Burada kendimize uygun bir kategoriyi seçerek devam ediyoruz. Daha sonra sayfamızın adını belirliyor ve facebook kurallarını kabul ederek sayfa oluşturmada ilk adımı bitirmiş oluyoruz. Bundan sonra sayfamız karşımıza geliyor. Artık sayfamızı daha güzelleştirmek adına bir kapak fotoğrafı yüklüyoruz, arkadaşlarımızı sayfamıza davet ediyoruz ve paylaşımlara başlıyoruz. Facebook sayfamızı tanıtarak insanların sayfanıza daha çabuk ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İnternetten ticari amaçlı yapılan sayfa çalışmalarının çok işe yaradığını geri dönüşleri gayet başarılı olduğunu belirtmek isterim. Aşağıdaki videoda da sayfa oluşturma süreci ve adımları baştan son’a anlatılmaktadır. 



Facebook grup kurmak için yeni grup kur ikonuna tıklıyoruz. Öncelikle grup adı belirliyoruz. Tanım kısmına oluşturulan grup ile alakalı birkaç tanımlama cümlesi yazıyoruz. Grubun kategorisini seçiyoruz ve grubumuz facebook arama sonuçlarında görünmeye başlamış oluyor. Gruba arkadaş listemizden istediğimiz kişileri ekleyebiliyorsunuz. Buradaki ekleme davet şeklinde olmuyor istediğiniz kişileri gruba ekleyebiliyorsunuz. Grubu kuran olarak yönetici oluyorsunuz. Aynı zamanda gruba sizin izin vereceğiniz kişileri de yönetici olarak ekleyebilirsiniz. Gruplar birçok açıdan hızlı bir paylaşımın olduğu çok aktif alanlardır. İnternetten ücretsiz reklam yöntemleri makalesinde de değindiğim gibi binlerce hatta yüzbinlerce üyesi olan gruplarda ürünleri tanıtmak gerçekten çok etkili ve maliyetsiz bir reklam yöntemidir. Aşağıdaki videodan facebook grup kurma aşamalarını izleyebilirsiniz.



Facebook doğru kullanıldığında gerçekten çok etkili bir ücretsiz reklam alanına dönüşebilmektedir. Bu konu ile alakalı hazırlanmış olan facebook para rehberi eğitim seti ile facebook’ta yapabileceğiniz bir çok yöntemi öğrenme ve uygulama imkanına kavuşabileceksiniz. Facebook para rehberi ile çok bilinmeyen birçok püf noktayı ve yolu kullanarak başarılı satışlar ve tanıtımlar yapabilirsiniz. Facebook rehberine ulaşmak için alttaki banner’a tıklayın.        
      

2 Ekim 2012 Salı

İNTERNETTEN NASIL PARA KAZANILIR? CEVABI GOOMASS’TA

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
goomass ile para kazanma yolları.
Artık sadece interneti kullanarak para kazanan binlerce kişi olduğunu biliyormuydunuz. Sizde bu yeni kazanç dünyasından faydalanmak bir ek gelir hatta birçok işte çalışarak kazanamayacağınız miktarları artık internetten kazanabilirsiniz. Burada en önemli olan, nereden ve hangi yöntemleri kullanarak para kazanmaya başlayacağınız. İşte bu yolların ve yöntemlerin en güncel haliyle yazılı ve videolu olarak adım, adım anlatıldığı goomass eğitim kitiyle sizde para kazanmaya başlayacaksınız. İnternetten para kazanma konusunda Türkiye’deki en iyi ürün olan goomass ile her ay yüzlerce dolar kazanmak hayal değil. Yeter ki bu işi yapmak için bir adım atın. 






Her geçen gün internet dünyası, insana bir çok imkanlar sunmaktadır. Bunların içinde beklide en yaralısı internet üzerinden çalışarak para kazanmaktır. İş yerinizden, evinizden veya internet bağlantısı olan herhangi bir yerden yapabileceğiniz bu işte çalışma saatlerini tamamen siz belirlersiniz. İstediğiniz zaman ve istediğiniz yerden çalışarak para kazanmanın keyfine varacaksınız. Siz uyurken dahi devamlı kazandıran bir sistem ola satış ortaklığı yaparak kendiniz için yeni bir iş imkanı oluşturmuş olacaksınız. Satış ortaklığı İngilizcesi affilite marketing olan, kimseye bağlı kalmadan tamamen bireysel olarak yapabileceğiniz bir ticaret şeklidir. Günlük hayatımızda yapılan ticaretin internet kullanılarak sadece internet üzerinden yapılan şekline satış ortaklığı denilmektedir. Bu yolla başkalarını üretmiş olduğu ürünleri, internet üzerinden çeşitli yollarla tanıtarak ve tavsiye ederek, satılmasını sağlayarak bu ticaretten komisyon kazanılmasıdır. Satış ortağının ürünün satın alan müşteriye ulaştırılması, garantisinin sağlaması gibi hiçbir yükümlülüğü bulunmamaktadır. Satılan ürün ile ilgili bütün yükümlülük ürün sahibine ait’tir. 



netten goomass ile para kazanma
Netten para kazanmakonusunda en çok kazandıran ve devamlı bir gelir sağlayan satış ortaklığısistemi ile dünyanın her köşesindeki insana ürün tanıtımı yapıp, ürün satabilir ve komisyon kazanabilirsiniz. Türkiye’de ve yurt dışında oldukça iyi çalışan ve güvenilir satış ortaklığı havuzundaki binlerce ürüne satış ortağı olarak bu ürünlerden para kazanabilirsiniz. Ürün tanıtımlarınızı çok çeşitli yollarla insanlara ulaştırıp devamlı sizin için çalışan bir sistem kurabilirsiniz. İnternette birçok para kazanma yöntemi mevcut bunlardan bir çoğu boşa zaman kaybıdır. Örneğin mail okuyarak para kazanma, reklam izleyerek veya tıklayarak para kazanma gibi bu gibi işlerden ya hiç para kazanamasınız yada çok komik miktarlarda paralar kazanırsınız. Satış ortaklığı ise bu gibi yöntemlerden tamamen ayrılan ürüne ve bu ürünün pazarlanması ile yani ticaret yapılması ile para kazanılabilinen bir sistemdir. Affilite marketing yapabilmek için her hangi bir yatırım yapmanıza gerek yoktur. Ürün satın almanıza gerek yoktur. Tamamen alış-satışa aracılık ederek kazanç sağlamış olunuyor. 



Goomass eğitim kiti ile internetten para kazanma konusunda aradığınız ve işinize çok yarayacak bilgiler mevcuttur. Devamlı güncellenen yapısı ile en yeni yöntem ve bilgilere goomass ile sahip olacaksınız. Goomass satış ortaklığı sistemi, satış ortaklığı havuzları olan clickbank, amozon ve x ticaret ile ilgili her türlü bilgi, google adwords eğitimi, seo yani arama motoru optimizasyonu hakkında çok derinlemesine ve en sade biçimde bilgilere sahip olabileceksiniz. Az bir İngilizce bilgisine sahip olarak yabancı dil bilmeseniz dahi yurt dışı satış ortalığı sistemlerinden para kazanabileceksiniz. Bu sistemde en önemli noktalardan biriside iyi para kazandırabilecek ürünleri bulmaktır. Bunun içinde ürün analizi önemlidir. Goomass ile ürün analizi konusunda her şeyi öğrenip doğru ürünleri bulup daha fala para kazanmış olacaksınız. Web sitesi kurmayı ve bu web sitenizi arama motorlarında yükselmenizi sağlayacak yazılı ve görsel eğitimleri goomass eğitim kitinde bulabileceksiniz. İnterneti kullanarak para kazanmak için öncelikle bazı temel noktaları bilmek ve öğrenmek gerekiyor. Böylece kazanç elde etmek noktasında daha kısa bir sürede başarıyı yakalayabileceksiniz. Uzun zaman harcayarak bulabileceğiniz bilgilerden çok daha fazlasını ve çok daha iyisini goomass’ta bulabileceksiniz.