4 Mayıs 2010 Salı

Ezel 26.Bölüm Tek Parça izle

Ezel 26.Bölümü Tek Parça izle
Ezel, Cengiz’e sanki daha önce hapse girmiş gibi buranın raconunu anlatır. Ramiz Dayı’nın ülkesinde olduğunu hatırlatır. Cengiz dinliyor gibi yapsa da hâlâ dışardaki gibi davranmaktadır. Kumar masasını, Ezel’in uyarısına rağmen hemen kumara oturur. Ancak, bu önceden Ezel tarafından planlanmış bir mizansendir. Hile yaptığı gerekçesiyle feci şekilde dövülür. Ardından Ezel onu kurtarmak için harekete geçer ve kavga sırasında yakalandığı için hücreye atılır.
Ezel’in oyunu tüm hızıyla sürmektedir. Bir yandan Bahar’a mektup yazıp, onun tedavisine devam etmesi için gerekli morali vermekte, öte yandan ziyaretine gelen Eyşan’a o fark etmeden eski Eyşan’ı anlatmaktadır. Eyşan iyiden iyiye Ezel’e tutulmuştur. Bir yandan da Cengiz için mahkemede yalan söyleyememekten korkmaktadır.
Ezel, hapisten çıkar. Çıkar çıkmaz ilk iş olarak Bahar’ın gönlünü alır. Sonrasında Eyşan ve Ali ile planı tartışırlar. Ezel, Eyşan’ın mahkemede üzerine düşeni yapıp yapmayacağıyla ilgili şüphelerini Ali’nin de olduğu ortamda aktarır. Ali, Eyşan’a sert tepki gösterir. Serdar, gizlice onları izlemektedir. Ortada bir plan olduğunu anlamıştır. Eyşan’ı kendisini de dahil etmesi için sıkıştırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder