25 Mayıs 2010 Salı

Ezel 29.Bölüm Tek parça izle

Ezel 29.Bölüm Tek parça izleEzel 29.Bölümü Tek parça izle
Cengiz’le görüştükten sonra kafası karışan Ali, Tefo’yu yanına çağırır. Onu Ali’nin evinde kalabalık bir kadro karşılar. Bahar’a her şeyi Ezel’in anlattığını düşünmektedir. Tefo’ya bugün birlikte Ezel’i öldüreceklerini söyler.
Bahar, Ezel’e onunla konuşmak istediğini söyler. Ezel’e ona randevu yeri olarak köprü altını verir. Ancak aynı anda Ali de Bahar’ı izletmektedir.
Cengiz daha önce konuşmayı reddettiği yabancıya bu kez cinayeti asıl Ali’nin işlediğini söyler. Ramiz Karaeski’yi nereden tandığını söyleyince orada durur. Kendisini dışarıya çıkarmaları şartıyla konuşacağını söyler.
Bahar ile Ezel’ign buluşacağı yere Ali, Tefo ve adamları daha önceden gider. Hatta Ali’nin Bahar’ı izlettiği adam, Bahar’ın arabasının lastiğini patlatır.
Ezel buluşma yerinde Ali ile karşı karşıya kalır. Tefo da yanlarında durur. Ali silahı doğrultup ondan gerçeği ister. Neyi sakladığını öğrenmek ister. Ezel ona “dikkatli bak” der. Ali ondan son sözünü söylemesini ister. Ezel, Bahar’ın tedavisine devam etmesini istediğini iletmesini ister. Ne var ki, Ali tetiği çekemez. Silahı Tefo’ya verir ve bu işi onun yapmasını ister. Şimdi Tefo için kimin tarafında olduğunu gösterme vaktidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder