29 Eylül 2012 Cumartesi

Alışveriş siteleri ve internetten alışveriş

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

çok sayıda alışveriş sitelerinden uygun fiyata ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
İnternet kullanımının gün geçtikçe yaygınlaşması ile birlikte kişilerin alışveriş alışkanlığında değişmeler olmuştur. Artık birçoğumuz ihtiyacımız olan ürünleri internetten araştırıp satın almaktayız. İnterneti çok az kullananlar bile internetten alışveriş yapmaktadır. Ülkemizde son yıllarda oldukça hızlı bir ivme kazanan bu sektör alternatif ödeme kanallarının çoğalması, internet ortamında kredi kartı ile güvenli bir alışveriş alt yapısının oluşması ile artık internetten alışveriş yapmak daha güvenli ve daha avantajlı bir hale gelmiştir. Bu makalede ucuz ve uygun fiyatları olan aynı zaman da her gün belirli kategorilerde fırsat ürünleri bulunan birkaç alış veriş sitesini tanıtacağım. Bunun yanı sıra internet alışverişinizi daha da güvenli bir hale getiren yani kredi kartı kullanmadan da ürün alabilmenizi sağlayan paypal ödeme istemini size tanıtmaya çalışacağım.



Aşağıda sıra ile tanıtacağım alışveriş siteleri kendi kategorilerinde gerçekten kaliteli ürünleri çok uygun fiyatlara müşterilerine sunan. Yüksek oranda indirimleri ilefırsat ürünlerini satışa koyan sitelerdir.

Darty: Darty alışveriş sitesi oldukça bilenen dünyaca ünlü bir şirkettir. Elektronik, beyaz eşya, bilgisayar ve bilgisayar aksesuarları, televizyon, telefon, kişisel bakım aletleri kategorilerinde olmak üzere yüzlerce ürünün bulunduğu yüksek indirim uygulayan avantajlı bir alışveriş sitesidir. BURAYA TIKLAYARAK darty alışveriş sitesine ulaşabilirsiniz.




Zizigo: Türkiyenin en büyük ve en kapsamlı online ayyakkabı mağazası olan zizigo’da çok kaliteli ayakkabıları uygun fiyatlara almanız mümkün. Yüksek bir görsel kaliteye sahip olan alışveriş sitesinde ayakkabı modellerini her açıdan rahat bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ucuz ayakkabı almak istiyorsanız bakmanızı tavsiye ederim. BURAYA TIKLAYARAK zizigoya ulaşabilirsiniz. 



Mobilyalar.com: Evinizin, iş yerinizin için mobilyaya ihtiyacınız varsa kesinlikle bakmanız gereken bir site çok uygun fiyatlara kaliteli mobilyalar alabilirsiniz. Müşterilerine kurulum ve satış sonrası destek hizmeti de veren sitede ürünleri mukayese edebilir. Fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.



Balerin: Özellikle bayanların hoşuna gidebileceğini tahmin ettiğim bir alışveriş sitesi. Makyaj malzemelerive kozmetik kategorisinde dünyaca ünlü markaları istifadenize sunmaktadır. Ürün çeşitliliği açısından oldukça zengindir. Üye olduğunuz anda hesabınaza 25 tl yüklenmektedir. Ve belli aralıklarla indirim kuponu kazanabilirsiniz. %100 orijinal ürünlerin yer aldığı sitede kapıda ödeme imkanıda bulunmaktadır. BURAYA TIKLAYARAKsiteye ulaşıp hemen alışverişe başlayabilirsiniz. 


Netvarium: Netvarium alışveriş sitesi yeni alışveriş alışkanlığınız sloganı ile piyasaya oldukça etkili bir şekilde giriş yapmış bir şirkettir. Giyimden, ayakkabıya, kozmetikten, takıya yüzlerce ürünü bulabileceğiniz sitede sürpriz hediyelerde sizi beklemektedir. Üyelerine çok iyi indirim avantajları sağlayan site aynı zamanda yaptığı çekilişler ile sizlere hediyelerde kazandırmaktadır. Ürün skalasında dünyaca ünlü bir çok markayı barındıran siteye BURAYA TIKLAYARAK üye olabilir ve bir çok avantajdan yararlanabilirsiniz. 


Bu ve benzeri birçok alışveriş sitesinden alışveriş yaparak alacağınız birçok üründe büyük indirimler sağlayıp. Dışarı çıkmadan mağaza, mağaza dolaşmadan alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Çeşitli taksit imkanları bulunan bu sitedeler de vade farkı olmaksızın yaptığınız alışverişin miktarını taksitlere böldürebilirsiniz. Bu alışveriş siteleri yüksek güvenlikli ödeme sistemlerine sahip bulunmaktadır. Yani kredi kartınızı kullanarak ürün satın alırken güvenliğiniz için tam koruma sağlanmaktadır. Ancak yinede kredi kartı ile alış veriş yapmak istemiyorsanız veya kredi kartınız yoksa paypal ödeme sistemini size öneririm. 



Paypal nedir: paypal internet üzerinde kullanabileceğiniz bir sanal kart olarak tanımlayabiliriz. paypal hesabınıza belirli bir miktar para aktararak o hesaptan internetten alışverişinizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Paypal’a üye olduğunuz zaman bir mail adresiniz oluyor bu mail adresiniz sizin ödeme yaparken kullanacağınız mail adresidir. Paypal ile ilgili daha detaylı bilgiye buraya tıklayarak blogta bulunan makaleyi okuyarak ulaşabilirsiniz.      

         

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder