8 Eylül 2012 Cumartesi

Beyin Programlama Teknolojisi ve Kişisel Gelişim

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

kişisel gelişim ve eğitim setleriBeyin programlama teknolojisi ile sizde hayatınızda başarıyı ve mutluluğu daha kolay elde edebilirsiniz. 172 ülkede binlerce insan tarafından onlarca yıldır, uygulanan bu yöntemi iş hayatınızda, eğitim hayatınızda, insanlar ile ilişkilerinizde daha başarılı ve etkili bir güce sahip olmuş olacaksınız. Beyin programlama teknolojisi, bir kişinin zihin gelişiminin oluşturulmasında ya da hayatın karşısına çıkardığı, problemlerini çözmede kişinin kimseden yardım almadan kendi kendine bu problemlerin üstesinden gelmesini sağlayan zihin programlama ve yönetme aracıdır. Bu gelişmiş teknolojinin uygulanmasındaki amaç, etkili bir şekilde zihinsel gelişimi ve dönüşümü gerçekleştirebilmek ve bunun sonucunda hem fiziksel hem de zihinsel problemlerin üstesinden kolayca gelebilmenin sağlanmasıdır.




Kısaca adlandıracak olursak BPT yani beyin programlama teknolojisinde, müzik olarak arka planda sıklıkla binoral ritimler kullanılır. Bu ritimler sayesinde telkini dinlerken rahatlamanız ve telkini daha alıcı hale gelmeniz sağlanmış olur. İki kulağınıza da ayrı frekanslarda sesler gelir. Bu iki sesin arasındaki fark, alfa frekansına eşittir. Alfa frekansı bilinçaltı mesajların verilebilmesi için kullanılan en uygun frekanstır. Mp3 telkinikulaklık kullanılarak dinlenmelidir. Çünkü her iki kulağa da farklı frekanslar da sesler geldiği için kulaklık kullanmak gereklidir. Beyin programlama teknolojisi ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyor iseniz alt taraftaki resme tıklayarak BPT ana sayfasına ulaşabilirsiniz. 

 
nlp nedir. telkin nedir.

Telkin: Bilinç dışı bir halde duygu ve düşüncelerin aşılanması, kişinin ruhsal veya fizyolojik alanıyla ilgili yeni bir fikrin oluşturulması anlamlarına gelmektedir. Genellikle yapılmak istenip te yapılamayan eylemlerin yapılabilinilmesini sağlamak için bilinçaltına direk etki edilmesi süreci olarakta telkin açıklanabilinir.
Genelde insanlar yaşamlarının büyük bir kısmını bilinçsiz bir şekilde geçirirler. İnsan davranışlarına etki eden bilinçaltının gelişmesi, şekillenmesi geçmişimizle alakalıdır. Bir kişinin, daha önce hiç görmediği bir kişi karşısında nedensiz yere kekemelik yaşaması genellikle geçmişte yaşadığı olaylarla ilişkilidir. Birçok kişi bu gibi sorunlarından kurtulmak ister ancak problemini tam anlayamadığı için bu tür sorunlarını çözmede başarılı olamaz. Bu tür sorunların çözümünde kişinin geçmişine inilerek bu sorun ortadan kaldırılmasına çalışılır.  Bu tedavi yöntemi çoğu zaman iyi sonuçlar vermektedir ancak; bu tedavi şekli uzun zaman alan bir yöntemdir.  Bu tedavi yönteminden farklı olarak daha kısa sürede kişinin sorununa inip problemi ortaya çıkarmadan, kişinin davranışlarını yeniden şekillendirmeye yönelik yapılan çalışmaya telkin denilmektedir. Telkinde kişinin davranış standartları yeniden oluşturulmaya çalışılır. Bu yöntemde kişilerin olaylar karşısında nasıl davranışlar sergilemesi gerektiği nedenleri ve niçinleri ile kişiye sunulur. Telkin yöntemi kısa, masrafsız ve daha kolay uygulanabilir olmasına rağmen biraz daha fazla sabır ve aynı zamanda irade gerektirir. Çünkü burada kişinin karşısında oldukça güçlü bir rakibi vardır. Bu rakip bilinçaltıdır. Kişiler bilinç üstlerindeki birçok şeyi sıfırdan tekrar inşa edebilirler. Ancak sorunun asıl kaynağı olan bilinçaltındaki şeylerin tekrardan inşa edilmesine bilinçaltımız karşı koyar.



Kişini zihninde yaşanan bu savaşı kazanabilmesi için bazı yollar mevcuttur.  Mp3’ler ile uygulanan telkinler bu yolların başında gelmektedir. Bu mp3’lerde çalan müziğin içine yerleştirilen gizli telkinler ile bilinçaltı bir bakıma yanıltılmış ve kandırılmış olarak verilmek istenen ve kişideki problemi çözmeye yönelik olan mesajlar bilinçaltının engellemesine maruz kalmadan alınabilmektedir. Bu telkin yönteminin uygulandığı Mp3 setleri artık bir tık ötenizde buraya tıklayarakbeyin programlama teknolojisi ile sizde var olan problemlerinizin üstesinden gelebilirsiniz.  
 
mp3 telkin seti ile sizde her alanda başarılı olmak istermisiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder