13 Ocak 2010 Çarşamba

Ezel 13.Bölüm izle

Ezel 13.Bölüm izle Tek parça
Kamil vurulur. Ezel’i arar ancak konuşamaz. O esnada Tevfik ve Şebnem, Kamil’in yanına gelirler. Tevfik telefonu alır ve yetişemediğini söyler.
Serdar, Cengiz’in başına silah dayamıştır. Cengiz onu kararından vazgeçirtmeye çalışır. Serdar ona planlarından bahseder. Cengiz, Ali’den yardım ister. Ali silahını Cengiz’e doğrultur sonra silahı ona verir. Cengiz ve Serdar restleşmeye başlarlar.
Kamil, Ramiz’in bildiği bir yerde ameliyata alınır. Ezel tedirgindir. Ramiz başka seçenekleri olmadığını söyler.
Cengiz ve Serdar birbirlerini eleştirmekte ve suçlamaktadırlar. Serdar istediği şeyin Ezel olduğunu söyler.
Ezel, Ali’ye çok öfkelidir. Ramiz’e eski Ali’yi anlatır. Ramiz, Ali hakkında Ezel’in bir karar vermesini ister. Onları izleyen Tevfik’i çağırır, ona talimatlar verir ve Ali’yi öldüreceğini söyler.
Ezel eve gelir. Onu Eyşan arar ancak Ezel telefonu açmaz. Bahar uyumaktadır. Ezel, Bahar’ın yayına yatar ve uyur.
Ezel sabah Kamil’in yanına gider. Çok üzgündür, kendisini suçlayıcı sözler söyler. Kamil’den ölmemesini ister. Ramiz’i arar ve işi başlatmasını ister. Ramiz, Tevfik’i arar. Tevfik telefonu açmaz. Geçmişi hatırlar.
2009 İstanbul
Şebnem ve Kamil, Tevfik hakkında konuşmaktadırlar. Ezel’i uyarırlar. Ezel onları dinlemez. Tevfik’in yanına gider. Tevfik onu mahcup etmeyeceğini söyler. Ali dosyalar elinde adam seçmektedir. Tevfik’i seçer. Tevfik geçmişteki o günü hatırlar. Ramiz’in telefonunu açar.
Ali’nin bir adamı Ezel’i öldüremediklerini söyler ve Ramiz’in Ali için geldiğini haber verir. Ali çok öfkelenir.
Ali evde paralarını bir çantaya yerleştirirken Tevfik gelir. Ali herhangi bir şey öğrenip öğrenmediğini sorar. Tevfik durgundur, hiçbir şey bilmediğini söyler. Ali çantasındaki silahı çıkarır ve Tevfik’e doğrultur. Alıcıyı yere atar ve Tevfik’i suçlamaya başlar. Tevfik ona ihanet etmediğini söyler. Ali hayal kırıklığına uğramıştır. Tevfik’e inandığı için kendisi suçlar. Tevfik silahını tutar ve beklemeye başlar. Ali silahı kendi kafasına dayar. Tevfik ise onun tek adamı olduğunu söyler ve Ramiz’in adamlarının yolda olduğunu haber verir.

Ezel, gençken gittikleri çay bahçesine gider. Yalnızdır ve Ali’ye çok öfkelidir.

Eyşan, teyzesini hastanede ziyaret ettikten sonra Ezel’in olduğu çay bahçesine gider. Ezel’i ordada görünce çok şaşırır. Onu yalnız bıraktığı için Ezel’e sitem eder ve yürümeye başlar. Ezel onu durdurur, iyi olmadığını söyler. Eyşan ona sarılır ve Ezel’e olan duyguları yüzünden kendisini suçlamaya başlar. Ezel’e bunun doğru olmadığını söylemesini ister. Ezel ise ilk gördüğü andan beri ona yoğun duygular içinde olduğunu itiraf eder ve hızla gider.

Bahar evde babasını görür ve çok şaşırır. Serdar yalanlarıyla onu kandırmaya çalışır. Bahar ise onu suçlar ve gitmesini ister. Serdar onu yalnız bırakmayacağını söyler. bahar yalnız olmadığını bir sevgilisi olduğunu söyler ve Ezel’i anlatmaya başlar. Serdar Ezel ismini duyunca şaşırır ama bunu belli etmez ve mutlu olmuş gibi yapar. Bahar’ın yanından ayrılıp Cengiz’in arabasına biner ve yeni kurbanını bulduğunu söyler.

Ali, Tevfik’in kendisini Ramiz’e götürmesini ister.

Eyşan eve döndüğünde Cengiz onu ilk kez aldattığını söyler. Nil’le nasıl seviştiğini anlatır. Eyşan onu susturmaya çalışır. Cengiz ise Eyşan’a çok öfkelidir. Eyşan’ın hazırladığı bavulu verir ve gitmesini emreder. Ancak Can’ı götüremeyeceğini söyler. Eyşan Can’ın Ömer’in oğlu olduğunu bir kez daha söyler. Cengiz bu gerçeği çok önceden bildiğini ama Can’ın yine de kendi oğlu oldduğunu söyler. Kapıyı açar, bavulu koyar ve Can’ı çağırır. Eyşan gidemez.

Ramiz’in yemek yediği yere Ali gelir. Ramiz’e meydan okumaya ve onu tehdit etmeye başlar. Ramiz ise onu yine alt eder. Mekandakilerin hepsi Ramiz’in adamıdır. Ramiz’in hesabın arkasında Ali’ye okuttuğu isimler Ali’yi şaşkına çevirir. Ali bir kez daha Ramiz’in karşısında çaresiz kalır. Ramiz masadan kalkar. Tevfik dışarıda ona seslenir ancak Ramiz ona bakmaz.

2006 İstanbul
Tevfik hapishaneden çıkarken Ramiz ona talimatlar verir. Tevfik tedirgindir. Dışarı çıkar. Ezel onu beklemektedir.

Serdar, Bahar ve Ezel’le ilgili planlarını Cengiz’e anlatır. Ezel’in kaderleri olduğunu söyler. O esnada kumarhaneye Ezel gelir. Serdar’la karşılaşırlar.

Nükhet, Meliha Hanım’ı arar ve hastaneye gelmesini ona bir mektup vereceğini söyler. O esnada odaya giren hemşire telefonu alır ve kapatır. Hemşire odadan çıkar ve Serdar’ı arar, Nükhet’in Meliha Hanım’la konuştuğunu ve ona bir mektup vereceğini söyler.

Ali ve Tevfik ucuz bir otel odasında saklanmaktadırlar. Ali yeni hayat planını anlatmaya başlar, Tevfik durgundur.

Ezel, Ramiz’i arar ve kumarhanede gördüğü kişiyle ilgili tedirginliğini ve şüphelerini söyler. İşi ertelemesini ister ancak Ramiz işin sabah yapılacağını söyler.

Ezel kapısının önünde Eyşan’ı görür. Eyşan kendisini sorgulamakta ve suçlamaktadır. Ezel’e kim olduğunu sorar. Bahar’a karşı kendisini suçlu hissettiğini söyler. Ezel onun yüzünü okşamaya başlar. Eyşan hızla gider.

Ezel hiç uyumaz ve bilgisayarındaki fotoğraflara bakar. Gördüğü adamın kim olduğunu bulmaya çalışır. Serdar’ı gördüğü anları hatırlar ve sabah Ramiz’i arayıp işi durdurmasını söyler.

Ramiz adamlarıyla Ali ve Tevfik’i takip etmektedir. Ali ve Tevfik takip edildiklerini fark edince kaçmaya başlarlar.

Ezel, Eyşan’ı alışveriş yaptığı bir yerde bulur. Eyşan hata yaptıklarını söyler. Ezel onu sevdiğini itiraf eder. Eyşan hızla gider.

Ali ve Tevfik koşarak tren garına gelirler. Ramiz’in adamları peşlerindedir. Tevfik, Ali’den kaçmasını arkasından geleceğini söyler. Ali, Tevfik’in gelmeyeceğini iddia eder. Tevfik adamların üzerine doğru koşar.

Eyşan kalabalığın içinde yürümektedir. Ezel ona seslenir. Eyşan ondan uzaklaşmaya çalışır ancak Ezel ona yetişir. Eyşan tedirgindir. Öpüşmeye başlarlar.

Tren hareket eder. Ali trene biner. Tevfik koşmaktadır. Son anda trene yetişir. Ali gara gelen Ramiz’e alay edercesine selam verir. Ramiz gülümser. Ali ve Tevfik koltuklarına otururlar ve kahkahalarla gülmeye başlarlar. Ramiz, Tevfik’i arar. Tevfik telefonu Ali’ye verir. Ramiz, Ömer’in hikayesini anlatmaya başlar. En yakınına güvendiğini ve onlar tarafından nasıl sırtından vurulduğunu anlatır. Ali altüst olur. Tevfik’e bakar. Tevfik silahını çıkarır ve Ali’nin kafasına dayar.

2001 İstanbul
Tevfik tedirgin bir halde bir eve gelir. Bir odaya girer. Kız kardeşi namazdan kalkar. Tevfik silahını çıkarır. Ağlamaya başlar. Kardeşi korkmadığını ve hazır olduğunu söyler. Tevfik onu vurur.

Tevfik’in eli titrer. Yapamayacağını söyler. Silahı Ali’ye verir ve kendisini vurmasını ister. Ali, İstanbul’a döneceklerini ve herkese günlerini göstereceklerini söyler. Treni durdurur ve inerler.

Ezel, Eyşan’la öpüşürken çekilen fotoğrafları Ramiz’e gösterir. Yeni planlarını açıklar.

Şebnem, Kamil’in başucunda ağlamaktadır. Kamil kendisine gelir.

Nükhet kötü durumdadır. Sayıklamaktadır. Odaya Serdar girer. Nükhet’in elindeki mektubu alır, okur. Morfin’in dozunu çok yükseltir. Odadan çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder