12 Ocak 2010 Salı

Ezel 2.Bölüm izle


Kıbrıs 2009
Oyun başlar. Ezel masadaki herkesi yener. Cengiz pes etmez. Cengiz ve Ezel masada başbaşa kalır. Bahisler yükselir.
Eyşan oğlunu yatırır. Anılar gözünde canlanır: çoçukluğu...annesi...babası...annesinin ölümü...babasının onu sahtekarlıklarına alet edişi...babasından kaçışı..teyzesine sığınışı...Ömer’le tanışması...
Oyun devam eder. Cengiz çok para kaybeder. Ali yeni konuktan hiç hoşlanmaz. Cengiz, Eyşan ve Ali’nin uyarılarını dinlemez.
İstanbul 1995
Ömer, askere gider. Onu uğurlamaya ailesi, Eyşan, Cengiz ve Ali gelir.
Ömer askerdeyken Eyşan yalnızdır. Ona mektuplar yazar. Cengiz, Eyşan’ı ziyarete gelir. Eyşan’ı çalıştığı otele götürür. Akşam onu evine bırakır ve Eyşan’ı kendisiyle yüzleştirir. Evde Eyşan’ı bir sürpriz beklemektedir. Babası evdedir.
Kıbrıs 2009
Can odasında yoktur. Eyşan Ali’yi arar. Ali ve Eyşan Can’ı aramaya başlarlar. Kamil Can’ın olduğu yeri Ezel’e haber verir. Can ahırda dikkatini çeken vahşi bir atla ilgilenmektedir.
Ezel ve Cengiz bahçede sohbet ederler. Ezel Cengiz’in geçmişi hakkında sorular sorar.
Can vahşi atı ahırdan çıkarır.
İstanbul 1997
Babasının gelişi Eyşan’ı tedirgin eder. Serdar’ın Eyşan ve Ömer’le ilgili planları vardır. Bu plan Eyşan tarafından şiddetle reddedilir. Ama babasının kararlılığı ve tehditleri onu pes ettirir.
Eyşan hayatının en önemli kararını vermek zorunda kalır. Babasının Eyşan’ın kız kardeşiyle ilgili verdiği bir bilgi, Eyşan’a planı uygulamaktan başka seçenek bırakmaz
Ali ve Cengiz de plana dahil olurlar. Serdar herkesin zaafını kullanmayı bilir.
Ömer askerden döner.
Kıbrıs 2009
Sabah olmak üzeredir. Oyun devam eder.
Can hâlâ kayıptır. Eyşan ve Ali onu aramaya devam ederler.
Ezel oyunu Cengiz’e kazandırır.
İstanbul 1997
Ali ve Cengiz planı uygulamaya hazırdır.
Eyşan ve Ömer eve giderler.
Cengiz ve Ali, Cengiz’in çalıştığı otele giderler. Cengiz içeri girmek için güvenliği kandırır. Ali onları takip eder ve güvenliği öldürür. Paraları alıp giderler.
Eyşan, seviştikleri gece Ömer’i ve yüzüğünü bırakıp gider. Sabah uyanan Ömer, Eyşan’ı göremez. Yüzüğü bulduğu anda polisler evi basar, onu götürürler.
Eyşan mahkemede yalanlarla dolu ifade verir. Bu ifade Ömer’in sonunu hazırlar.
Eyşan uygulanan planın ve Ömer’e yaptıklarının pişmanlığı içindedir. Aradan geçen zamanda Eyşan hamile olduğunu öğrenir.
Kıbrıs 2009
Can vahşi atla ormanda dolaşmaktadır. At huysuzlanır. Can attan düşer. Yanına Ezel gelir. Can’la ilgilenir. Onu Eyşan ve Cengiz’in yanına getirir. Ezel, Eyşan’ın zaafının Can olduğunu anlar.

İZLEMEK İÇİN TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder