13 Ocak 2010 Çarşamba

Ezel 4.Bölüm izle

Ezel 4.Bölüm izle
Bahar, Ezel’le dans ederken bayılır. Tedavisi için İstanbul’a gitmesi gerekmektedir. Çözüm yolu aranırken bir helikopter gelir. Helikopter Ezel tarafından ayarlanmıştır.
İstanbul 2005
Mert abisine yazdığı ama hiç göndermediği mektupları toplar. Evde Ömer’in diğer eşyaları da toplanmaktadır. Meliha Hanım, Ömer’in suçsuz olduğunu savunur ve Mümtaz Bey’e sitem eder.
Mert mektup dolu kutuyu bir duvar kenarına bırakır. Onu uzaktan Ezel izlemektedir. Mert gidince Ezel mektuplardan birini alır.
İstanbul 2009
Bahar hastaneye getirilir. Herkes tedirgin bir bekleyiş içindedir. Ezel onlar için bir kez daha büyük bir iyilik yapmıştır.
Ramiz özgürdür. Yıllar sonra İstanbul’u yeniden keşfetmektedir.
Bahar sabah kendisine gelir. Odada Ezel’i görmekten mutluluk duyar. Cengiz ve Ali de odaya gelir. Ali, Ezel’in orada oluşundan rahatsız olur.
Cengiz ve Ezel birlikte çıkarlar. Yolda yaptıkları konuşmada Cengiz’in açıklamaları Ezel için geçmişin ipuçları olur.
Cengiz’in bir işi için geldikleri yer Ezel’in Ömer’ken yaşadığı mahalledir. Gördükleri her ayrıntı Ezel’i geçmişine sürükler. Geldikleri ev ise Ömer’in yaşadığı evdir. Ezel’e yıllar sonra kendi evine bir yabancı olarak girmek çok ağır gelir. Mert ve Cengiz konuşma esnasında Ömer’den bahsederler. Ezel bu duruma daha fazla dayanamaz ve bir bahaneyle üst kata çıkar. Mert’in odasına girer. O esnada Meliha Hanım birinin geldiğini hissedip odasından çıkar. Ayağına takılan kaşkolu alır ve koklar. Ağzından “Ömer” kelimesi çıkar.
Dönüş yolunda Ezel, Cengiz’e tuzak sorular sorar. Cengiz farkında olmadan geçmişlerini deşifre eder. Ezel nefretle dolar. Eyşan’dan gelen telefon Ezel’i sakinleştirir. Eyşan, Ezel’i yemeğe davet eder.


Ezel evine gider. Mert’in yazdığı mektubu bir kez daha okur. Kendisiyle yüzleşirken evde birinin olduğunu fark eder. Gelen Ramiz’dir. Hapisten çıkmıştır. Eski günlerinden kalan sohbetlerine devam ederler.


İstanbul 2005

Ezel hapishaneden çıkmıştır. Artık Ömer değildir. Eyşan’la Cengiz’in evine gider. Onları camda görür. Herkes uyuduktan sonra eve girer. Elinde bir silah vardır. Yatak odasına çıkar. Kini büyüktür. Eyşan’ı vuracağı sırada Eyşan’ın ağzından duyduğu isim Ömer’dir.


İstanbul 2009

Mangal daveti için herkes hazırdır. Ezel’in yaptığı bir hareket Eyşan’a Ömer’i hatırlatır. Ezel ona da tuzak sorular sorar.


Bahar bir fırsatını bulur ve kimse görmeden Ezel’le evden ayrılır. Bir çay bahçesine otururlar. Bahar Ezel’i tanımak için ona sorular sorar.


Şebnem, Bahar’ın doktorunu oyalarken, Kamil, Bahar’ın dosyasını odadan gizlice alır. Ezel’e durumla ilgili bilgi verir.


Akşam olduğu halde Bahar ve Ezel dönmez. Eyşan tedirgin, Ali ise öfkelidir. Bahar ve Ezel dönerler. Bahar çok mutludur.


Ezel eve döner, Kamil ona Bahar’ın dosyasını verir.
İstanbul 2005

Ezel, Ramiz’i ziyarete hapishaneye gider. Eyşan’la Cengiz’i vuramadığını söyler. Ramiz, Ezel’e bir kez daha akıl hocalığı yapar. Ve Ezel’e bir anahtar verir. Ezel o eve gider. Kırdığı bir duvarın içi para doludur.


İstanbul 2009

Doktor ve Bahar arasında bir konuşma geçer. Bahar’ın durumu sanılandan çok daha kötüdür. Doktor onu uyarır. Hayatını tehlikeye attığını söyler.


Bahar ve Ezel buluşurlar. El ele yürümeye başlarlar. Onları Ali izlemektedir.
Ezel 4. Bölüm 19.10.2009 izle
|

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder