13 Ocak 2010 Çarşamba

Ezel 6.Bölüm izle

Ezel 6.Bölüm izle Tek parça
Ezel annesini izlemektedir. Ömer olduğunu belli etmekle annesini tehlikeye attığını düşünür. Onu uyarmak ister.
Eyşan, Bahar’ın telefonunu açar. Arayan Ezel’dir. Konuşurlarken kapı çalar. Eyşan kapıyı açar ancak kimse yoktur. Yerde bir not görür. Notta yazan yazı Eyşan’ı sarsar.
Cengiz, Eyşan’a bir önceki günle ilgili sorduğu sorulara cevap alamaz. Olanları anlamaya çalışmaktadır. Bu konuda Ali’den yardım ister.
Ramiz ve Ezel buluşurlar. Ramiz Ezel’e gerçek kimliğini belli etmekte acele ettiğini söyler. Huzursuzdur.
Cengiz, Meliha Hanım’ı ziyarete gider. Meliha Hanım’ın tavırları onu daha da şüphelendirir. Ona bir önceki günle ilgili sorulur sormaya başlar. Tuzak sorular Meliha Hanım’ı köşeye sıkıştırır. O esnada kapı çalar. Gelen Ezel’dir. Bir fırsatını bulup annesini uyarır.
Eyşan elinde tuttuğu notla, kötü bir otele gider. Bir odanın önünde durur ancak içeri girmez.
Ezel’in de eşlik ettiği yemekte Cengiz bir açık yakalamaya çalışır.

Ali, Eyşan ve Bahar’ı Cengiz’in isteğiyle marinaya getirir. Bahar ve Ali burada yatlarla ilgili sohbete başlarlar. Hakkında konuştukları bir yattan Ezel çıkınca hepsi çok şaşırır. Cengiz ve Ali bir köşede Ezel’le ilgili konuşmaya başlarlar. Ali, Ezel hakkında elde ettiği bilgileri aktarır. Cengiz, Ali’nin Ezel’in evine gitmesini ister.
Ali, Tevfik’le birlikte Ezel’in evine gider. Şebnem de aynı dakikalarda Ezel’in evindedir.
Tevfik, Şebnem’i arar. Şebnem telefonu açmayınca ona Ali’nin eve gireceğini mesajla haber verir. Ali eve girip Ezel hakkında bilgi bulmaya çalışır. Ezel’in billgisayarından önemli bir bilgi alır. Cengiz’e haber verir. Şebnem de Ezel’e durumla ilgili haber verir.

Meliha Hanım, Mert’i Cengiz’e karşı uyarır. Mert bu uyarıya bir anlam veremez.
Bahar’ı yatta bırakan Eyşan ve Cengiz eve dönerler. Eyşan babasının ona verdiği kelebek kolyeye bakar. Cengiz ise salonda oturmuş düşünmektedir. O esnada Ali gelir. Ezel’le ilgili aldığı bilgileri Cengiz’e verir. Cengiz gelen bilgilerle yeni bir plan düşünür. Ali bu kez ona karşı çıkar. Giderken kapıda Bahar ve Ezel’le karşılaşır. Bu karşılaşma Ali’nin keyfini daha da kaçırır.

Cengiz Ezel’i akşamki oyuna davet eder.
Ezel, Ramiz’le buluşur. Ramiz kararlarından dolayı Ezel’e kızgındır. Ona yeniden akıl hocalığı yapar, öğütler verir ve Ezel’in koluna bir saat takar. Gece yarısı olduğunda, dikkat etmesini söyler.
Ezel ve Cengiz arasındaki oyun sorularla başlar. Tuzak sorular ve yalan cevaplarla oyun devam eder.
Eyşan aynı otele yeniden gider. Bir odaya girer. Serdar bitkin bir halde yatakta yatmaktadır.
Ezel’e sorduğu her soru Cengiz’i Ömer’e bir adım daha yaklaştırmaktadır.

Serdar kötü durumdadır. Eyşan ona çok öfkelidir, sitemlerde bulunur. Serdar ondan son bir şans daha ister. Eyşan, Serdar’ın yöntemiyle ondan intikam alır ve onu bir daha asla görmeyeceğini söyler. Ona para ve kelebek kolyesini bırakarak otelden ayrılır.

Cengiz, Ali’den aldığı bilgilerle Ezel’i deşifre etmeye başlar. Oyun devam eder. Saatler geceyarısını gösterirken salona giren silahlı adamlar her yeri tarar. Kimse ne olduğunu anlayamaz. Ortalık yatışınca Tevfik gelir ve Ali’ye Eyşan’ın gittiği yer ile ilgili bilgi verir.
Yarım kalan oyuna devam etmek için Cengiz, Ezel’i gençken buluştukları köprüaltına götürür.
Ali, Serdar’ın yanına gider ve başına bir silah dayar.

Ezel ve Cengiz oyundan sonra sohbet etmeye başlarlar. Cengiz, Ezel’e Ömer’i anlatmaya başlar. Ömer’e söylemek isteyip de söyleyemediklerini Ezel’e söyler. Alkolün etkisiyle Ezel’in omzunda sızar. Sabah olduğunda Cengiz kendisine gelir. Düşündüğü ortaklık fikrini Ezel’e kabul ettirmiş görünmektedir. El sıkışıp ayrılırlar.
Eyşan sabah yatakta Cengiz’i göremez. Aşağıda Ali’yi görür. Eyşan ve Ali konuşmak için dışarı çıkarlar. Ali, Eyşan’ın yaptıklarından haberdar olduğunu ve Serdar’ın yanına gittiğini söyler. Serdar’la ilgili söylediği bir cümle Eyşan’ın telaşla babasının yanına gitmesine neden olur.
Serdar, Eyşan’ı yeniden görünce çok mutlu olur. İstediği bir kez daha olmuştur.
Ezel her şeyi göze alıp evine, annesinin yanına gider. Özlemle birbirlerine sarılırlar.

|

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder