6 Kasım 2012 Salı

Link Kısaltarak Para Kazanma


parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
link kısaltma servislerinde para kazanmak için yapmanız gerekenler.
İnternetten para kazanma yollarından bir tanesi de link kısaltma servislerini kullanarak para kazanmadır. İnternet üzerinden gerçekleştirebileceğiniz bu para kazanma yönteminde hiçbir masrafa ve sermayeye gerek yoktur. Gün içinde birkaç saatinizi ayırarak belirli miktarlarda paralar kazanmanız mümkündür. Link paylaşarak kazanç sağlayacağınız bu yöntemde, paylaştığınız linklere her tıklandığında para kazanıyorsunuz. İnternette bu çeşit birçok yöntem ile kazanç sağlayabilirsiniz bu tür yöntemlerin kazançları da değişik seviyelerde olmaktadır. Link yönlendirerek her hafta $15-$20 arasında bir miktar para kazanabilirsiniz tabiî ki bu oranın daha fazla veya daha az olması sizin çalışmanıza bağlı. Linklerinizi internet ortamında ne kadar çok yayarsanız o ölçüde bir kazanç sallayabilirsiniz. Netten kazanç yöntemleri arasında ücretsiz bir şekilde yapabileceğiniz alternatif bir yöntem olan link kısaltma işi ile ilgili detayları yazının devamında bulabilirsiniz.


Peki bu yöntem ile nasıl para kazanacaksınız. Bu yöntemde her hangi bir web adresini link kısaltama servislerini kullanarak kısaltıyorsunuz. Bu adres web siteniz, beğendiğiniz bir yazının veya bir videonun link’i olabilir. Kısaltmış olduğunuz bu linkleri facebook, twitter gibi sosyal medya ortamlarında forumlarda ve web sitelerinde yayıyorsunuz. Kısaltmış olduğunuz bu linklere her tıklandığında sizde para kazanmış olacaksınız. Burada önemli olan yani işin püf noktası insanların ilgisini çekebilecek paylaşımları yapmaktır. Ne kadar çok tıklanırsa o kadar para kazanmış olursunuz. Burada facebook’ta paylaşım yapmak daha etkili oluyor. Milyonlarca insanın devamlı aktif olduğu bir sistemde kısaltmış olduğunuz linklere tıklama oranı daha iyi olacaktır. Paylaştığınız bağlantıya her tıklandığında ne kadar kazanacağınız, ülkeye ve bağlantının içeriğine göre değişiklikler göstermektedir. Örneğin Türkiye’den yapılan tıklamalara birçok link kısaltma servisinde 1000 tıklamaya, $1.75 ile $4 arasında değişen oranlarda paralar ödemektedir. Eğer upload yaparak yani dosya yükleyerek para kazanıyor iseniz bu yüklediğiniz dosyaların linklerini link kısaltma servisinde kısaltarak hem dosya indirmeden para kazanır, hem de link kısaltmadan para kazanmış olursunuz. Böylece çift yönlü bir kazanç oluşur. Bu yöntemde her hangi bir masraf yapmanıza veya para harcamanıza gerek yoktur. Günde bir iki saatinizi ayırarak belirli bir gelir elde edebilirsiniz. Tabiî ki bu yöntem ile çok büyük miktarlar kazanabileceğinizi düşünmeyin yukarıda da belirttiğim gibi haftalık $15-$20 bir kazanç sağlayabilirseniz gayet iyi bir miktardır. Bunun içinde linklerinizi internet ortamında yaymanız gerekmektedir. 


netten para kazanmak istiyor iseniz doğru yöntem ile başarıyı yakalayabilirsiniz.


Diğer yazılarımdan da anlayacağınız üzere benim size internetten para kazanmak için tavsiye ettiğim yöntem kesinlikle satış ortaklığı sistemidir. Ancak alternatif olması açısından bu tür ücretsiz para kazanma yöntemlerini de web sitemde size tanıtmaya çalışıyorum. Satış ortaklığı hakkında detaylı bilgiye BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz. Birkaç link kısaltma servisindende bahsetmek istiyorum link kısaltma servislerine üye olmadan önce iyi bir araştırma yapmak gerekiyor. Birçok link kısaltma servisi var ancak bazıları maalesef ödeme yapmıyor ve kapanıp gidiyor. Güvenilir sitelerde mevcut araştırdığım ve güvenilir bulduğum siteler Lincut, bc.vc, adf.ly, link.tl, tr5.in bunu dışında da bir çok link kısaltma servisi bulmanız mümkün. Bunların tıklama başına verdikleri ücretlerde değişiklik göstermektedir.       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder