18 Kasım 2012 Pazar

Youtube video yüklemek ve youtube'den para kazanmak

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
video yükleme youtube
 parça kontör  parça lira
İnternet kullanıcılarının internette en çok zaman geçirdiği sitelerin başında video izleme siteleri gelmektedir bunların en çok ziyaret edileni ise youtube’dir. Youtube video izleme sitesine milyonlarca insan her gün video izlemek ve video yüklemek amacıyla uğramaktadır. İnternetten para kazanma açısından youtube’den yararlanılabilinir. Birçok yolla youtube'yi kullanarak kazanç sağlayabilirsiniz. Satış ortaklığı sisteminde satış ortağı olduğumuz ürünü videolar ile tanıtarak müşteri çekebiliriz. Yazının devamında youtube üyelik ve video yükleme ile ilgili resimli anlatımları bulacaksanız. Youtube’nin sağladığı bir opsiyon ile yüklediğiniz videoların altına yani açıklama kısmına tanıtacağınız ürün ile ilgili bilgiler yazıp sitenizin adresini veya satış ortaklığı linkinizi buraya yerleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bir web sitesi sahibi iseniz bu yerleştireceğiniz linklerin seo açısından da olumlu etkisi bulunmaktadır. 


videolarınız youtube yüklemek için

Öncelikle youtube.com adresine gidiyoruz. Burada sing up sekmesine tıklıyoruz ve karşımıza bir form çıkıyor bu formda mail adresimizi ve gerekli bilgileri girdikten sonra onaylıyoruz ve mail adresimize onay mail’i geliyor bunu tıkladıktan sonra artık youtube videolarınızı yükleyebilirsiniz.



youtube'ye üyelik için doldurulacak form


Videolarınızı yüklemek için ana sayfada upload sekmesine tıklıyoruz. Karşımıza çıkan ekrandan bilgisayarımızda kayıtlı olan avi, mpg, wvm veya mov formatlı videolarınızı yükleyebilirsiniz. Video yüklemeye başladıktan sonra video başlığını, video açıklamasını ve video kategorisini seçerek giriyoruz. Video yükleme çubuğu %100 bulduğunda artık videonuz yüklenmiş oluyor video maneger’dan yüklediğiniz videoları görebilirsiniz.


en çok izlene videolar

youtube hangi videolar n fazla izlenmektedir.




Youtube'ye yüklediğiniz videolar ne kadar ilgi çekici olursa o kadar çok izlenmektedir. Satış ortaklığı açısından değerlendirdiğimizde tanıttığınız ürün ile ilgili olan videoları yükleyip altına affilite linkini eklediğinizde doğrudan müşteri çekebilirsiniz. Ayrıca google’un youtube’yi satın alması ile adsense reklamlarını da videolarınızda gösterme olanağı doğmuştur. Bu yöntem ile de tıklama başı adsense kazancı sağlayabilirsiniz.        


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder