16 Haziran 2012 Cumartesi

Facebook reklam

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
Facebook satış ortağı olduğunuz ürünlerin tanıtımında oldukça etkili bir sosyal medya aracıdır. Sadece facebook kullanarak dahi çok iyi paralar kazanmanız mümkün. Gün içerisinde herkes facebook’a girmektedir. Eğer satış ortağı olduğunuz ürünlerden hızlı bir şekilde para kazanmak istiyorsanız facebookta bununla ilgili bir çok imkan vardır. Facebook paralı reklam veya parasız reklam yapabilirsiniz. Benim kullandığım ve iyi satış yaptığım birkaç yöntemi size anlatmak istiyorum. Umarım sizde faydasını görürsünüz. Son zamanlarda facebook ürün tanıtımı yapanlara karşı adeta savaş açmış durumda bu tür girişimlerde ya mobil onay istiyor, yada hesabı geçici olarak kapatmaktadır. Ancak denediğim ve işe yaradığını gördüğüm. Birkaç püf nokta ile çok rahat bir şekilde affilite ürünlerinizi buradan pazarlayabilirsiniz. Şimdi bu yöntemleri elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım.




Facebook paralı reklamcılık sistemini kullanarak iyi geri dönüşler alabilirsiniz. Facebook reklamlarının en güzel yanı da hedef kitle belirlemesinde kullanabileceğiniz birçok filitrelemenin bulunmasıdır. Yani o ürünün hitap ettiği kitleye göre cinsiyet, yaş, mezuniyet, veya ilgi alanlarını seçerek gerçek anlamda o ürünle ilgilenip, ürünü satın alabilecek müşterilere ulaşabilirsiniz. Böylece verdiğiniz reklamlara o ürünü almayacak kişilerin tıklamasını önlemiş olursunuz. Daha az tıklama ile daha fazla komisyon kazanırsınız. Facebook reklam vermek için hesabınıza girerek sol tarafta bulunan reklamlar sekmesine tıklayarak, reklamınızı oluşturabilirsiniz. Reklamınızın yayınlanabilmesi için kredi kartı veya paypal hesabınızı girmeniz gerekmektedir. Ancak facebook reklamları oldukça maliyetli reklamlardır. Ve başlamak için belli bir miktar para ayırmanız gerekmektedir. Reklam verirken tanıtacağınız ürünün facebookta satılıp satılmayacağını da iyi analiz etmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda facebook belirli miktarlardaki facebook reklam kuponlarını çeşitli forumlardan sağlayarak ilk başlangıçta çok az miktarlara yüksek bütçeli reklam kampanyaları düzenleyebilirsiniz. 


Satış ortağıolduğunuz ürünlerle ilgili facebook sayfaları hazırlayıp, sayfanızı tanıtarak müşteri çekebilirsiniz. Bu sayfalarda ürünle ilgili tanıtım yazılarını, resimlerini ve videoların yanında affilite linklerinizi paylaşarak satış sayfasına müşteri gönderebilirsiniz. Sayfa tasarımlarında fbml kodlarını kullanarak çok kaliteli ve göze hoş gelebilecek facebook sayfaları hazırlayabilirsiniz. Bunların yanında facebook guruplarına üye olarak tanıtım yapabilirsiniz. Çeşitli ilgi alanlarına göre guruplar kurulabilen facebookta 2000 üzeri üyeye sahip olan gruplarda komisyon kazanacağınız ürünle ilgili bir tanıtım yazısı yazarak bunu onlarca hatta yüzlerce grupta paylaşarak etkili bir reklam yapmış olursunuz. Facebookta yüzbinlerce üyeye sahip olan ve oldukça aktif olan gruplarda yapacağınız tanıtımlar size dakikalar içinde para kazandırabilir. Burada dikkat edilmesi gereken noktalardan biri tanıttığınız ürüne ilgi duyabilecek, o ürünü satın alabilecek kişilerin üye olduğu grupları bulmak ve bu gruplar üzerinde yoğunlaşmaktır. Facebookta yapacağınız bu tanıtımların karşılığını anında alabilirsiniz. Hiç para harcamanızı gerektirmeyen bu yöntemler ile kolay ve hızlı bir şekilde internetten para kazanabilirsiniz. Facebook para kazanmakkonusunda size fayda sağlayabilecek bir ürünle ilgili yazıya buraya tıklayarakulaşabilirsiniz. 


İnternetten para kazanmak gün geçtikçe cazip bir hale gelmektedir. Sosyal medya araçlarını kullanarak sizde cebinizden beş kuruş çıkmadan para kazanabilirsiniz. Satış ortaklığı ile her ay binlerce lira kazanmak kesinlikle hayal değil. Araştırarak, öğrenerek bir çok yöntemi de kendiniz bulabilir ve kullanabilirsiniz. Bu blogta anlatılan internetten para kazanma yöntemleri ve tanıtılan netten para kazanma ürünleri ile sizde her ay düzenli bir gelire kavuşabilirsiniz. Sisteminizi kurduktan sonra çok az bir zamanınızı ayırarak para kazanmanın keyfine varabilirsiniz.      


parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder