1 Haziran 2012 Cuma

Web sitesi kurmak

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
web sitesi kurma rehberi ile sitenizi bir kaç kolay adımda kuracaksınız.Günümüzde insanlara geniş kitlelere ulaşmanın en etkili ve en kolay yolu bir web site sahibi olmaktır. İster kurumsal olsun, ister ise kişisel olsun internetle uğraşan hemen herkes bir web site sahibi olmak ister. Bu yazıda kurumsal olarak yani ticari bir amaçla profesyonel bir site kurmanıza yardımcı olacak birçok ürünle ilgili bilgiler bulabileceksiniz. Aynı zamanda kişisel olarak yani hobilerinize ve yazmak istediğiniz konularla ilgili ücretsiz site oluşturmayı bulabileceksiniz. bir web sitesi kurmak oldukça zor olarak görünsede çeşitli yardımcı eğitim setlerini kullanarak bir kaç kolay adımda çok iyi sitelere sahip olmak mümkündür.





site kurarak internet dünyasında side yer alınWeb sitesi oluşturmada yapılan en büyük hata. Siteyi başka birine kurdurmaktır. Çünkü sitenizi sizin adınıza tasarlayan ve kuran kişi siteyi oluşturup size teslim eder. Ve bundan sonra sahibi oldunuz sitede herhangi bir değişiklik yapmak istediğinizde bir sürü sorunla karşılaşırsınız ve istediğiniz değişiklikleri yapamazsınız. Bir web sitesini başkasına para karşılığı kurdurmak size oldukça maliyet yaratabilir. Bunun çözümü sitenizi kendinizin kurmasıdır. Bunun içinde, tamamen türkçe olan web sitesi kurma rehberi adında bir ürün vardır. Bu ürünün yol göstericiliği ile kodlama ve tasarım bilmenize hiç gerek kalmamaktadır. Web sitesi kurma rehberinin öğrettiği sistem ile kolay bir şekilde, çok profesyonel siteler hazırlanmanız mümkün. En kaliteli sitelere  tasarımcılara yüzlerce hatta binlerce lira vermeden birkaç kolay adımda sahip olabilirsiniz. Bu rehber ile site kurma konusunda hiçbir şey bilmeseniz dahi rehberin içinde anlatılanları adım, adım uygulayarak rehberin sonunda çok kaliteli ve profesyonel bir siteye kolay bir şekilde sahip olabiliyorsunuz. Web sitesi kurma rehberi sadece bunla sınırlı değil. Sitenizi kurdunuz içerik girmeye başladınız, şimdi sıra geldi ziyaretçi çekmeye. Bunu nasıl yapabileceğinizi de bu rehberde bulabilirsiniz. Yazar google’de nasıl yükselebileceğinizi yani seo tekniklerini de oldukça güzel bir şekilde ele almış ve öğretmektedir. Aynı zamanda sitenizi oluşturduktan sonra, web sitenize reklam almak isteyebilirsiniz. Bunu da web sitesi kurma rehberinde en ince ayrıntısına kadar bulabilirsiniz. İyi bir web sitesi kurmak tek başına ziyaretçi çekmeniz için yeterli değildir. Sitenizin arama motorlarında nasıl üst sıralara çıkacağını bu rehberde bulabileceksiniz. Aynı zamanda rehbere sahip olarak gelecekteki güncellemelere de sahip olabilirsiniz. Yazar online ve offline olarak bütün sorularınıza ve takıldığınız noktalarda size yardımcı olabilmektedir. Web sitesi kurma rehberi ana sayfasına buraya tıklayarakulaşabilirsiniz. 



Bir alternatif olması açısından, eğer sitenizi kendiniz kurmak istemiyor iseniz. Bunu piyasa fiyatlarının oldukça altında size her şeyi ile sunan bir firmayı da kısaca tanıtmak istiyorum. Özellikle ticaret amaçlı bir site kurup ürünlerinizi buradan tanıtmak istiyor iseniz e-ticaret x size bütün ayarlamaları yapılmış, kaliteli bir tasarım uygulanarak oluşturulmuş sitenizi size teslim edebilmektedir. Özellikle son çıkan ticaret kanununda yer alan her firmanın bir internet sitesinin olmasını zorunlu kılan yasa dikkate alındığında firmalar için kaçırılmayacak bir fiyata profesyonel web sitesi sahibi olunabilmektedir. Tek yapmanız gereken buraya tıklayarak e-ticaret x ana sayfasına gidip detayları incelemektir. 



ücretsiz bir blog sahipbi olmak çok kolay.İnternet dünyasında ücretsiz bir şekilde yer almak istiyor iseniz. Ücretsiz blog servislerinden yaralanarak, bir blog sahibi olabilirsiniz. şu an için en popüler olan ücretsiz blog servisleri blogger, word pres blog ve blogcu gibi sistemlerdir. Bu üç blog servisininde kendine göre üstün özellikleri bulunmaktadır. Google’nin ücretsiz blog servisi olan blogger ile google da yükselmeniz ve ziyaretçi çekmeniz daha kolay olacağı kanısındayım. Blogger’dan bir blog sahibi olabilmek için öncelikle bir gmail hesabına sahip olmanız gerekmektedir. Gmail adresinizi oluşturduktan sonra blogger ana sayfasından bloğunuzu hazırlamaya başlayabilirsiniz. Blogger siteniz için birçok farklı kategorode temayı size ücretsiz bir şekilde sağlamaktadır. Ancak blogger temalarından başka google’dan araştırma yaparak birçok ücretsiz temayı da seçebilirsiniz.


Özelikle satış ortaklığı yaparak internetten para kazanmak istiyor iseniz bir web sitesi sahibi olmak size birçok avantaj sağlayacaktır. Satış ortağı olduğunuz ürünleri sitenizde ücretsiz bir şekilde tanıta bilirsiniz. Böylece reklam masraflarından kurtulmuş olursunuz. Zamanla sadık bir müşteri kitlesine kavuşursunuz. Ve çok az bir zaman ayırarak internetten para kazanmaya başlarsınız. Yani kazançlarınızı otomatiğe bağlamış olursunuz. bu arada goomass eğitim kitinin kampanyası devam etmektedir. Goomass eğitim kitini alan herkese goomass ekibi tarafından sizin isteğiniz doğrultusunda oluşturulacak internet sitesi ücretsiz bir şekilde verilmektedir. Buraya tıklayarak goomass eğitim kiti hakkında daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz. Bir site sahibi olarak aynı zamanda sitenizde yayınlayacağınız reklamlardan da bir gelir elde edebilirsiniz. Google’nin reklam sistemi olan google adsense kayıt olarak yüksek miktarlarda paralar kazanmanızda mümkün.             

        
      
parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder