9 Haziran 2012 Cumartesi

Köpek balığı tekniği

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
trend değişim analizlerininde mükemmel teknik.Borsada köpekbalığı tekniği tamamiyle küçük yatırımcılar için hazırlanmış ve borsada akılıca yatırım yapılmasını sağlayan bir e-kitaptır. Günümüzde borsa oldukça kazançlı bir yatırım aracı olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak bilinçsizce yapılan her yatırımda olduğu gibi borsaya da yapılan bilinçsizce yapılan yatırımlar büyük riskler taşımaktadır. Bu riskleri minimuma indirecek faktör ise bilgi ve tecrübedir. Bunu da köpek balığı tekniğini öğrenerek ve uygulayarak kazanabilirsiniz. Köpek balığı tekniğini hazırlayan uzman borsacı Ahmet Ünver bey yaptığı yatırımlar ile borsada başarı sağlamış birisidir. Hazırlamış olduğu köpek balığı tekniği ile küçük yatırımcının, büyük yatırımcıların hareketleri görüp takip ederek kazanç sağlayabileceğini ortaya koymuştur. Bu teknik içinde neler var?

 



Köpek balığı tekniği tren değişimlerini size önceden göstererek sizin yatırımlarınızda doğru pozisyon almanızı sağlıyor. Bu teknik sayesinden bir hisse senedi yükselmeye başlamadan hemen önce size sinyal veriyor ve o hisseye yatırım yapmanız ve kazanç sağlamanız sağlanıyor. Borsada yatırım için seçilecek hisse senedinin büyük önemi vardır. Bu hisse senetlerini bulmak için ise teknik ve temel analizin iyi bilinip, iyi uygulanması gerekmektedir. Bu analizlerin öğrenilip uygulanması zor gibi görünsede bu teknikle bunların öğrenilmesi çok basit olacak sizin için. Küçük yatırımcıların en büyük problemlerinden biride yatırımlarında onlara yol gösterecek bir danışmanın olmamasıdır. Teknik ile bu problemde ortadan kalkmış olacak ve her türlü desteği bulabileceksiniz. Yatırım yapılırken birçok faktör etkili olmaktadır. Güncel gelişen ekonomik hareketler, güncel siyasi gelişmeler ve bunun gibi birçok değişiklikler borsayı direk etkilemektedir tabiî ki yaptığınız yatırımlarıda etkilemektedir. Bir küçük yatırımcının bütün bu verileri takip etmesi gerçekten imkansızdır. İşte köpek balığı tekniği ile bu gibi şeyler problem olmaktan çıkacak.



köpek balığı tekniği ile doğru zamanda doğru yerden hisse alabileceksiniz.Köpek balığı tekniği plus eki, özel şablonlar ve altın liste olmak üzere üç bölümden oluşmaktadır. Burada altın listeye değinmek istiyorum. Altın liste: köpek balığı tekniğini hazırlaya uzman ekip tarafından her hafta sonu hazırlanan o hafta getiri potansiyeli yüksek olan hisse senetlerini bulup tekniğe sahip olanların maillerine gönderilen bir hisse senetleri öneri listesidir. Tekniği kullananların çok iyi bildiği gibi altın listede bulunan hisseler kısa, orta ve uzun vadede önerdiği hisse senetleri ile oldukça başarı sağlamış ve çok iyi paralar kazandırmıştır. Her hafta Pazar günü amil adresinize gönderilen bu liste ile yatırımlarınızı gerçekleştirebilecek ve kazanç sağlamanın keyfine varabileceksiniz. Bu güne kadar bu tekniğe sahip olup ve bu tekniği uygulayan bir sürü kişi teknikten oldukça memnunlardır. Artık trend değişim analizlerini yapabilecek ve zarar etmeden veya çok uzun süre bir hisse sentinde takılıp kalmadan senetten çıkabileceksiniz. Devamlı güncellenen yapısı ile tekniğe sahip olanlar bütün güncelleştirmelerden ücretsiz bir şekilde yararlanmış olacaklardır. Tekniği satın aldınız ve kullanmaya başladığınızı varsayalım takıldığınız sormak istediğiniz bir şey olduğunda her türlü msn, mail ve hatta telefon desteğide alabileceksiniz. Artık borsadan zarar etmek yok. Yanlış yerden alıp, yanlış yerden satmak yok. Tekniğin verdiği sinyalerle trend değişimlerini önceden bilip yatırımlarınıza ona göre şekil verebileceksiniz. Peki tekniğin anlaşılıp öğrenilebilmesi zormu? Kesinlikle değil tekniğin tam manasıyla öğrenilip uygulanabilmesi yalnızca iki gününüzü almaktadır. 12 yaşında bir çoçuğun bile grafiğe bakarak baba şuradan al, şuradan sat diyebileceği şekilde sade hazırlanan bu tekniği öğrenmeniz ve uygulamanız oldukça kolay olacaktır.


Eğer sizde borsa ile ilgileniyor, yatırım yapıyor veya yatırım yapmak istiyor iseniz köpekbalığı tekniği tam size göredir. Bu teknikle bu alanda bütün ihtiyaç duyabileceğiniz yardımı görecek ve para kazanabileceksiniz. Köpek balığı tekniği hakkında daha detaylı bilgi almak ve kullananların yorumlarını öğrenmek istiyor iseniz. Aşağıdaki resime tıklayarak tekniğin ana sayfasına ulaşabilirsiniz.        

borsada yatırım yapmak istiyor iseniz köpek balığı tekniği en büyük yardımcınız olacaktır.

        
parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder