3 Haziran 2012 Pazar

Hibe kredi almak

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
projenizi hayata geçirmek istiyor iseniz devletin sağladığı hibe krediler sizi bekliyor.Parlak bir fikriniz ve para kazandıracak bir projeniz var. Ancak yeterli sermayeniz yoksa devletin sağladığı hibe kredilerle bu projenizi hayata geçirebilirsiniz. Dünyada bütün devletler yeni girişimcilere projelerini uygulayabilmeleri için belirli kredi olanakları sağlamaktadır. Ülkemizde de son yıllarda devletin sağladığı hibe kredi desteği ile girişimci olan ve projelerini hayata geçiren binlerce kişi olduğunu biliyormuydunuz. Özellikle avrupa birliği uyum sürecinde oluşturulan fonlarla ülkemizde iyi bir fikri, projeye dönüştürerek para kazanmak istemezmiydiniz. Tek yapmanız gereken doğru adımları atarak hibe kredinize ulaşmaktır. Devletten hibe kredi almak düşündüğünüz kadar zor değil. Peki nasıl ve nereden başlamalı?





Öncelikle hibe kredi nedir onu açıklamaya çalışacağım. Devletin kendi işini kurmak isteyenlere veya var olan işini daha da geliştirmek isteyenlere sıfır faizli ödemeleri 5 yıl sonra başlayan kredi olanaklarına hibe krediler denilmektedir. Bu kredi türünde hiç faiz ödemezsiniz yani faiz oranı %0’dır. Ödemelerine 5 yıl sonra başlayabileceğiniz ve çok uzun vade imkanlarına sahip olan bu sermaye oluşturma imkanı ile projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Hibe krediden girişimciler yani hiçbir işletmesi olmayan kişiler, kobiler, sivil toplum kuruluşları, belediyeler ve sanayiciler yararlanabilmektedir. Hibe kredilerden yaralanabilmek için oluşturdunuz projenin büyük veya küçük ölçekli olmasının hiçbir önemi yoktur. Değerlendirilen bütün projeler eşit olarak değerlendirilmektedir. Verilen bu krediler nerdeyse bütün sektörlerde geçerlidir. Örneğin hayvancılık, tekstil, teknoloji ve aklınıza gelebilecek bütün sektörlerle ilgili yatırımlarda devletin sağladığı bu kredi imkanın’dan yararlanabilirsiniz. Projenizi hayata geçirebilmek için oldukça önemli bir katkıyı yani sermayeyi devlet size sağlayarak fikirlerinizi nakte çevirmenize olanak tanımaktadır. Devlet her yıl milyonlarca liralık hibe kredi olanağı sağlamaktadır örneğin 2009 yılında 6500 proje için 25,187,465 tl bir miktar onaylanmış ve bu projeler hayata geçmiştir. Her yıl artarak devam eden bu olanaktan sizde yaralanın.




Hibe kredilere başvurma ve almanın birçok püf noktası vardır. Aslında biraz karmaşık olan bu bürokratik süreci kolayca kavrayıp uygulamanız için hazırlanmış olan ve aynı zamanda size 7/24 danışmalık hizmeti veren bir sistemi tanıtacağım. Hibe krediler kitabında hibe kredi nedir, teşvik nedir, fikrinizi nasıl projelendirebileceğiniz, bu projenizle nereye ve nasıl başvurmanız gerektiği gibi konular herkesin anlayabileceği şekilde ele alan bu kitapla aynı zamanda danışmanlık hizmetinden de ücretsiz bir şekilde yararlanabileceksiniz. Danışmanlık hizmetiniz ücretsiz olması çok büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bu işi yapan birçok danışmanlık şirketi mevcut ancak bu şirketler oldukça yüksek miktarlarda komisyonlar ile çalışmaktadır. Hibe krediler e-kitabına sahip olarak hem bu işle ilgili bütün ayrıntıları ve önemli püf noktalarını öğrenecek hem de ücretsiz bir şekilde danışmanlık hizmetinden yararlanabileceksiniz. Çok uygun bir fiyata hibe krediler e-kitabına ve danışmalık hizmetine sahip olabilirsiniz. Günümüzde binlerce kişini yararlandığı bu kredilerle sizde ister üretim yapın, isterseniz ticaret yapın. Sermayeniz devletten ve çok uygun koşullarla. Hibe kredilerle ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayarak hibe krediler ana sayfasına ulaşabilirsiniz.  

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder