10 Temmuz 2012 Salı

Evde iş imkanları

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
evinizin rahatlığında çalışarak para kazanmak istemezmisiniz?
Artık evinizden iş yerinizden çok kısa zaman ayırarak bir ek gelir elde edebilirsiniz. Gelişen internet dünyasının sağladığı imkanlar ile yalnızca interneti kullanarak her ay binlerce lire para kazanmak sizin elinizde. Evden internet üzerinden çok çeşitli yollarla para kazanabilirsiniz bu para kazanma yollarını bu blogta bulabilirsiniz. Ancak benim her yazımda bahsettiğim gibi evden interneti kullanarak yapabileceğiniz en iyi iş ürün satmaktır. Yani affilite marketingtir. Ürün satmak kelimesi aslında tam olarak affilite marketing çalışma ve para kazanma durumunu karşılamamaktadır. İstediğiniz ürüne satış ortağı olarak sadece internet üzerinde çeşitli yollarla o ürünü tavsiye etmek affilite marketing için daha doğru bir tanımlama olur. Burada satış ortağının ürünün bulunması ve müşteriye ulaştırılması gibi hiçbir yükümlülüğü yoktur. Yani ürün satmak için ürün almazsınız. Sadece başkalarını ürünlerini tavsiye ederek reklamını yaparak komisyon kazanırsınız. İnternet üzerinden ürün satarak para kazanmak; internet üzerinden günde birkaç saatinizi ayırarak yapabileceğiniz en iyi iştir. 


 




satış ortaklığı ile ilgili merak ettiğiniz her şey bu yazıdaSatış ortağıolduğunuz ürünlerin tanıtımını yani reklam kampanyalarını nasıl yapabileceğinize değinmek istiyorum. Öncelikle cebinizden hiç para çıkmadan yapabileceğiniz tanıtım kampanyaları ile çok iyi miktarlarda paralar kazanabilirsiniz. Bu tanıtım kampanyalarını sosyal medya araçlarını kullanarak yani facebook, twitter, forumlar, ücretsiz bloglar gibi internet alanlarını kullanarak çok iyi bir şekilde yapabilirsiniz. Oluşturabileceğiniz ücretsiz bir blogta veya facebook sayfasında kısa bir ürün tanıtım yazısı yayınlayarak ve satış ortaklığı linkinizi bu yazıda geçirerek sizin linkiniz ile ürün sayfasına gidip o ürünü satın alan herkes den para kazanmış olacaksınız. Hiç yatırım yapmanıza gerek kalmadan para kazanmaya başlayabileceksiniz. Tabiî ki bu yollarla yani ücretsiz yöntemleri kullanarak yapabileceğiniz reklam kampanyaları hem biraz daha fazla zamanınızı alacak, hem de geri dönüşleri yavaş olacaktır. Bunun için ufak bir bütçe ile internet reklamları vererek daha hızlı ve daha fazla miktarlarda para kazanabilirsiniz. 


Türkiye açısından internet reklamcılığı daha yeni, yeni gelişmeye başlamış bir durumdur. Yurt dışı olanakları ile kıyaslandığında. Öncelikle ülkemizdeki en iyi satış ortaklığı sistemi olan x ticarete üye olarak işe başlamalısınız. Buraya tıklayarak x ticarete üye olabilirsiniz. x ticaret ürün havuzundaki ürünlere satış ortağı olarak bu ürünlerden para kazanacaksınız. Ortağı olduğunuz ürünleri reklam vererek hızlı bir şekilde tanıtıp para kazanmaya da hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz. Kendi deneyimlerim ışığında işime yarayan yani reklam verip para kazandığım birkaç reklam sistemini tanıtacağım. 


Adklik: Mynet sitesinin reklam programıdır. Oldukça iyi geri dönüşler aldım bu sistemden özellikle bazı ürünlerde bir gün içerisinde 5 ila 6 adet satış yapılabilir. Bu reklam sisteminde oluşturabileceğiniz reklam kampanyasının bütçesi en az 30 tl olmalıdır. Kısa reklam metniniz ile birlikte aynı zamanda ürün ile ilgili banner ilede reklam yapabilirsiniz.
ADnet: Hürriyet, milliyet ve bunu gibi yüksek hitli birçok internet sitesinde reklamlarınız yayınlanır. Hızlı şekilde satış gerçekleştirebilirsiniz. Maliyet açısından diğerlerine nazaran daha fazla maliyetlidir.
Adhood: Birçok kaliteli ve yüksek hitli yayıncı siteyi bünyesinde bulunduran bu reklam sistemi de oldukça iyi sonuçlar vermektedir. Bana göre tek kusurları çok karışık ve yorucu olan menüleri ve sekmeleridir. Bir reklam oluşturmak ve bunu yayınlatmak oldukça yorucu bir hal almaktadır. İstatiksel tabloları da çok karmaşık ve kullanışsızdır bence. Bu sistemlerin yanında alternatif olarak birkaç reklam şirketini de değerlendirebilirsiniz. Bunlar Adtech, ara.com.tr, reklam store, reklam z gibi sistemleri de değerlendirerek. Satış ortağı olduğunuz ürünün reklamını doğru mecralarda yapabilirsiniz. 


internet üzerinden goomass ile par kazan

Yurtdışı satış ortaklığı sistemleri olan clickbank, amazon. Ebay gibi satış ortaklığı yapabileceğiniz ürün havuzu oldukça gelişmiş olan sistemlerdeki ürünlere de satış ortağı olarak iyi miktarlarda paralar kazanabilirsiniz. Yabancı ülkelere yönelik reklam kampanyaları için benim kullandığım reklam sistemleri şunlardır.
7search: Oldukça etkili bir reklam sistemidir. Çok çeşitli filitreleme seçenekleri ile ürüne yönelik hedef kitle ayarlamınızı iyi bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 7search sistemine üye olduğunuz zaman kullanmanız için reklam kuponuna da ücretsdiz bir şekilde sahip oluyorsunuz.
Search123: bu reklam sisteminde oldukça iyi geri dönüşler gerçekleştirmektedir.
Miva ad center: diğer bir kullanabileceğiniz reklam sistemidir.
Bu reklam sistemleriniz haricinde yahoo arama motorunun reklam sistemi de özellikle Amerika ve kanada gibi ülkelerde oldukça işinize yarayabilir.

Paralı reklam sistemlerinin şu an için en iyisi google arama motorunun reklam sistemi olan google adwords’tur. Ancak adwords sistemi ülkemizden yapılan satış ortaklığı reklamlarını kabul etmemekte ve yayınlamamaktadır. Böyle bir reklam verme girişiminde hesabınızı hemen askıya alıp kapatmaktadır.   


evden yapabileceğiniz işleri öğrenmek için tıklaEvde iş imkanlarını değerlendirebilmeniz için bir çok bilgiye sahip olmanız gerekmektedir. Ancak hem bu işe ayırabileceğiniz zaman açısından hem de para açısından sıkıntılar olabilir bunun için en güncel bilgileri bulabileceğiniz ve yapmanız gereken her şeyi yazılı ve videolar eşliğinde adım, adım uygulamanızı sağlayan goomass eğitim kitini kullanarak bu sıkıntıları aşabilirsiniz. Goomass ile internetten para kazanma konusunda size lazım olan her türlü bilgi elinizin altında olmuş olacak. Böylece kısa sürede oldukça iyi miktarlarda paralar kazanabilirsiniz. Sade ve anlaşılır bir şekilde herkesin kullanabileceği yapıda hazırlanan goomass eğitim kiti ile başarıyı daha çabuk yakalayacaksınız. Devamlı güncellenen yapısı ile en yeni yöntem ve bilgileri ilk siz öğrenecek ve siz uygulayabileceksiniz. Goomass eğitim kitine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 


Evden internet üzerinden yapabileceğiniz bu işle iyi bir ek gelir sahibi olabilirsiniz. günümüzde para kazanmanın ne kadar zor ve meşakatli bir iş olduğunu düşünürsek internetin sunduğu bu para kazanma imkanını değerlendirmek oldukça akıllı bir iştir. İstediğiniz yerden ve istediğiniz zamanda yapabileceğiniz bu işle hem gelirlerinizi artıracak hem de interneti kendi yararınıza nasıl kullanabileceğinizi çözebileceksiniz. Satış ortaklığı haricinde evde yapabileceğiniz bir çok iş imkanını bloğumuzda bulabilirsiniz. Artık internete para ödeyen mi, yoksa internetten para kazanan mı olmak istediğinize karar verip işe başlayabilirsiniz.      parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder