22 Temmuz 2012 Pazar

Justbeenpaid nedir

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
internetten hiç çaba harcamadan her gün para kazanabilirsiniz.
Justbeenpaid yatırım yaparak, para kazanabileceğiniz bir sitedir. Bu sistemde belirli miktarlarda yatırım yaparak para kazanabilirsiniz. Justbeenpaid sisteminde herhangi bir ürün satmanıza, kayıt parası vermenize, üye toplamanıza gerek yok üye olduğunuz an sistem size $10’lık bir hediye vermektedir. Bu $10 ile yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. $10’lık bir miktar size her gün $0.2 para kazandırmaktadır. Sadece yatırım yaparak kazanacağınız bu sistemde ilk pozisyonunuzu altıktan sonra daha fazla para ile pozisyon sayınızı artırarak daha fazla para kazanabilir ve kazandığınız parayı devamlı pozisyon almak için kullanabilirsiniz. Bu tür yatırım sitelerinde en önemli olan unsur güvenilir olmasıdır. 2004 yılından beri faaliyet gösteren bu sistem ödemelerini günü, gününe yapması ile bilinmektedir. Yazının devamında sistem ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere, nasıl üye olunduğuna ilişkin ayrıntılı açıklamaları bulabilirsiniz. 



Sisteme nasıl kayıt olunacağını birazdan anlatacağım öncelikle sisteme kayıt olduğunuzu varsayarsak. İlk olarak size verilen $10 para ile ilk pozisyonunuzu satın alıyorsunuz cebinizden hiç para çıkmadan para kazanmaya başlamış oluyorsunuz. Bu 10 dolar size her gün 0.2 dolar para kazandıracaktır ve bu kazanç 75 gün boyunca devam edecektir. Kazandığınız paraları tekrar pozisyon almak için kullanabilirsiniz. Daha hızlı ve daha büyük miktarlarda paralar kazanmak için istediğiniz sayıda pozisyon alabilirsiniz. Bu sistemde para kazanabilmeniz için herhangi bir çalışma yapmanıza gerek yoktur sadece gün, gün kazançlarınızın nasıl artığını kontrol edebilirsiniz. Justbeenpaid sisteminin güvenilir olması üyeleri tarafından kazanılan paraları sektirmeden günü, gününe ödemesi bu tür yatırım yaparak para kazanma siteleri açısından ön plana çıkmasını sağlamıştır. Bu sistemde üye getirme zorunluluğu yoktur. Yani hiç üye yapmasanız da para kazanabiliyor ve kazandığınız paraları hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Ancak kendi referans linkiniz ile üye olan her kişinin her pozisyon alımından $1 kazanıyorsunuz. İkinci seviye üyelerinizin her pozisyon alımından da $0,5 kazanıyorsunuz üye yapmanın böyle bir avantajı bulunmaktadır. Ancak yukarıda belirttiğim gibi üye bulma zorunluluğunuz kesinlikle bulunmamaktadır. Aşağıdaki resimde pozisyon sayısına göre günlük kazanç miktarınızı inceleyebilirsiniz.

justbeenpaid ile düzenli bir şekilde her gün artan miktarlarda para kazanabilirsiniz.

Justbeenpaid nasıl üye olacağınızı madde, madde sıralayalım.

1-) öncelikle buraya tıklayarak üyelik sayfasına gidiyoruz. Burada karşımıza bir form çıkıyor. Bu sayfada isminizi, soy isminizi ve mail adresinizi giriyorsunuz. Bu aşamada dikkat edilecek nokta verdiğiniz bilgilerin doğru olması gerekmektedir çünkü kazandığınız paraları alabilmeniz için isminizin, soy isminizin doğru olması gerekmektedir. Birde Türkçe karakter kullanmamanız gerekmektedir. 

2-) sonra karşınıza bir önceki sayfada verdiğiniz e-mail adresine bir onay e-mail’i gönderildiği yazan bir metin çıkmaktadır. Mail adresinize gidip, gönderilen onay linkine tıklıyorsunuz. 

3-) onay linkine tıkladığınızda karşınıza member ıd karşısında yazan bir numara çıkmaktadır bu numara sizin üyelik numaranızdır bunu bir kenara not ediniz sisteme girişte bu numarayı kullanacaksınız. Hemen altında sizden bir şifre belirlemenizi istemektedir. Kendinize göre bir şifre belirleyerek üyelik işlemine devam ediyoruz. 

4-) karşımıza gelen sayfada member area butonuna tıklıyoruz ve sisteme giriş ana sayfasına geliyoruz. Kayıt olurken bir kenara not ettiğimiz üye numarası ve belirlediğimiz şifreyi giriyoruz ve alttaki doğrulama kodunu girerek kendi profilimize ve menümüze ulaşmış oluyoruz. Böylece üyelik işlemli tamamlanmış olmaktadır. Alttaki videodan üyelik işleminin nasıl yapıldığını izleyebilirsiniz.




Birçok hyip ve ptc sitesinden farklı bir işleyişe sahip olan justbeenpaid’te paranız her zaman güven altındadır. Değerlendirmek istediğiniz bir miktar paranız varsa bu sistem oldukça kazançlıdır. Özellikle yurt dışında günde binlerce dolar para kazanan olduğunu görebilirsiniz. Ne kadar yatırım yaparsanız o ölçüde para kazanmanızda artmaktadır. İnternetten para kazanma alanında oldukça iyi bir pasif kazanç sistemi olan justbeenpaid’i değerlendirmenizi öneririm. Eğer web sitesi kurmaya, satış yaparak para kazanmaya ayıracağınız zamanınız yok ise bu sistem tam size göredir. Hiçbir çaba sarf etmeden sadece yatırım yaparak para kazanabilirsiniz.

Güncelleme: Bu yazıyı buraya tıklayarak okuyabileceğiniz makaleden sonra değerlendirin...


         
parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder