18 Temmuz 2012 Çarşamba

ZANOX NEDİR? NASIL PARA KAZANILIR

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
Zanox özellikle Avrupa da gelişmiş bir pazara sahip olan uluslar arası bir satış ortaklığı platformudur. Aynı zamanda performans reklamcılık sistemidir. İnternetten para kazanma konusunda kullanabileceğiniz gelir elde edebileceğiniz sistemlerden biriside zanox’tur. Satış ortaklığı yani affilite marketing sistemi ile tanıttığınız her ürünün satışından para kazanabileceksiniz. Zanox cpa affilite marketing ile sizlere ürün satışı olmasa dahi para kazandıran bir sistemi sunmaktadır. Bir web siteniz veya bloğunuz varsa bu sistemde bulunan reklam verenlerin reklamlarını yayınlayarak hem ürün satışından, hem de ücretsiz üyeliklerden belirli miktarlarda para kazanmanız mümkündür. 



Özellikle Avrupa da lider olan zanox sistemi içerisinde binlerce reklam vereni ve onbinlerce yayıncı üyeye sahip olan büyük ve güvenilir bir şirkettir. Ülkemizde faaliyete geçen zanox sisteminde Türkiye’nin çok büyük markalarının reklamlarını, web sitenizde, bloğunuzda veya facebook sayfanızda yayınlayarak para kazanabilirsiniz. Ttnet, vestel, oley.com, hızlıal gibi birçok tanınmış firmanın reklam veren olduğu sisteme, üye olarak istediğiniz markaların reklamlarını yayınlamak için başvuruyorsunuz. Daha sonra yayıncı olarak onaylandığınız anda reklam kodlarını sitenize, bloğunuza ekleyerek hem sizin linkiniz üzerinden yapılan her satıştan %40 varan oranlarda para kazanabiliyor hem de sizin linkiniz ile ürün sitesine ücretsiz üye olan her kişi başına da 1,5 ila 2 tl arasında paralar kazanabiliyorsunuz. 



İnternetten para kazanabileceğiniz birçok yol mevcuttur. Ancak bunlardan en çok size kazanç sağlayabilecek sistem bana göre affilite marketing sistemidir. Bu sistemde hiçbir ürüne sahip olmasanız dahi başkalarının ürünlerini internette çeşitli alanlarda tanıtarak, tavsiye ederek para kazanabiliyorsunuz. Clickbank, plimus gibi uluslar arası satış ortaklığı havuzlarındaki ürünlere satış ortağı olup ücretsiz bir şekilde her satıştan pay almış olursunuz. Zanox ile de özellikle hit’i iyi olan bir web siteniz veya bloğunuz var ise cpa yöntemi ile bir şey satmadan sadece sitenizdeki reklama tıklayarak ürün ana sayfasına göndermiş olduğunuz kişiler ücretsiz bir şekilde siteye üye olurlarsa sizde para kazanmış olacaksınız. Cpa yöntemi ile fazla zaman ve para harcamadan devamlı bir şekilde para kazanabilirsiniz. 


Zanox sistemine kayıt olmak için öncelikle iyi bir hit’e sahip olan bir web sitenizin veya bloğunuzun bulunması gerekiyor. Zanox’a üyeliğinizi ücretsiz ve de oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Buraya tıklayarak zanox ana sayfasına ulaşıp üyelik işlemine başlayabilirsiniz. Üye olma sekmesine tıkladıktan sonra kısa ve basit bir formu dolduruyorsunuz. Gerekli bilgileri girdikten sonra reklamları almak için programlar kısmına giriyoruz. Programlar kısmında kategorisine, satış bölgesine göre reklamları filitreleyerek istediğimiz markaların reklamlarına yayıncı olarak başvurabiliyoruz. Dilediğiniz reklamları seçtikten sonra reklam verenin onaylamasını bekliyeceğiz. Bu işlem birkaç gün sürebilmektedir. Daha sonra ürün veya markanın reklam kodları aktif hale gelmiş olacak bu kodları alarak web sitenize veya bloğunuza yerleştirebilirsiniz. Böylece sitenize gelen ziyaretçi bu reklamlara tıklayarak ürün ana sayfasına gittiğinde hem yapacağı alışverişten belli bir komisyon kazanabilir hem de o ziyaretçi reklam verenin sitesine ücretsiz bir şekilde üye olduğunda para kazanabilirsiniz. Kazandığınız miktarlar çeşitli zaman periyotların da reklam veren tarafından onaylanmaktadır. Şu an için zanoxta ödeme alabilmek için alt limit 25 euro’dur. Kazandığınız miktar reklam verenler tarafından teyit edildiğinde yani parası zanox’a ödendiğinde sizde paranızı hesabınıza aktarmak için ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Kazandığınız tutarların onaylanması ve ödemelerinizin teyit edilmesi programdan programa değişiklik göstermektedir. En fazla 90 gün içerisinde reklam veren yayıncının kazandığı miktarı teyit etmesi gerekmektedir. Üye olurken girdiğiniz iban numarasına bağlı olan hesabınıza ödeme, zanox tarafından eft ile gerçekleştirilmektedir.                   parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder