25 Temmuz 2012 Çarşamba

Moreniche satış ortaklığı sistemi

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
moreniche kullanarak para kazanabilirsiniz. Bu yazımda satış ortaklığı yaparak, internetten para kazanabileceğiniz bir başka satış ortaklığı havuzu olan moreniche.com sitesini tanıtacağım. Bu blogtaki diğer birçok yazıda da belirttiğim gibi internetten para kazanmanın birçok yolu ve yöntemi mevcuttur. Ancak size gerçek anlamda para kazandırabilecek sistem bence satış ortaklığı sistemidir. Gördüğünüz, duyduğunuz onlarca işe yaramaz yöntemi bir kenara bırakın reklam tıklayarak, mail okuyarak, video seyrederek para kazanamazsız ya da çok cüzi miktarlarda para kazanabilirsiniz. Satış ortaklığı (affilite marketing) yaparak hem düzenli, hem de yüksek miktarlarda gelirler elde etmeniz mümkün. Yurt dışında ve ülkemizde onlarca satış ortaklığı havuzu mevcut bunlardan bir kaçı ön plana çıkmış durumda örneğin yurt dışı sistemleri başta clickbank olmak üzere, plimus, amozon ve ebay satış ortaklığı sistemleridir. Bu yazıda da oldukça kazanç sağlayabileceğiniz, ürün havuzunda kaliteli ürünleri barındıran ve yüksek komisyon oranları veren moreniche sistemini tanıtacağım.





Morenich affilite sistemi daha çok diyet, sağlık ve güzellik ürünleri üzerine yoğunlaşmış olan bir sitedir. Ürünlerin kaliteli olması ayrıca birçok avantaj sağlamaktadır. Sistemde bulunan ürünleri hızlı ve kolay bir şekilde tanıtıp satılmasını sağlayarak komisyon kazanabilirsiniz. Komisyon oranları %30 ila %50 arasında değişmektedir. Bu komisyon oranları da oldukça iyi rakamlardır. Örneğin $100 bir üründen  $50 dolar satış ortaklığı komisyonu kazanmanız mümkün. Oldukça tercih edilen birçok ürünü içerisinde bulunduran morenich sizleri yani satış ortaklarını da düşünerek ürün ile ilgili tanıtımlarınızda kullanabileceğiniz birçok materyali ücretsiz bir şekilde sizlere sunmaktadır. Ürün ile ilgili tanıtım yazılarını, örnek reklam metinlerini, blog veya web sitesi için temaları, ürüne ait yüksek kalitedeki resimleri siteden ücretsiz bir şekilde edinebilirsiniz. Hedeflediğiniz ürünle ile ilgili bir web sitesi oluşturarak çok iyi sonuçlar almanız mümkün. ayrıca morenich affilitelerine ürünü tanıtmak için kullanabileceğiniz bir çok yöntemi de videolar ile anlatmaktadır. Bu gibi sistemlerde en önemli olan şey ürün seçimi.Doğru ürünü bulduğunuz anda artık hızlı bir şekilde para kazanmaya başlarsınız. Doğru ürün nedir peki. Doğru ürün sizin affilite linkiniz üzerinden ürün ana sayfasına gönderdiğiniz ziyaretçi sayısının ne kadarlık bir kısmı o ürünü satın alıyor. Yani gönderdiğiniz müşteri sayısı ile o ürünü alan müşteri sayısı arasındaki fark ne kadar az ise o ürün size para kazandıracak demektir. Ürün seçiminde öncelikle satış ortağı olacağınız ürünü iyice bir incelemeniz gerekiyor. Bunun içinde morenich çok detaylı şekilde istatiksel bilgileri üyelerine sunuyor. Örneğin ürün kimlere satılabilir, hangi ülkelerde satışı daha fazladır, ürün satış sayfasına gönderilen ziyaretçilerin kaçı bu ürünü satın almaktadır. Gibi birçok işinize yarayacak bilgiyi bulabileceksiniz. 


moreniche kaliteli ürünleri ve verdiği yüksek komisyonlar ile üyelerine iyi kazançlar sağlamaktadır.
Moreniche satış ortaklığı sitesinde ayrıca üyelere özel bir forum sitesi bulunmaktadır. Burada sizin gibi birçok satış ortağı ile bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Sisteme üye olduğunuz anda size bir affilite manager atanmaktadır. Sizin sitenizi nasıl oluşturabileceğinizi, hangi yöntemleri kullanarak satış yapabileceğiniz ve daha birçok konuda size yardımcı olmaktadır. Morenich ödemelerini 2 haftada bir yapmaktadır. Oldukça güvenilirlik sağlamış olan morenich ile kazandığınız komisyonları hiçbir sorun yaşamadan günü, gününe alabilirsiniz. Kazandığınız komisyon tutarlarını, hangi ürüne kaç ziyaretçi gönderdiğinizi ve kaçının satışa dönüştüğünüz size özel menüden takip edebilirsiniz. Siteye üye olmak için  moreniche.com adresine tıklıyoruz ve ana sayfadaki join free sekmesine tıklıyoruz. Daha sonra karşımıza çok sade ve kolay bir üyelik formu çıkıyor. Burada gerekli bilgileri doğru bir şekilde giriyoruz. Üyeliğinizi çok basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


İnternetten para kazanma konusunda iyi bir sistem olan moreniche satış ortaklığı havuzu kesinlikle değerlendirilmelidir. Moreniche’yi diğer benzeri sitelerden ayıran en büyük özellik bence ürünlerinin gerçekten yüksek kalitede olmasıdır. İyi kalitedeki ürünlerinin tanıtılması ve satılması daha kolay olmaktadır. Bir diğer üstünlüğü de üyelerine ürün ile ilgili her türlü bilgiyi ve materyali sağlamasıdır. Örneğin clikbakta böyle bir özellik bulunmamaktadır. Morenichte ürünün hangi ülkelerde satıldığı ürünün daha çok hangi kitleye hitap ettiği gibi bir sürü yaralı bilgiyi üyelerine sunmaktadır. İnterneti kullanarak para kazanmak biraz sabır ve emek isteyen bir iştir. Ancak sisteminizi oturttuktan sonra kazanç ekranınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Dünya üzerinde internetin oluşturduğu ticaret potansiyeli milyarlarca doları bulmaktadır ve gün geçtikçe de artan bir oranda yükselmektedir. Sizde satış ortaklığı sistemini kullanarak bu büyük pazardan kazanç sağlayabilirsiniz. Bu sistemden para kazanabilmek için birçok bilgi ve tecrübeye ihtiyaç vardır. Bunu kendiniz zaman içerisinde öğrenebilir veya bu konuda hazırlanmış eğitim setlerinden yararlanarak çok daha hızlı bir şekilde para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu konuda benim faydasını gördüğüm ve halen görmekte olduğum goomass eğitim setini sizlere öneriyorum. Tamamen Türkçe olarak hazırlanmış olan goomass hem yazılı, hem de videolar ile görsel olarak para kazanabilmeniz için yapmanız gerekenleri adım, adım öğretmektedir. Goomass ana sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.             

     

      
parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder