28 Temmuz 2012 Cumartesi

İnternette ücretsiz reklam yöntemleri

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
evden iş yapabileceğiniz. bir çok yazı İnterneti kullanarak evinizden, iş yerinizden sizin belirlediğiniz süre içerisinde çalışabileceğiniz bir iş olan satış ortaklığı ile ek gelir sahibi olabilirsiniz. Satış ortaklığı yaparak başkalarının ürünlerinden para kazanabilirsiniz. Bu yazıda çeşitli ücretsiz reklam yöntemleri ile cebinizden beş kuruş para çıkmadan nasıl parakazanabileceğinizi anlatacağım. Bunlar benim ürünleri tanıtırken kullandığım ve tanıttığım bu ürünlerden iyi komisyonlar kazanmamı sağlayan yöntemler, kolay bir şekilde uygulanabilen ve sonuçlarını hızlı bir şekilde alabileceğiniz reklam yöntemleri. Satış ortağı olduğunuz ürünleri hem çeşitli reklam ağlarına reklam vererek tanıtabilir ve para kazanabilir, ayrıca bu anlatacağım tamamen ücretsiz olan reklam yöntemlerini de kullanabilirsiniz. İnternetten para kazanmaya yeni başlayanlar için ücretsiz reklam yöntemleri her zaman idealdir. Bunun başlıca nedeni paralı reklam verdiğinizde her zaman bir risk taşırsınız. Şöyle ki $100 bir reklam verdiğinizde bunun karşılığında ki kazancınız maliyetinizi kurtarmıyor olabilir. Çünkü ücretli reklam kampanyalarının bir çok detayı bulunmaktadır. Bu püf noktaları öğrenmeden oluşturabileceğiniz bir kampanyadan para kaybedebilirsiniz. Ücretli reklamcılığı belirli kaynaklardan araştırarak kendinizi geliştirdikten sonra başlamanızda fayda var.





Öncelikle satış ortağı olacağınız ürünün seçimine özen göstermelisiniz. Her ürün maalesef para kazandırmıyor. Ürün analizi ve seçimi ile ilgili blogta bulunan yazıları inceleyebilirsiniz. Ürünü belirledikten sonra sıra geldi kendi affilite linkiniz ile ürünü tanıtmaya. Burada ücretsiz yöntemler devreye giriyor. Birçok yazımda bahsettiğim gibi sosyal medya araçlarını kullanmak potansiyel müşterilerinize ulaşmada en önemli araçtır. Örneğin facebook’ta ürün ile ilgili sayfalar açabilir, üye sayısı yüksek guruplarda ürün tanıtım yazılarınızı yayınlayabilirsiniz. facebook bu konuda oldukça verimli bir alan satış ortağı olduğunuz ürüne ilgi duyabilecek topluluklara buradan kolayca ulaşabilir ve hızlı bir şekilde kazanç sağlayabilirsiniz. Bir diğer ücretsiz reklam yöntemi ilan siteleridir. Bu ilan siteleri çoğunlukla ücretsizdir. Güzel bir tanıtım yazısı hazırlayarak bu ilan sitelerinde ürün reklamlarınızı yapabilirsiniz. Google ücretsiz ilan siteleri diye yazdığınızda ilk 2 sayfada çıkan ilan sitelerini deneyin. Benim linkim ile ürün ana sayfasına iyi sayıda ziyaretçi gönderdiğim ilan sitesi intiko kijiji’dir. Oldukça fazla sayıda üyeye sahip olan bu ilan sitesini kullanmanızı tavsiye ederim. Çok cüzi miktarlarda bir ücret ödeyerek ilanınıza tıklandığında direk istediğiniz sayfaya yönlenmesini sağlayabilirsiniz. Diğer bir başka yöntem ise çeşitli sitelerde video altlarında veya yazı altlarında bulunan yorum bırakma yerlerini ürününüzün tanıtımını yapmak için kullanabilirsiniz. Bu gibi daha birçok yöntemi de siz oluşturabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ürünü tanıtmaya odaklanmak. Benim kullandığım bir başka yöntem ise video sitelerine video yükleyerek ürünün reklamını yapmak.Bunu nasıl yapılacağını aşağıda detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.

 
x ticarete üye olarak side internetten para kazanmanın keyfiniz çıkarın.
Youtube, dailymition, vimeo, mynet, izlesene gibi birçok video sitesine video yükleyerek ürünlerinizin tanıtımını yapabilirsiniz. Bu yolla ürün tanıtımı 2 şekilde olmaktadır. Yüklemek istediğiniz videoyu düzenleyerek video üzerine reklam bannerlerı yerleştirebilirsiniz. Diğeri ise videonun alt kısmında bulunan ve video yükleyen tarafından kullanılan bölüme ürününüz ile ilgili bir tanıtım yazısı yazarak affilite linkinizi ekleyebilirsiniz. Yüklediğiniz videoların ürün ile ilgili olması izleyen kişiyi daha kısa sürede ürüne yönelmesini sağlayabilir. Ancak daha çok ilgi gören videolar genellikle insanlara ilginç gelen komik videolar, kamera şakaları gibi kategorilerde bulunan videolardır. Bu tip videoları da yükleyerek daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz. Video sitelerine, video yükleyebilmek için öncelikle üye olmanız gerekmektedir. Ben kısaca youtube üye olmayı ve video yüklemeyi anlatacağım. 


Öncelikle bir gmail adresi almalısınız. Diğer e-posta adresleride oluyor ama gmail daha iyi sonra youtube ana sayfasına geliyoruz burada sign up sekmesine tıklıyoruz karşımıza bir form geliyor. Burada email adresinizi, kullanıcı adınızı, şirfrenizi, ülkenizi ve doğum tarihinizi girerek onaylıyoruz. Youtube girmiş olduğumuz mail adresine bir aktivasyon mail’i gönderiyor buna tıkladıktan sonra üyelik işlemi bitmiş oluyor. Üye olduktan sonra sıra geliyor video yüklemeye öncelikle youtube’ye üye adımız ve şifremiz ile giriş yaptıktan sonra upload videos sekmesine tıklıyoruz. Burada karşımıza aşağıdaki resimde göründüğü gibi bir menü geliyor burada title kısmına video başlığımızı, desciription kısmınada ürün tanıtım yazımızı ve satış ortaklığı linkimizi yazıyoruz. Tags kısmına anahtar kelimeler giriliyor.


youtube kayıt olarak video yükleyebilirsiniz.


Video kategorisini ve video dilini seçtikten sonra continue uploading botonuna tıklıyoruz. Burada video başlığı ve anahtar kelimelerin seçimi oldukça önemli videonuzla ve ürününüzle alakalı kelimeler seçmelisiniz. Arama yapan kişi başlık ve anahtar kelimelere göre sizin videonuza ulaşacaktır. Daha sonra bilgisayarınızda yüklü olan videoyu seçebileceğiniz bir menü karşınıza çıkıyor. Burada yüklemek istediğiniz videonuzu seçerek. Browse sekmesine tıklıyoruz burada video ayarınızı public olarak işaretlemelisiniz. Bu seçenek videonuzun herkes tarafından görülebilmesi için bir onay mahiyetindedir. Ve video yüklenmeye başlıyor videonun boyutuna göre birkaç dakikalık sürede video yüklenmiş olmaktadır. Böylece o videoyu izleyecek olan izleyicilere alt kısımda bulunan ürün tanıtım yazınız ve linkiniz ile ücretsiz bir şekilde reklam yapmış oluyorsunuz.  
                        


parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder