31 Ekim 2012 Çarşamba

Hyip siteleri ve hyip sistemi

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
yatırım yaparak internetten kazanç sağlama.Son zamanlarda oldukça yaygın ve popüler olan para kazanma yollarından biride hyip sitelerinden yatırım yaparak para kazanma. Ancak bu tür sitelere yatırım yapmadan önce bu yazıyı mutlaka okuyun. Öncelikle hyip sistemini açıklayacağım. Açılımı high yield invesment program olan bu sistem yatırım yapılarak para kazanabileceğiniz bir platformdur. Bu alanda faliyet gösteren onlarca web sitesi mevcut. Bunların birçoğuna para yatırır, ancak para kazanamasınız. Hyip sitelerindeki espiri yatırım yapılan miktara yüksek faiz kazancı sağlamaktır. Dünyadaki faiz oranlarına baktığımızda bu tür sitelerin verdiği faizler günümüzdeki finansal ekonomi içerisindeki faiz oranlarının kat ve kat üzerinde yer almaktadır. Riks’te bu yüzden kaynaklanmaktadır.


Bu tür sistemler ve siteler oldukça riskli kazanç sağlama araçlarıdır. Bu tür sistemlere yatırım yaparken oldukça dikkatli davranılması gerekmektedir. Bana sorarsanız bu kazanç sistemlerine hiç bulaşmasanız daha iyi olur. Çünkü sistemin temel kazanç mantığında reel ekonomiye uymayan bir getiri vaadi var. Bu siteler yatırımcılardan topladıkları paraları nasıl bir faaliyette değerlendiriyorlar ki dünyanın hiçbir yerinde olmayan bu kadar yüksek faizleri ödeyebileceklerini iddaa ediyorlar. Birçok web sitesinde, forumlarda, sosyal medyada ödeme kanıtları mevcut bunlardan bazıları gerçek bazıları ise tamamen sonradan düzenlenmiş uydurma fotoğraflardır. Evet belli bir müddet bu hyip siteleri üyelerine ödemeler yapmaktadır. Ancak burada bilinmesi gereken nokta eninde sonunda bu tür sistemler çöker. Çünkü bu tür sistemler ürüne ve ticarete dayalı sistemler değillerdir, tamamen paraya dayalı herhangi bir caba sarf etmeden yüksek miktarlarda para kazanmayı hedefleyen sistemlerdir. Yukarıda da belirttiğim gibi bu tür web sitelerinden belli bir zaman para kazanabilirsiniz. Ancak ne zaman kaybedeceğinizi bilemezsiniz. Bir de bakasınız bir gün siteye ulaşamıyor olursunuz. Birçok ülkede bu sitemler illegal olarak görülüp yasaklanmıştır. Bu tür web sitelerine ve sistemlerine üye olurken üyelik onaylanan üyelik forumlarında da zaten bu kazanç sisteminin yüksek risk içerdiği yazılı olabilmektedir. Ancak üye olan büyük bir kısım bu kabul ettiği üyelik forumunda yazan bu uyarıyı okumaz. Uzun yıllardır bu işi yapan sistemlerde mevcuttur. Ancak bunlarda bile riks oldukça yüksektir. 



hyip sitelerine yatırım yapmak ne kadar güvenli.
Bu tür sistemler incelendiğinde ilk göreceğiniz şey referanslarıdır. Bu referanslar büyük ve tanınmış şirketlerin ve markaların referanslarıdır. Ancak bunlar asılsız ve sahte referanslardır. Bu sistemlerde ödeme zamanları oldukça uzun vadelerdedir. Buda yatırımcılar açısından oldukça büyük riskler oluşturmaktadır. İnterneti kullanarak para kazanabilirsiniz ancak 1 koyup kısa vadede 1000 almak gibi bir düşünceniz kesinlikle olmasın. Doğru yöntemleri ve çalışma şekillerini uygulayarak iyi miktarlarda kazançlar sağlamanız çok kolay. Tabiî ki bu kazançları sağlarken bile azda olsa bir emek harcamanız gerekmektedir. İnternetten çalışarak yapabileceğiniz iş ile ilgili önceden bilgilenerek ve düzenli bir çalışma ile iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Birçok yazımda belirttiğim gibi satış ortaklığı sistemi benim için her zaman ilk sırada yer almaktadır. Para kazandığım ve başarı sağlayabildiğim bu sistem ile ilgili makaleye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder