30 Mayıs 2012 Çarşamba

Dijital ürün hazırlama ve ürün satma

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
dijital ürün oluşturma ve bu oluşturulan ürünü internetten pazarlayabilmek için gereken her şeyi bu yazıda bulabilirsiniz. İnternetten gelir elde edebilmenin diğer bir yoluda. Bir ürüne sahip olarak o ürünü internetten pazarlamaktır. Bu blogta satış ortaklığı ile internetten gelir elde etme yöntemlerinden biri olan satış ortaklığı hakkında birçok açıklayıcı bilgi bulabilirsiniz. Kısaca satış ortaklığını açıklayacak olursak; başkalarının ürünlerini internetten çeşitli yollarla tanıtarak komisyon kazanmaktır. Bildiğimiz komisyonculuğun internette uygulanmış şeklidir. Bu yazıda ise satış ortaklığından daha fazla kazandıracak olan ürün oluşturmaya açıklamaya çalışacağım. Özellikle dijital ürünler internette en çok satılan ve en çok kazandıran ürünlerdir. Satış ortakları da dijital ürünleri pazarlamak konusunda daha iştahlıdırlar. Bununda nedeni tabiî ki verilen yüksek komisyon oranlarıdır. Peki tecrübeli olduğunuz bir konu hakkında dijital ürün oluşturup bunu internette pazarlayabilmek için neler yapılmalıdır.



Birçok kişi belirli konularda bilgi sahibi ve tecrübeye sahiptir. Sahip olunan bu bilgileri kullanarak hazırlanabilecek dijital bir ürün ile internetten para kazanabilirsiniz. Burada özellikle dijital ürün oluşturmanın avantajlarına değinelim. Dijital ürün fiziksel bir meta olmadığı için müşteriye ulaştırılması saniyeler içinde gerçekleştirilir. Örneğin belirli bir konuda hazırlamış olduğunuz dijital ürünü satın alan bir kişi o ürünü bilgisayarına anında indirerek kullanmaya başlayabilir. Böylece ürünü ulaştırma masrafları ortadan kalkar. Dijital ürünlerde değişiklik yapmak istediğinizde o ürünü alan bütün herkese güncelleme gönderebilirsiniz. Böylece bu tür ürünlerde çok yüksek kar marjları ile para kazanılabilmektedir. Aynı zamanda satış ortaklarına verilebilecek komisyon oranları da fiziksel ürünlere göre daha yüksek oranda olmaktadır. Böylece oluşturduğunuz bir dijital ürün binlerce satış ortağı tarafından internette birçok alanda tanıtımlar yaparak satışlarınızı hızlandırarak size para kazandırmaktadır. Hazırladığınız bir dijital ürünü çeşitli satış ortaklığı havuzlarına yerleştirerek ürün satışına başlayabilirsiniz. Ülkemizde bulunan bu tür siteler ve sistemler şunlardır. Özellikle xticaret dijital ürün pazarlama alanında çok iyi bir sistemdir. Bunun yanında clikmerkez gibi satış ortaklığı havuzlarına da ürününüze koyarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.


Günümüzde en değerli olan, en çok aranan ve kazanç sağlayan ürün bilgidir. Bir alanda güncel, işe yarayan, sorun çözen ve öğreten bilgilerden oluşan bir ürün her zaman para kazandırır. Örneğin bilgisayar arızaları ve onarımı hakkında belirli bir bilgi düzeyine ve tecrübeye sahip iseniz. Yazılı ve görsel olarak hazırlayabileceğiniz, bir dijital ürün size devamlı bir kazanç sağlayacaktır. Böyle bir ürünü satış ortaklığı havuzlarına koyarak binlerce satış ortağı tarafından size ait olan bu ürün yüzlerce sitede, forumlarda, facebook ve twitter gibi sosyal medya araçlarında tanıtılarak ürününüz satılmaya başlar. Hem siz kazanırsınız hem de ürününüzü tanıtan ve reklamını yapan satış ortakları sizden komisyon kazanırlar. Çok çeşitli konularda dijital ürün oluşturabilirsiniz. Örneğin bir muhasebeci, muhasebe ile ilgili bilgilerin bulunduğu bir ürün, bir öğretmenin kendi branşı ile ilgili hazırlayabileceği görsel ve yazılı bir ürün, yemek konusunda bilgi sahibi olan birinin hazırlayabileceği içerisinde yemek tariflerinin ve nasıl yapıldığını videolarla anlatıldığı bir ürün ve daha birçok uzman olduğunuz konuda ürün hazırlayarak. Ürün sahibi olabilirsiniz. 




dijital ürün hazırlayarak para kazanın.Dijital ürün oluşturma ve bu ürünün pazarlanması için bazı püf noktaları bilmek gerekmektedir. Bu konuda bizlere yardımcı olabilecek ve tamamen Türkçe bir şekilde hazırlanmış olan robotmatik eğitim seti ile nasıl dijital bir ürün hazırlayabileceğimiz, bu ürünü nasıl pazarlayabileceğimiz, etkili bir satış sayfasının nasıl hazırlanması gerektiği konularında her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenebilirsiniz. Robotmatik ana sayfasına buraya tıklayarakulaşabilirsiniz. Ürün sahibi olarak yani vendor olarak kazanabileceğiniz miktarlar, satış ortaklığı yaparak kazanabileceğiniz miktarlardan her zaman daha yüksek olacaktır. Oluşturduğunuz ürünün satışını yapacağınız sitenin de iyi hazırlanmış olması gerekmektedir. İyi hazırlanan bir ürün satış sitesi her zaman yüksek miktarlarda para kazandırabilmektedir. Diyelim ki ürününüzü hazırladınız ve x ticaret veya clikmerkez gibi bir satış ortaklığı ürün havuzuna ürününüzü eklettiniz, satış ortakları ürününüzü internetin her alanında sizin yerinize tanıtarak ürün sitesine potansiyel müşteri gönderirler. Böylece ürün ana sayfasında satılan her üründen hem siz yani ürün sahibi, hem de sizin belirleyebileceğiniz oranlarda komisyon kazanan satış ortağı para kazanmaktadır. Hem ürün sahibi hem de satış ortağı kazandığı paraları bu sistemlerden yani x ticaretten, clikmerkez’den ayın belirli günlerinde hesaplarına aktarılmaktadır.                           


parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder