26 Nisan 2012 Perşembe

facebook para kazanma

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
Facebook ile para kazanma

Facebook günlük yaşantımızda en çok kullandığımız sosyal medya aracıdır. Facebook yaklaşık üye sayısı 800 milyonu bulmuştur. Facebook’tan başka dünya üzerinde bu kadar geniş kitleye hitap eden bir internet alanı yoktur. Facebook insanların sosyal iletişimlerine olanak sağladığı kadar bir de internetten para kazanmak isteyenler için oldukça verimli bir alandır. Özellikle satış ortaklığı yapanlar için vazgeçilmez bir platformdur. Facebook ile satış ortaklığını yaptığımız ürünlerin tanıtımını etkili bir şekilde yapıp. Çok hızlı ve çok verimli geri dönüşler alabilirsiniz. Facebook ile reklam yöntemleri oldukça fazladır. Paralı reklam verebileceğiniz gibi ücretsiz birçok reklam yöntemi ile bir kuruş para harcama’dan tanıtım yapıp para kazanabilirsiniz. Facebook kullanarak hem Türkiye’de hem de yurt dışında para kazanma imkanlarınız vardır. Türkiye’deki üyelik sayısı 75 milyon civarında olan facebook’un amerikadaki üye sayısı 300 milyon civarındadır. Bu kadar büyük bir kitleye doğru yöntemlerle hitap edebilirseniz, çok iyi bir gelire kavuşursunuz. Benim bu konuda kullandığım ürün Facebook Cinidir. Çok yararını göreceğinize eminim facebook un hiç bilmediğiniz özelliklerini kullanarak para kazanabilirsiniz.

facebook ile para kazanacağınızı biliyormusunuz. facebook cini eğitim setini kullanarak facebookta geçirdiğiniz zamanı paraya cevirebilirsiniz.

 


Facebook’ta doğru yöntemleri uyguladığınızda para kazanamamanız gibi bir ihtimal yoktur. Özellikle internetten para kazanmak isteyenlerin veya internetten para kazanların en büyük sıkıntısı satış ortağı olduğu ürünün tanıtımını yapama konusundadır. Bunun ile ilgili birçok yöntem mevcuttur. Paralı reklamcılık, site veya blog açarak ürün tanıtımı vb. birçok yöntem bu yöntemler arasında birde sosyal medya araçlarını kullanarak tanıtım yapma yöntemleri vardır. Peki bu sosyal medya araçları nelerdir tabiî ki en başta geleni facebook’tur daha sonra twitter gelmektedir bu platformlarda satış ortağı olduğunuz ürünleri tanıtarak çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Özellikle facebook son yıllarda üyelerine yöneliklik birçok özellik geliştirmiştir. Facebook’taki sayfalar ve gruplar facebook tarafından üyelerinin ilgi alanlarına facebook kullanıcılarını kategorize etmiştir. İşte buda sizin tanıtabileceğiniz ürünün özelliklerine göre doğru kitleyi bulmanız için oldukça kolaylık sağlamaktadır. Örneğin moda ile ilgilenenlerin oluşturduğu üye sayıları 250.000 bulan guruplar vardır sizde moda ile alakalı bir ürünün satış ortağı iseniz bu guruplarda tanıtımınızı yapara anında geri dönüşler alabilirsiniz.


Facebook’ta tanıtımını yaptığınız ürünlerle ilgili sayfalar oluşturup para kazanabilirsiniz. Bunu hem Türkiye için hem de yurt dışı satış ortalıkları için kullanabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken nokta facebook’un sizi spamcı olarak algılamamasıdır. Facebook son zamanlarda bu tür girişimlere karşı birçok engelleme geliştirmiştir. İşte burada facebook’u rahatsız etmeden nasıl ürün tanıtımı yapılabileceği ile ilgili bir soru karşımıza çıkmaktadır. Bununla ilgili olarak yukarıda kısaca değindiğim facebook cini eğitim seti ile hiçbir sorunla karşılaşmadan facebook üzerinde ürün tanıtımlarınız yapabileceğiniz yöntemler öğretilmektedir. Hiç sermaye ayırmadan facebooktan maksimum kazanca ulaşabilmenizin yolları bu sette çok başarılı bir şekilde anlatılmıştır. Daha bu ay içinde güncellenen yapısı ile facebook cini sizin facebooktaki bütün sorularınıza ve sorunlarınıza çözümler getirmiştir. Facebook cinine sahip olarak aynı zamanda birçok ücretsiz ürüne de sahip olacaksınız bunlar adsense kitabı bu kitap ile google’dan para kazanmanızı sağlayacak yöntemleri öğrenebileceksiniz, sosyal medya sırları bu ürünle sosyal medyadaki bilinmeyen bir çok yöntemi öğrenebilecek ve paylaşımlarınız kazanca dönüştürebileceksiniz. Web sitesi kurma rehberine ücretsiz sahip olarak kendinize ait bir web sitesi kurabileceksiniz. Dijital pazarlama ile ilgili önemli birçok bilgiye dijital pazarlama notları e-kitabı ile ücretsiz bir şekilde sahip olabileceksiniz. Facebook’taki zamanınızı boşa harcamak yerine para kazanabilirsiniz.


Facebook’un özellikle satış ortaklığı yapanlara sunduğu olanaklar doğru yöntemlerle kullandığınızda internetten para kazanmaya çok hızlı bir şekilde başlayabileceksiniz. Bugünlerde bütün büyük firmalar facebook un önemi anlamışlar kendi firmaları ile ilgili birçok sayfa ve uygulamayı facebook’ta devreye sokmuşlardır. Sizde facebook’un yarattığı bu pastadan payınıza düşeni almalısınız. Facebook başta olmak üzere diğer birçok sosyal medya aracını kullanarak inanılmaz kazançlar sağlayabilirsiniz. İnsanların günümüzde en çok zaman geçirdiği bu platformlar aslında birer büyük online pazardır. İşte bu online pazarlarda hiçbir ürünümüz olamasa dahi başkalarının ürünlerini tanıtarak iyi bir kazanç elde edebilirsiniz. Facebook son zamanlarda ürün tanıtımı yapmak isteyenlere oldukça zorluklar çıkarmakta hesapları kapatmaktadır ancak rahat rahat reklamınıda yapanlar var. Bu reklamını rahat rahat facebookta yapanların hepsi işin inceliklerini biliyorlar ve hesaplarıda kapanmıyor. Bunun için facebook cininde anlatılan yöntemler gerçekten çok işe yarıyor.  Facebook cini ana sayfasına aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.   

          
      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder