25 Nisan 2012 Çarşamba

Satış ortaklığı

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
goomass eğitim kiti ile internetten para kazanmak istiyor iseni doğru bir tecih yapmışsınız demektir. goomass eğitim kiti türkiyedeki satış ortaklığı konusundaki en başarılı üründür.


Satış ortaklığı nedir?

satış ortaklığı günümüzün en popüler mesleklerinden olmaya aday bir çalışma şeklidir.İnternetin ve interneten alışverişin geliştiği günümüzde büyük şirketlerde ürünlerinin pazarlamasını internetten yapmaya başlamışlardır. İşte firmalar ürünlerinin tanıtımının ve pazarlanmasının daha etkili bir şekilde gerçekleştirmek için satış ortaklarına ihtiyaç duyarlar. İngilizce karşılığı affilite marketing olan satış ortaklığı sistemi artık bir çok insan için bir meslek halini almıştır. Satış ortaklığı günlük hayatımızdan bildiğimiz komisyonculuğun internete uyarlanmış şeklidir. Bildiğimiz ticaretin internet üzerinden gerçekleştirilmesine satış ortaklığı denir. Çevremizde gördüğümüz marketler, ticarethaneler başkalarının ürünlerini mağazalarında sergileyerek her sattıkları ürün başına belli bir komisyon almaktadır. Tabi olarak fiili yapılan bu ticaret, sermaye gerektiren bir olaydır. Mağazanın kirası, mağazada çalışan elemanların ücretleri ve bunu gibi bir sürü gider fiili yapılan ticarette mevcuttur. İnternet üzerinden yapılan satış ortaklığı işte bu yönden normal ticarete göre avantajlar kazandırmaktadır.


                                                                                                                            


Peki bu avantajlar nelerdir? Satış ortaklığında ürün satın almanıza gerek yoktur, herhangi bir yatırım yapmanıza gerek yoktur, sadece bir internet bağlantınızın olması yeterlidir. Pazarlamak için binlerce ürüne sahip oluyorsunuz istediğinizi seçerek o ürünün tanıtımını internet üzerinden yapabilirsiniz, her satılan ürün başına belli bir komisyon kazanıyorsunuz. Bu komisyonlar %20 ila%70 arasında değişen bir skalada size kazanç sağlıyor. Ürün sahipleri ürünlerinin tanıtımını ve pazarlanması için ayırdıkları bütçelerin önemli bir kısmını artık internet pazarlamasına ayırmaktadırlar işte bu bütçelerden en çok pay alanlarda satış ortaklığı yapanlardır. Ülkemizde birçok satış ortağı artık hayatlarını idame ettirebilecek gelirleri satış ortaklığı sisteminden kazanmaktadırlar. Satış ortaklığı ile devamlı ve yüksek bir kazanç sağlayabilirsiniz. Evinizden, iş yerinizden, istediğiniz her yerden bu işi gerçekleştirmek mümkündür. Sizde kendi işinizin patronu olup kimseden emir almadan, kendi istediğiniz saatlerde çalışarak para kazanmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Satış ortaklığı sitemi herkesin yapabileceği bir iştir. Tabiî ki her işin olduğu gibi bu işinde bazı incelikleri vardır. Bu püf noktaları da uzun yıllar satış ortaklığı ve internetten para kazanma konusunda deneyimli olan uzman affilite arkadaşlardan öğrenmek mümkündür özellikle ülkemizde var olan Türkçe eğitim platformu goomass eğitim kiti ile satış ortaklığı ve interneten para kazanma konularında yeterli bilgi ve profesyonellik kazanabilirsiniz. Goomass eğitim kiti Türkiye’deki en iyi ve en kapsamlı eğitim ve para kazanma platformudur. Her şey herkesin kolayca anlayıp uygulayabilmesi için videolarla anlatılmış ve en güncel yöntemler gösterilerek internetten kolay ve hızlı bir şekilde para kazanmanız hedeflenmiştir. Goomass eğitim kiti ile satış ortaklığı yapabileceğiniz şirketlerin detaylı bir şekilde incelenmesi, ürün seçmedeki püf noktalar ve seçtiğimiz ürünlerin nasıl ve hangi yöntemlerle tanıtımının yapılması gerektiğine kadar her şey en ince ayrıntısına kadar anlatılmıştır. Goomass eğitim kitini bugüne kadar kullananlar para kazanma konusunda başarıyı yakalamışlardır. Sizde zaman kaybetmeden internetten para kazanmayı istiyor iseniz goomass eğitim kiti tam size göre bir üründür. Ülkemizde önümüzdeki yıllara damgasını vuracak olan ticaretin bu yeni şeklini bugünden öğrenip uygulamak size inanılmaz fırsatlar sunacaktır.

goomass ile sizde internetten para kazanabilirsiniz videolu anlatımlarla her şeyi izleyerek adım adım uygulayın ve para kazanmaya başlayın.


Satış ortaklığında temel amaç seçilen ürünün tanıtımına ve satılmasına yardımcı olmaktır. Ürün ne kadar alıcıya ulaşır ise satılma olasılığı o kadar artar ve satış ortağı da para kazanır. Yurt dışıdaki en bilinen satış ortaklığı platformu clickbanktır. Clickbak özellikle dijital ürün ağırlıklı olduğu için komisyon oranları da yüksektir. Bunun yanında plimus, amazon, ebay gibi şirketlerde satış ortaklığı platformları olarak bayağı bir ilgi görmektedir. Ülkemizde en önemli satış ortaklı platformu xticarettir. Yaklaşık 4 yıldır faliyet yürüten xticaret bu güne kadar satış ortaklarına günü gününe yaptığı ödemelerle kendini kanıtlamış bir şirkettir. X ticaretenbaşka click merkez ve daha yeni yeni piyasaya giren my ortak gibi şirketler vardır. Bu şirketlerden başka birçok internet alışveriş sitesi de satış ortaklığı programları uygulamaktadır. Ülkemizde satış ortaklığı platformunun öncüsü olan x ticareti biraz açıklamak gerekirse x ticaret kendi platformunda bulunan ürün sahiplerinin ürünlerini satış ortakları ile buluşturan bir şirkettir. X ticarette bulunan ürünlere satış ortağı olarak satılan her ürünün saş fiyatının tamamı x ticaretten satılır ve önce onun kasasına girer daha sonra x ticaret ürün sahibine ve satış ortağına önceden belirlenmiş olan paylarını verir. Her ürüne ait size ait bir linkiniz vardır bu linkle ürünün tanıtımını yapar ve ürün ana sayfasına sizin linkinizle giden sonrada satışı gerçekleşen her üründen komisyon kazanırsınız. X ticaretin size özel menüsünden linkinize gelen tıklamaları anlık olarak takip ederek nerelere yaptığınız tanıtımların daha etkili olduğunu görürsünüz. satış ortaklığı internetten para kazanma yöntemleri içinde en çok kazandıran ve en önemlisi de satış ortaklarına devamlı bir kazancın kapısını açan para kazanma yöntemidir. Bloğumuzda size satış ortaklığı konusunda bilgilendirecek makaleleri okumanızı öneririm.                         



parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder