22 Nisan 2012 Pazar

upload nedir

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
Upload yaparak para kazanma


Upload yaparak internet üzerinden para kazanmak oldukça yaygın bir para kazanma yöntemidir. Upload sizin bilgisayarınızda olan her hangi bir dosyayı, bu dosya bir film, bir müzik albümü veya herhangi bir program olabilir işte bu tür dosyaları sunuculara yüklenmesi ile yapılan işe upload denir. İşte bu yüklediğimiz dosyaların başkaları tarafından indirilmesi ile para kazanma başlar.



film, kitap vb. dosyaları internetten ortamında payşlşarak para kazanabilirsiniz.

Birçok forumlarda, sitelerde görmüşsünüzdür pek çok kişi filmlerin, oyunların, programların indirme linklerini paylaşırlar. Peki bunu neden yaparlar çünkü siz o dosyaları indirdikçe onlar para kazanırlar.  Hepimiz hotfile’den veya buna benzer sitelerden dosya indirmişizdir. İşte bu sitelere yüklediğimiz dosyalardan para kazanabilirsiniz. Upload yaparak para kazanma kolay yapılacak bir iş gibi görünse de çok zaman alan ve meşakatli bir iştir. Çünkü dosyayı yükledikten sonra size özel linki forumlarda, sitelerde, facebookta, twitter da paylaşmanız gerekir birisi sizin linkinizle o siteye gidip dosyayı indirdiği anda sizde para kazanmış olursunuz. Bu işe başlamak için upload sitelerine üye olarak çeşitli dosyalar yüklüyorsunuz en çok tercih edilebilecek dosyaları yüklemeniz iyi olacaktır. Örneğin filmler, oyunlar, mp3ler, kitaplar en çok indirilen dosyalardır. Sonra yüklediğiniz bu dosyaların linklerini her platformda yaymalısınız. Böylece sizin linkinizden upload sitesine gidip o dosyayı indiren her kişiden para kazanmış oluyorsunuz. 

                                                                                                                           

dosyalarınızı sunuculara yükleyerek indirme başına para kazanabilirsiniz.
Ayrıca upload siteleri her getirdiğiniz yeni üye başına da size para ödemektedir. Ancak burada belirmek isterim ki onlarca dosya yüklerim çok para kazanırım anlayışı oluşmasın bu iş göründüğü kadar kolay değildir. Bu işin ince noktaları vardır. Upload yaparak para kazanma sermaye gerektirmeyen, site, reklam ve bunun gibi şeylerle uğraşmayacağınız temel mantığı çok basit olan bir iştir. En çok kullanılan upload siteleri hotfile, wupload, fileserve, turbobit siteleridir en çok tercih edilen site hotfile’dir. Upload ederek para kazanma sabır ve gayret gerektiren bir iştir. Zamanınız ve sabrınız varsa upload işi ile para kazanabilirsiniz. İndirilecek olan dosya linklerini ilgili platformlarda paylaşmak başarı sağlamanızda etkili olacaktır. Örneğin bir oyun dosyası indirme linkini oyun forumundamı yoksa bir genel forumdamı paylaşmak daha etkili olur tabiî ki oyun forumunda paylaşmak size daha çok kazandıracaktır. Bu gibi ayrıntılara dikkat ederek paylaştığınız linklerden paralar kazanbilirsiniz. Dosyayı yüklediğiniz siteleri dikkatlice seçmelisiniz çünkü bazı siteler kazandığınız paraları ödemiyorlar veya indirme hızları o kadar düşük oluyor ki  Linkinizle indirmeye çalışan birçok kişi indirmeden vazgeçerler ve sizde boşuna uğraşmış olursunuz. 



İnternetten dünyasında para kazanılma olanakları her geçen gün gelişmekte artmaktadır. Birçok ücretsiz yöntemle para kazanabilirsiniz. Bunlardan biriside upload ederek para kazanmaktır. Bunun yanında ücretsiz yöntemleri bu blogta elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım. Bu gibi yöntemlerle para kazanabilirsiniz ancak kazanabileceğiniz miktarlar ve kazancınızın devamlılığı düşük olabilir. İnternette para kazanma yöntemleri arasında bence en çok para kazanabileceğiniz ve bu kazancınızın devamlılığını sağlayabileceğiniz yegane sistem satış ortaklığı sistemidir yani affilite marketingtir. Satış ortaklığı yaparak kazanacağınız miktarlar bütün bu yöntemlerden daha fazla ve devamlı olacaktır. Upload yaparak 1 ayda kazanacağınız parayı, satış ortaklığı yaparak 1 günde kazanabilirsiniz. İnternette para kazanmaya başlamadan önce uygulamak istediğiniz yöntemi belirlemelisiniz. Yoksa boşuna bir sürü paranız ve zamanınız heba olur.                             
parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder