28 Nisan 2012 Cumartesi

Google reklam

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
Adsense nedir



bir web siteniz var ise google reklamlarını yayınlayarak para kazanabilirsiniz.zEğer bir web sitesi veya blog sahibi iseniz google reklamlarını sitenizde ve bloğunuzda yayınlayarak para kazanabilirsiniz. Dünya üzerinde en çok rağbet gören ve kullanılan reklam ağı olan google adsense reklamlarını yayınlayan birçok yayıncı bu sistemden oldukça iyi miktarda paralar kazanmaktadırlar. Google reklam platformu adsense ve adwords olarak oluşur. Adsense reklam yayınlamak isteyenlerin dahil olacağı sistem adwords ise reklam verenlerin dahil olacağı sistem olarak tanımlayabiliriz. Google adsense yayıncısı olmak için google buraya tıklayarak başvuru yapabilirsiniz. Google editörleri sitenizi inceleyerek yayıncı olup olamayacağınızı size bildirmektedirler. Google adsense sitenizin içeriğine uygun olan reklamları sitenizde döndürür ve sizin ziyaretçileriniz tarafından her reklam tıklamasında sizde para kazanmış olursunuz.



Google adsenseye başvurduktan sonra eğer siteniz kabul edilirse adsensenin verdiği kodları sitenize yerleştirerek yayınlamaya başlarsınız. Adsensenin oldukça katı kuralları mevcuttur. Eğer reklam tıklamalarında herhangi bir hile olduğunu tespit ederse hesabı hemen kapatıyor ve hesapta olan bakiyenizi de ödemiyor. Onun için bu gibi tıklatma hilelerini başvurmak tamamen gereksiz bir şeydir. Şu an için kimse google kolay kolay kandıramaz. Böylelikle google adwords sistemini kullanan reklam verenleri korur. Adsensede yayınlanan reklamlar adwords sistemine reklam verenlerin reklamlarıdır. Bu reklamlar hem google arama sonuçlarında çıkar hemde adsense sistemine üye bulunan yayıncı sitelerde döner. Google adsense de sitenizin içeriğine uygun reklamların döneceğini söylemiştik. İçeriğine göre reklam tıklama birim fiyatı da değişiklik gösteririr. Örneğin parasal konularla ilgili reklamların birim fiyatları diğer birçok konuya ait reklam birim fiyatlarına göre daha yüksektir. Sitenize yerleştireceğiniz reklamlar text reklam veya görsel reklam olarak seçebilirsiniz. Her reklam türünün kendine göre fiyatları vardır. Google adsensenin önemsediği en önemli kurallardan biride web sitenizdeki adsense reklamlarına tıklamak için ziyaretçilerinizi yönlendirmemenizdir eğer sitenizde veya bloğunuzda  “reklamlara tıklayın” gibi ibareler yer alırsa google tarafında banlanırsınız. Buradaki amaç yukarıda söylediğimiz gibi reklam verenlerin haklarını korumaktır. Google adsense adult, warez, mp3 gibi sitelere kesinlikle reklam göndermez, bu gibi siteleri kabul etmez. Bir yayıncı olarak web sitenizde gösterilmesini istemediğiniz reklamları adsense’de bulunan reklam filtresini kullanarak engelleyebilirsiniz. Google’da reklamlar kelime bazlı  olarakta fiyatlandırılır. Google adwords reklam verenler anahtar kelime fiyatlarını kendileri belirlemektedirler o yüzden bazı kelimeler daha çok kazandıracak olan kelimelerdir. Adsense hesabınıza birden çok site ekleyebilir ve bütün sitelerinize google reklamlarını yerleştirebilirsiniz. Adsense kayıt olurken bilgilerinizi doğru girmeye özen gösterin banka hesap bilgileriniz, ev adresi bilgileriniz kesinlikle doğru vermiş olmalısınız çünkü paranızı almanız için google ev adresinize içinde doğrulama numarasının olduğu bir kart gönderir bu numarayı hesabınıza tanımlamadan paranızı alamazsınız.



google reklamlarını sitenizde ve bloğunuzda yayınlayarak para kazanabilirsiniz.Google adsense kullanarak çok iyi ve düzenli bir gelir elde edebilirsiniz. Özellikle yurt dışında adsense reklamlarını yayınlayarak her ay on binlerce dolar para kazanalar var. Eğer İngilizce yayın yapan bir web sitesi sahibi iseniz daha fala para kazanabilirsiniz. Çünkü İngilizce reklamların ve bu reklamlarda kullanılan anahtar kelime fiyatları çok daha yüksektir. İnternetten para kazanma konularında google adwords ve adsense en çok para kazandıracak sistemlerdir. Adwords reklam vererek ve adsenseden reklam alarak oldukça iyi paralar kazanmanız mümkündür. Ülkemizde adsense benzeri reklam veren birçok şirket mevcuttur bu gibi şirketlerden de reklam alarak web sitenizde yayınlayabilirsiniz. Eğer yüksek trafiğe sahip bir web siteniz veya bloğunuz varsa adsense reklamlarını yayınlamalısınız. Sitenizde yayınladığınız reklamlar size 7 gün 24 saat para kazandırabilir. Tabiî ki yüksek hitli ve düzenli bir web sitesini oluşturmak zaman ve emek isteyen bir iştir. Google adsense kazancınız 100$ ulaştığında paranız hesabınıza yatırılır. Satış ortaklığı ile ilgili çalışmalar yapanlar için adwords ile ilgili bilgilerin verildiği yazıyı incelemelerini öneririm.                  


  
parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder