21 Nisan 2012 Cumartesi

İnternetten kazanabilirsiniz

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
 İnternetten para kazanmaya başlamak...

İnternetten para kazanma ülkemizde son yıllarda duyulan, bilinirliği artan bir para kazanma şeklidir. İnternetten para kazanmanın birçok yöntemi mevcuttur bu blogta kendi deneyimlerimden de edindiğim bilgilerle gerçekten para kazandığım sistemleri ve yöntemleri size tanıtmaya çalışacağım. 
İnternetten para kazanma yöntemleri arasında benim en çok performans aldığım yöntem affilite marketing yani türkçesi satış ortaklığı sistemidir. Satış ortaklığı sistemi dünyada en çok ilgi gören yurt dışında bir meslek olarak kabul edilen bir para kazanma sistemidir.  Bu konuda birçok makale ve bilgiyi bu sitede bulabileceksiniz. Satış ortaklığı sistemine değinmeden önce diğer para kazanma yöntemlerini kısaca açıklamak istiyorum. 


internetten para kazanmak istiyorsanız. Başlamadan önce bilmeniz gerekenler.


Reklamlara tıklayarak veya reklamları izleyerek para kazanma: Bu yöntem daha çok Ptc olarakta adlandırılır. Yabancı sitelerle bu iş yapılıyor. Türkiye’deki örnekleri çok azdır. Bunların başlıcaları  neobux, bigtimebux gibi sitelerdir. Bu siteler size tıkladığınız veya izlediğiniz reklam başına 0,01 $ gibi komik rakamlar öderler ve günde en fazla 5 – 10 reklam tıklama sınırı koyalar. Bu işle bende bayağı bir zamanımı harcadım. Ama hiçbir şey kazanamadım. Kaybettiklerim ise müthiş bir zaman kaybı. Bu ptc işinden para kazandığını söyleyen sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Onlarında nasıl para kazandıklarını hala anlamış değilim. Dediğim gibi bu tür siteler yabancı siteler olduğu için size çok az sayıda reklam tıklama hakkı veririler ve sizde boşuna kürek çekmiş olursunuz. Zaten bu tür sitelerin birçoğu en fazla 1 ay dayanabiliyor ve para ödemeden yok olup gidiyor. Benim size nacizane tavsiyem bu işe kesinlikle bulaşmayın hiçbir şey kazanamadığınız gibi para kaybeder daha da önemlisi zaman kaybedersiniz.

                                                                                                                            


Okuyarak para kazanma: Bu sistemde mail adresinize gelen reklam maillerini okuyarak para kazanılıyor. Bunu da denemiş biri olarak belirtmeliyim ki bu işinde yukarıda anlattığım reklam tıklayarak veya izleyerek para kazanma yönteminden hiçbir farkı yoktur. Yani ya çok komik rakamlar kazanırsınız veya hiçbir şey kazanamazsınız. 



internetten para kazanma konusunda bilinmesi gerekenler.Anket doldurarak para kazanma: Bu yöntemi hiç kullanmadım birçok kişi anket doldurarak para kazanabildiğini söylüyor. İnternetten para kazanma konusunda deneyimli olan birçok kişi ise bu yöntemle para kazanılamayacağını söylüyor. Anket firmaları yabancı olduğu için Türkiye’den üye olanlara çok az sayıda anket gönderiyor. Ancak anket kitaplarında, bazı ayarlamalarla para kazanabileceği yazılıyor. Bu yöntemle para kazanmak istiyorsanız anket kitaplarından faydalanmanızı öneririm.   

Site veya Blog açarak para kazanma: Site veya blog açarak para kazanma internetten para kazanma yöntemleri arasında en çok tercih edilen ve devamlı bir kazanç sağlayan yöntemdir. Zaten internetten para konusunda uzman olan birçok kişi bu yöntemi öneriyor. Kendimize ait site veya blog açarak hem bu site veya bloga alabileceğimiz reklamlardan (adsense gibi) hem de satış ortağı olduğumuz ürünleri sergileyerek para kazanılabilir. Bir site size devamlı bir kazancın kapısını açar. Tabiî ki bir siteyi tasarlamak, açmak ve aramalarda istediğimiz kelimelerde üst sıralamalara çıkarma hem zaman, hem de bilgi isteyen bir iştir. 


Satış ortaklığı ile para kazanma: İnternetten para kazanmak istiyor iseniz bence satış ortaklığı sistemi bir numarada yer almalıdır. Satış ortaklığı sisteminin kısaca açıklayacak olursak internet üzerinden başkalarının ürünlerini pazarlayarak para kazanmaktır. Ürün sahibi ürünlerini tanıtarak satış yapan satış ortaklarına her ürün başına belli bir oranda komisyon öder. Bu oranlar üründen ürüne değişiklik gösterir. % 10’dan %70’e kadar bir skalada ürün fiyatı üzerinden komisyon kazanabilirsiniz.  Bir nevi internet üzerinden yapılan komisyonculuk olarak ta adlandırabiliriz bu para kazanma sistemini. Satış ortaklığı ile kazanabileceğiniz para tamamen sizin yapacağınız çalışmalara bağlı bir oran olacaktır. 


satış ortaklığı sistemi hakkında bilmeniz gerekenler ve satış ortaklığının size kazandıracakları.


Peki bu satış ortağı olduğumuz ürünleri nasıl tanıtacağız yukarıda da bahsettiğim gibi site veya blog açarak satış ortağı olduğumuz ürünleri burada tanıtımını yapar ve linkimizle, ürün ana sayfasına gönderdiğimiz her başarılı satıştan komisyon kazanabilirsiniz. Hazırladığınız siteniz sizin için 24 saat açık bir dükkan gibi düşünebilirsiniz.  Bunu sıfır sermaye ile gerçekleştirmemizde işin ayrıca güzel olan yanıdır birde reklam vererek ürünleri tanıtımını yapabiliriz. Burada azda olsa bir miktar paya ihtiyaç vardır. Çeşitli reklam kanalları ile ürünlerden hızlı bir şekilde para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bütün bunlardan daha önemli olan internetten para kazanmak zaman isteyen bir uğraştır. Her gün düzenli olarak bu işe zaman ayırmak ve sabırsızlık etmemek gerekli.     


parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder