8 Mayıs 2012 Salı

Anket doldurarak ek gelir

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
her gün mail adresinize gönderilen anketleri doldurarak para kazanabilirsiniz.İnterneti kullanarak para kazanma yöntemlerinden biride anket doldurarak para kazanmadır. Şu an için en popüler olan yöntemlerden biridir. Büyük şirketler gelecek planlamalarını hazırlamak için müşterilerinin görüşlerine ihtiyaç duyarlar. Bunu gerçekleştirmek için eskiden kullanılan en yaygın yöntem yüz yüze anket yöntemiydi. Ancak internetin gelişmesi ve yaygınlaşması bağlı olarak bu şirketler artık anket çalışmalarını internet üzerinden gerçekleştirmektedirler. İnternette bu iş için organize olmuş çok çeşitli anket firmaları vardır. Bu şirketlerde kendilerine anketlerini cevaplayacak anketörler aramaktadır. Bu anket şirketleri cevaplayacağınız anket başına $5 ila $75 arasında ödemeler yapabilmektedir. Peki anket doldurarak para kazanmaya nasıl başlayacaksınız?





Çeşitli firmalar her gün Pazar stratejilerini oluşturabilmek için, sizlerden yani müşterilerden geri bildirim almak ihtiyacı duyarlar. İnternet üzerinden anket düzenleterek ihtiyaçları olan görüşleri buradan sağlarlar. Son yıllarda dünyanın en büyük firmaları internet’ten anket cevaplama kampanyalarına milyarlarca dolarlık bütçeler ayırmıştır. Türkiye’de henüz çok yeni olan bu sitemle, her ay düzenli bir şekilde para kazanan yüzlerce kişi bulunmaktadır. Sizde anket doldurarak her ay düzenli bir şekilde para kazanabilirsiniz. Her işte olduğu gibi bu işinde birçok ince noktası vardır. Bunları sıralayacak olursak Türkiye’de anket düzenleyen firma sayısı oldukça azdır. Daha çok yurt dışı şirketler anket kampanyaları düzenlemektedirler. Bunun içinde özellikle Amerika ve Avrupa da yaşayanları tercih etmektedirler. Ancak bunu da bir çözümü vardır. Anket param kitabında çeşitli uygulamalarla anket firmalarının aradığı anketörler arasına girebilirsiniz.


anket başına $5 il $75 kazanabileceğiniz biliyormusunuz.


Anket şirketlerine üye olurken sizden bir profil oluşturmanızı ister. Bu profile göre size anket gönderir anket param setinde nasıl profil oluşturabileceğiniz, hangi profil bilgilerinin önem arzettiği konularında inanılmaz bilgiler bulabileceksiniz. Anket param setinde bulunan yüzlerce güvenilir anket firmasına size verilecek olan bir programla saniyeler içinde kayıt olabilirsiniz. Aynı zamanda anket firmalarının profil oluşturma formlarını da, bu programla hiç zaman kaybetmeden çok kısa bir süre içinde otomatik olarak doldurabileceksiniz. Hiç İngilizce bilgisine sahip olmasanız dahi her gün mail adresinize gönderilecek anketleri nasıl dolduracağınız en ince ayrıntısına kadar anlatılmaktadır. Sizin tek yapmanız gereken size verilen programla anket şirketlerine kayıt olup yine aynı programla profilinizi oluşturmanızdır. Anket doldur para kazan sloganı gerçekten işe yarayan bir yöntemle para kazanmanızı sağlayacak olan anket param setinin sloganıdır. Bu işi yapmak için site açmanıza, reklam vermenize, para harcamanıza hiç gerek yoktur. Tek yapmanız gereken mail adresinize çeşitli anket şirketleri tarafından gönderilen anketleri cevaplamaktır.

internetten para kazanma konusunda alternatif çalışma şekillerinden biride anket doldurarak para kazanmadır.

Anket doldurarak para kazanmak istiyor iseniz anket param size her türlü alt yapıyı sağlamaktadır. Anketler çeşitli sürelerdedir. 10 dk. Başlayıp 30 dk. Kadar ulaşan anketler vardır tabiî ki anketlerin süresi artıkça anket başına verilen parada artmaktadır. Örneğin 10 dakikalık bir anketin $5 bir kazancı olurken 30 dakikalık bir anketin $75 kadar bir kazancı olabilmektedir. Anket şirketlerine üye oldunuz, profil bilgilerinizi doldurdunuz, mail adresinize günlük gelen anketleri cevapladığınız. Şimdi sıra geldi paranızı nasıl alacağınıza size anket gönderen anket şirketlerinin çeşitli ödeme yapma yöntemleri bulunmaktadır. Paranızı isterseniz çek ile adresinize isterseniz banka hesabınıza veya paypal hesabınıza aktarabilirsiniz. Paypal kullanımı hakkındaki makaleye bu blogta bulabilirsiniz. Gün içinde internette ne kadar zaman geçirdiğinizi düşününce, anket doldurarak para kazanma işine günde yarım saatinizi ayırabileceğinizi göreceksiniz. Anket şirketleri son zamanlarda oldukça iştahlı bir şekilde anketlerini cevaplayabilecek kişiler aramaktadır. Ama yukarıda da yazdığım gibi bu işin püf noktalarını öğrenmeden anket doldurarak para kazanma işinden verim alamazsınız. Onun için çok cüzi bir miktar ödeyerek, anket para setine sahip olmanız size bu işte oldukça kısa sürede çok iyi paralar kazanmanızı sağlayacaktır.                    parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder