20 Mayıs 2012 Pazar

E-ticaret nedir

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
Bildiğimiz ticareti; Ürün veya hizmetleri belli bir karşılık ödeyerek alma ve satma işlemleri olarak tanımlayabiliriz. Bu alışverişi elektronik ortamda, internet üzerinden gerçekleştirilmesine e-ticaret denilmektedir. Artık herkes bir ürün veya hizmet alırken önce ürün veya hizmet ile ilgili bilgileri, kullanıcı yorumlarını internetten araştırmaktadır ve yine çeşitli e-ticaret sitelerinden ihtiyaç duyduklarını satın almaktadır. E-ticaretin birçok artısı bulunmaktadır. Bir şey alır veya satarken o ürünle veya hizmetle ilgili geniş bilgi edinebilme, uygun fiyat seçenekleri ile kıyaslama yapabilme, çok çeşitli ödeme yöntemleri e-ticaretin artılarıdır.




Satış ortaklığı ile internetten para kazanma konusunda bir e-ticaret sitesi oldukça kazançlı olabilmektedir. E-ticaret sisteminde neler satılabilinir. Aklınıza gelebilecek her şey internet ortamında satılabilmektedir. O kadar büyük bir ticaret potansiyeline sahip olan internet dünyasında her şey alınıp satılabilir. Başta elektronik eşyalar olmak üzere kozmetik, dijital ürünler e-ticaret üzerinden satılan ve alınan ürün kategorileridir. Birçok şirket ürünlerini çeşitli ve çok bilinen e-ticaret sitelerinden pazarlamaktadır. Firmalar açısından uygun maliyet ve tanıtım ile ürünlerini tüketicilere ulaştırmanın en kolay yolu e-ticaret sistemleridir. Bazı ürünlere dikkat ettiği iseniz sadece internet üzerinden satışı gerçekleştirilmektedir. 7 gün 24 saat hizmet veren e-ticaret sistemi ile ürünler ihtiyaç duyan tüketicilere kesintisiz bir şekilde sunulmaktadır. E-ticaretin en önemli amacı minumum maliyetler ile tüketiciye ürünü sağlamak ve ulaştırmaktır. Ticaret ile e-ticaret arasındaki beklide en büyük fark hız’dır. Çünkü bir ürüne veya hizmete ulaşmak isteyen müşteri bu sistemde ürünü inceleyebiliyor, aynı kategorideki diğer ürünler ile kıyaslama yapabiliyor. Fiyatlarını ve ödeme yöntemleri hakkında bilgi sahibi oluyor. Ve alış satış işlemini saniyeler içinde gerçekleştirebiliyor. Türkiye’de de son yıllarda oldukça başarılı ve büyük e-ticaret siteleri bulunmaktadır. Birçok kategorideki ürün tek bir sistem üzerinde toplayan bu şirketler. Düzenledikleri kampanya ve indirimler ile tüketiciye oldukça iyi avantajlar sunmaktadır. Özellikle bu büyük e-ticaret platformlarının satış ortaklığı programları ile internetten para kazanma konusunda ülkemizde bir çok imkan söz konusudur. 


her şleyi ile hazır bir e-ticaret istesine sahip olmak istemezmisiniz. tek yapmanız gereken sitenizi seçmek.
İnternetten alışveriş yaparken, kullanabileceğimiz ödeme yöntemleri oldukça çeşitlidir. Kredi kart’ı ile ödeme yöntemi en çok kullanılan ödeme yöntemidir. Özellikle son zamanlarda bankalar aldıkları çeşitli güvenlik önlemleri ile kart ile internetten alışveriş yapmayı oldukça güvenli hale getirmiş oldular. Bunu yanında kredi kartı ile internetten alışveriş yapmaktan çekiniyorsanız. Paypal sistemi ile gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Paypal ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bir e-ticaret sitesi kurmak ve geliştirmek oldukça zor ve zaman isteyen bir meseledir. Ancak tamamen profesyoneller tarafından hazırlanan bir e-ticaret sitesine anında sahip olabilirsizniz. Bir e-ticaret sitesi ile internette pazarlamak istediğiniz, ürünlerden çok iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Eğer sizde profesyonel bir e-ticaret sitesine sahip olmak istiyor iseniz buraya tıklayarak bu işi oldukça uygun bir fiyata sizin için çok kaliteli bir şekilde yapabilecek, eticaretxsitesine ulaşabilirsiniz. İstediğiniz tarzda site en kısa sürede hazırlanıp size teslim edilmektedir. Çok çeşitli tema seçenekleri ile kolay kullanılan bir yapıya sahip olan siteye anında kavuşup para kazanmaya başlayabilirsiniz.                        

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder