5 Mayıs 2012 Cumartesi

X Ticaret

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
x ticarete üye olarak her ay düzenli bir gelire kavuşabilirsiniz.Satış ortaklığı yaparak para kazanma, günümüzde interneti kullanarak gelir elde etme yöntemleri arasında en çok bilinen ve en çok kazandıran yöntemdir. Peki satış ortaklığına nereden nasıl başlanılır. Bu yazımda Türkiye’deki satış ortaklığı platformlarını tanıtmaya çalışacağım. Ülkemizde satış ortaklığı daha yeni, yeni gelişen bir olgudur. Evinizden, işyerinizden kendi belirleyebileceğiniz saatlerde tamamen kimseye bağlı olmadan kendi başınıza yapabileceğiniz bir çalışma şeklidir satış ortaklığı. Bunun için gerekli olan sadece bir internet bağlantınızın olmasıdır. Öncelikle Türkiye’deki satış ortaklığı şirketlerine üye olmanız gerekiyor. Satış ortaklığı yapan birçok site ve şirket mevcut. Bunların başlıcaları X Ticaret, Clickmerkez’dir. Diğer birçok alanda da satış ortaklığı platformları vardır. Örneğin: trendyol, idefix, kitap yurdu, gibi sitelerde satış ortaklığı sistemlerini uygulamaktadır. Ancak bu gibi sitelerin ve şirketlerin satış ortaklarına verdikleri komisyon oranları oldukça düşüktür. X ticaret ve clicmerkez’in verdiği komisyonlar ise ürünün kategorisine göre %15 ila %70 arsında seyretmektedir.


 



X Ticaret ürün sahipleri ile satış ortaklarını buluşturan en eski ve en güvenilir e-ticaret platformudur. X ticaret bünyesinde çeşitli kategorilerde onlarca ürün bulunmaktadır. X ticarette üye olduğunuzda bu kategorilerden istediğiniz ürünlere satış ortağı olup ürünlerin tanıtımını çeşitli yollarla yaparak ürün sahiplerinden komisyonlar kazanırsınız. X ticarette sistem şöyle işlemektedir. X ticarete üye oluyorsunuz. Ve istediğiniz ürünlere satış ortağı olarak, o ürünlere ait size özel affilite linki oluşturuluyor bu link ile internette reklam vererek veya blogta anlatılan ücretsiz reklam mecralarını kullanarak tanıtımlarınızı yapıyorsunuz. Sizin linkinize tıklayarak ürün ana sayfasından ürün satın alındığı anda sizde belirli bir oranda komisyon kazanmış oluyorsunuz. Bu komisyonlar %15 ila %70 arasında değişen oranlarda seyretmektedir. X ticaret platformunda bulunan dijital ürünlerin komisyonları daha yüksektir. Örneğin belirli bir konu ile alakalı bir dijital ürünün komisyonu en az %50 olmaktadır. Fiziki ürünlerde bu komisyon oranları biraz düşmektedir. Ürünün alım satım işlemleri x ticaret alt yapısıyla yapıldığı için satılan ürünün, ürün sahibine ait kısmı ve satış ortağına ait kısmı x ticaretin kasasına girer. Ve ayda 2 kez olmak üzere x ticaret satış ortaklarına ödeme yapar. Yaklaşık 1,5 yıldır x ticarette satış ortaklığı yapmaktayım. Bu güne kadar x ticaret ödemelerini bir gün bile aksatmadı.


internetten para kazanacağınız tek adres.


X ticaretin en çok beğendiğim özelliklerinden biride satış ortağına özel bir menünün olması burada sizin linkinizle yapılan satışları ve kazandığınız komisyonları ve hatta linkinize nereden, saat kaçta tıklandığı gibi birçok bilgiyi saniye, saniye takip etme olanağı sunmasıdır. Böylece reklam yaptığınız alanların geri dönüşümlerini hemen görerek tanıtımlarınızı buna göre planlayabilirsiniz. X ticarette ürün seçimi de oldukça önemli ve dikkat edilmesi gereken bir noktadır. Satış ortaklığı yapacağınız ürünü seçerken öncelikle ürünün satış performans grafiğine bir göz atmalısınız. Daha sonra ürün sitesine giderek sitenin kalitesini bakmalısınız. Bazı ürün siteleri oldukça acemice ve kalitesiz şekilde hazırlanıyor. Şöyle düşünmelisiniz siz bu ürüne para verirmisiniz? İşte bu sorunun cevabı olumlu ise o ürüne satış ortağı olabilirsiniz. Ürünlerin komisyon oranları da çok önemlidir. Örnek vermek gerekirse bir ürün 10 satıştan 200 tl komisyon kazandırırken bir ürün 5 satıştan bu parayı size kazandırabilir. X ticarete yatığınız satış ortaklığı ile kazandığınız paralar tamamen yasal ve vergisi ödenen kazançlardır. X ticaretle ilgili aklınıza takılan soruları yorum kısmından sorarsanız cevaplayabilirim.



Clickmerkez diğer bir satış ortaklığı havuzudur. Yeni, yeni gelişmekte olan bu sistemde x ticarete benzer bir yapıdadır. Clikcmerkezde kategorilerine göre ayrılmış birçok ürüne satış ortağı olarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Clickmerkeze üye olduğunuz anda bütün ürünlere satış ortağı olmuş oluyorsunuz. Bütün ürünlere ait size özel affilite linkiniz otomatik olarak oluşturulmaktadır. Clikmerkezde ödemelerinizi banka hesabınıza veya paypal hesabınıza yatırmaktadır. Daha yeni oluşturulan satış ortaklığı havuzlarında biride my ortaktır. Ancak daha uygulamaya geçilmedi. Ülkemizde satış ortaklığı havuzlarının artması bu alandaki potansiyeli gözler önüne sermektedir. Yurt dışında özellikle Amerika da bir meslek olarak kabul gören satış ortaklığını öğrenerek hızla büyüyen bu piyasadan sizde yararlanabilirsiniz.


Her gün büyüyen ve yeni para kazanma yolları oluşturan bu çalışma şekli ile sizde interneti kullanarak çok iyi ve düzenli bir gelire kavuşabilirsiniz. Satış ortaklığında size yol gösterebilecek eğitim setlerini size tanımaya çalıştım. Goomass eğitim kiti (Hemen incele)  gerçekten Türkiye’deki ve yurt dışındaki birçok satış ortaklığı havuzu hakkında size oldukça yararlı bilgiler sunmaktadır. Goomass ile satış ortaklığı için yapmanız gereken her şey videolar ile adım, adım sizlere anlatılmaktadır.  Sisteminizi oluşturduktan sonra size uyurken bile size para kazandırabilecek olan satış ortaklığı sistemi ile her ay binlerce lira kazanan birçok satış ortağı mevcuttur. Tek yapmanız gereken bir adım atmak ve düzenli bir şekilde çalışmalarınızı sürdürmektir.                                 parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder