4 Mayıs 2012 Cuma

twitter reklam

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
twitter ile para kazanmaya başlayın. en etkili reklam araçlarından biri olan tivitırı kullanarak para kazanın. İnternette tanıtım yapmak için en uygun platformlardan biride twitter’dır. Twitter son zamanların en gözde sosyal medya aracıdır. Milyonlarca insan her gün saatlerce twitter da vakit geçirmektedir. İnternetten satış ortaklığı yaparak para kazanmak istiyorsanız. Satış ortağı olduğunuz ürünleri twitter kullanarak reklamını yapabilirsiniz. Denemelerim sonucunda twitter özellikle çok hızlı bir şekilde satış getiren bir ortam. Attığınız twettlerde uygun kelimeleri seçerek bir tanıtım yazısı oluşturduğu zaman oldukça iyi geri dönüşler alınabilmektedir. Yalnız twitterın da kendine özgü çok sıkı bir reklam uygulaması var. Attığınız tweet reklam olarak algılandığında saniyeler içerisinde hesabınız askıya alınabiliyor. Burada en önemli nokta tanıtacağınız ürüne ilgi duyacak bir takipci portföyü yaratmanızdır.





Öncelikle twitter paralı reklamcılığa değinmek gerekirse, büyük firmalar twitter önemini kavradı ve ürünlerinin reklamlarını çeşitli yollarla twitter da yapmaya başladılar. Twitter da bunu görerek reklam servisini hizmete soktu. Ancak bu servisten şimdilik dev reklam bütçelerine sahip çok büyük şirketler yararlanabilecek gibi görünüyor. Twitterda bir reklam kampanyası oluşturup yayınlatabilmek için minumum bütçe 7,500 tl olarak belirlenmiş durumda buda satış ortakları için çok büyük bir miktar. Yani şu an için twitter da paralı reklam verme olanağı satış ortakları açısından çok zor. Önümüzdeki zamanda twitter da facebook gibi bir reklam platformu oluşturabilir. Tabiî ki twitter da ücretsiz yöntemlerle reklam yapılabilir. Öncelikle bir twitter hesabına sahip olarak işe başlıyoruz ve twitter da tanıtım yapabileceğimiz ürünleri belirleyerek bu ürünlere uygun takipçi kazanmaya çalışıyoruz bu işlem biraz zaman alabilir. Takipçi kazanabileceğimiz programlar ve internet siteleri mevcut bunları kullanarak çok hızlı bir şekilde takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Ancak bizi takip eden birçok kişi, tanıtmaya çalıştığımız ürünle ilgilenmeyebilir. Çünkü bu tip yollarla, takipçi sayımızı arttırdığımız zaman hedef kitle olayını gerçekleştiremiyoruz. Twitterın bir özelliği de, retweet fonksiyonudur. Bu özellikte başkalarının tweetlerini alıntı yaparak yaymak anlamına gelmektedir. İşte bu özelliği kullanarak reklam yapma olanağı olmaktadır. Binlerce takipçi sayısına sahip birçok kişi belirli bir ücret karşılığı retweet yapmaktadır. Böylece twitter reklam anında binlerce kişiye ulaşabiliyor. 


Twitter insanların bir ürün alırken yorumlarına en çok itibar ettiği platform olarak biliniyor. Twitter da etkili bir şekilde yazacağınız, bir reklam twit’i ile çok hızlı ve kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz. Sisteminizi oluşturduktan sonra kazancınız devamlı bir hal almaya başlar. Oluşturacağınız reklam twitlerin de verdiğiniz afflite linklerini kesinlikle kısaltmalısınız bildiğiniz gibi, twitter sadece 140 karakterli bir mesaja izin veriyor. Bunun için url kısaltma servislerini kullanabilirsiniz. Benim kullandığım url kısaltma servisi  “tinyurl” dur. Bunu dışında birçok kısaltma servisi vardır. Twitterdaki takipçi sayınızı belirli bir sayıya ulaştırdıktan sonra, yayıncı olarak sizde bir sisteme üye olup, başkalarının reklam yazılarını tweetleyerek para kazanabilirsiniz. 



twitter kullanarak ürünlerinizin reklamını ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz.Twitter’ı etkili bir şekilde kullanmak istiyor iseniz. Twitter cash maker adında bir görsel eğitim seti bulunmaktadır. Bu setle twitterda kısa zamanda takipci sayınızı artırabilir, çeşitli yöntemlerle rahat bir şekilde reklam twitlerinizi yayabilirsiniz. Oldukça etkili olan ve pek bilinmeyen yöntemleri kullanarak çok iyi geri dönüşler alabilirsiniz. Bu sette her şey videolu olarak size anlatılıyor ve kolayca uygulamanız sağlanmış oluyor. Belirli zaman aralıklarında twitlerinizi otomatik olarak göndermeyi öğrenebiliyorsunuz, odaklı bir takipçi kitlesine ulaşabileceksiniz bu sayede tanıtımını yaptığınız ürünleri daha az tıklama ile daha çok satış rakamlarına ulaşabilirsiniz ve daha birçok yöntemi öğrenerek ve uygulayarak çok hızlı bir şekilde para kazanmaya başlayacaksınız. Özellikle yurt dışı satış ortaklığı platformlarındaki ürünler içinde twetter oldukça etkili bir reklam yapma aracıdır. Sosyal medyayı kullanarak tanıtımlarınızı ücretsiz veya çok düşük ücretlerle gerçekleştirebilirsiniz.                    





 
parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder