7 Mayıs 2012 Pazartesi

Clickbank nedir

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
clickbank satış ortaklığı platformunu kullanarak para kazanabilirsiniz.Yurt dışı satış ortaklığı havuzlarından en çok bilineni clickbanktır. Binlerce ürün ve yüzbine yakın satış ortağı ile yaklaşık on yıllık bir geçmişe sahip olan clickbank oldukça güvenilir ve en eski affilite marketing şirketlerindendir. Çok çeşitli kategorilerde ürünler bulunur. Devamlı yeni ürünler eklenerek büyüyen clickbank yapısı satış ortakları için oldukça iyi fırsatlar sunmaktadır. Birçok yerde yazıldığı gibi bende clickbank’ın aslında bir banka olmadığını söylemek istiyorum. Bir satış ortaklığı şirketidir. Satış ortaklığına yeni başlayanlar clickbank ismini çok geçmeden duyarlar ve üye olarak ürünlere satış ortağı olurlar. Ancak yurt dışındaki satış ortaklığı pazarı rekabetin oldukça güçlü olduğu bir pazardır. O yüzden birçok kişi ilk başlarda başarısızlık yaşarlar. Bende ilk olarak clickbank’a üye oldum ve bazı ürünlere satış ortağı olarak tanıtım yapmaya başladım ancak ilk başlarda başarılı olamadım. Bunun nedeni tamemen bilgisizlikti çok geçmeden, doğru yöntemleri keşfederek para kazanmaya başladım peki bu yöntemler nelerdi?





Öncelikle clikbank’a üye olmak için buraya tıklayarak clickbank ana sayfasına ulaşabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır menüleri kısa sürede çözebilirsiniz. Clickbank’a üye olduktan sonra, sıra hangi ürüne satış ortağı olacağınıza geliyor. Benimde ilk acemice yaptığım hata burada başlamıştı. Kesinlikle ürün analizi iyi yapılmalı clickbank, satışı ve popüleritesi yüksek olan ürünleri ilk sıralarda listeler. Ancak bu ürünlerin gravitsi oldukça yüksektir. Graviti o üründeki rekabettir. Bir ürünün gravitisi ne kadar yüksek ise o ürüne satış ortağı olanlar o kadar fazladır ve buna bağlı olarakta rekabet o oranda çoktur. Buda yeni satış ortaklığına başlayan birisi için o üründen para kazanmasının zor olduğu anlamına gelmektedir. Ancak clicbank’ın o kadar büyük bir ürün havuzu vardır ki, birçok size para kazandıracak ürünü barındırır. Ürün analizi yapılırken öncelikle; ürünün gravitisine dikkat etmek gerekiyor, daha sonra ürün sitesini incelemelisiniz. Ürünün ne işe yaradığını günlük yaşamda bu ürüne ne kadar çok ihtiyaç duyulabileceğini ve bu ürünü kimlerin satın alabileceğiniz analiz etmelisiniz. Benim üzerinde durduğum en önemli noktalardan biride ürün ana sayfasının kalitesidir. Ürün sitesi ne kadar kaliteli ve ürüne pazarlamaya yönelikse işiniz o kadar kolay demektir. Çünkü sizin linkinizle o ürün sitesine giden bir kişi ilk önce ürün sitesinin genel görünüşünden etkilenir. Acemice hazırlanmış göze hoş gelmeyen, çeşitli görsellerle desteklenmemiş bir siteden kimse bir şey almaz. Satış ortağı olmak istediğiniz ürünlerin komisyon oranları da oldukça önemli bir konudur. Bazı ürünlerin komisyon oranları %75’leri bulmaktadır. Şöyle bir örnek vermek gerekirse 100$’lık bir ürün tek satışta size 75$ para kazandırır. 



bu resimde gördğünüz kazançlar clickbanktan kazanılmıştır.Clickbank’a üye olduktan sonra bir müddet hiç satış yapamamıştım. Daha sonra goomass eğitim kitini aldım ve ne kadarda acemice hatalar yaptığımı anladım. Goomass kelimesini bu blogta oldukça sık görürsünüz bunun en önemli nedeni gerçekten işe yaraması ve bana para kazandırmasıdır. Goomass’ta her şeyin adım, adım videolarla anlatılması da oldukça önemli bence. Çünkü herkesin kolayca anlayıp uygulayacağı bir şekilde hazırlanmış. Konumuza geri dönecek olursak clikcbank’ta ürün analizini yaptınız ve ürüne satış ortağı olduğunuzu varsayarsak. Şimdi sıra geldi ürün tanıtımına seçtiğiniz ürünün kategorisine göre çeşitli ücretli ve ücretsiz yöntemleri kullanarak ürününüzü tanıtmaya başlayabilirsiniz. Ücretsiz yöntemlerin başlıcaları sosyal medya araçlarını kullanarak bir kuruş para ödemeden tanıtım yapmak bu konuyla ilgili makaleye buraya tıklayarakulaşabilirsiniz. Birde ücretli reklamcılık araçlarını kullanarak ürünün tanıtımını yapabilirsiniz. Bu konuda daha önce yazdığım gibi en etkili reklam sitemi günümüzde google adwords’tür. Ancak google Türkiye’den satış ortaklarının verdiği reklamları kabul etmemekte ve yasaklamaktadır. Tabi bununda çözümlerinin olduğunu yazmıştık buradan ulaşıp inceleyebilirsiniz. Google adwords dışında da birçok geri dönüşleri iyi olan reklam platformları bulunmaktadır. Benim kullandığım ve geri dönüşleri iyi olan bir tanesini yazmak istiyorum 7search.com oldukça etkili ve hedef kitle belirlemesinde kullanabileceğiniz birçok filitreye sahip olan bir reklam sistemidir. Bunun gibi birçok ücretli reklam sistemlerini ve bu sistemleri nasıl kullanacağınızı da goomass’ta bulabilirsiniz. 



clicbank yurdışında bilinen en güvenilir satış ortaklığı platformudur.Yurt dışı satış ortaklığı havuzlarında satış ortaklığı yapmak ve para kazanabilmek için yabancı dil bilmenize gerek yoktur. Herkesin yapabileceği bir iş olan satış ortaklığı ile hem yurt içinde hem de yurt dışında ticaret yapma olanağına kavuşuyorsunuz. Clicbank’ta yaptığınız satışları izleyebileceğiniz bir sistemde mevcuttur. Aynı x ticarette olduğu gibi linkinize tıklamaları ve yaptığınız satışları, kazandığınız komisyonları anlık olarak izleyebilirsiniz. Peki kazandığınız komisyonları nasıl alacaksınız? Clikbank ödemelerini 15 günde bir yapmaktadır. Şu an Türkiye için sadece çek ile ödeme yapmaktadır. 15 günde bir kazandığınız miktarı adresinize çek olarak göndermektedir. Burada dikkat etmeniz gereken bir noktaya değinmek istiyorum. Ödeme barajını 500$ ayarlamalısınız her 500$ ulaştığınızda çekiniz adresinize gelir. Bunun nedeni Türkiye’deki bankaların çoğunda çek bozdurma alt limiti $500’dır. Ancak bunun bir çözümü de var; Direk banka hesabınıza ödeme alabilirsiniz ben bunu da goomass’tan öğrendim. Bazı ayarlamalar yaparak kazandığınız parayı direk banka hesabınıza alabiliyorsunuz. Bu yurt dışı satış ortaklığı sistemlerini kullanarak para kazanmak bence daha kolay çünkü: Amerika, Avrupa ve diğer birçok ülkede internetten alışveriş olayı bizim ülkemizden daha gelişmiştir. Bu ülkelerde yaşayan insanlar ihtiyaç duydukları her şeyi internetten araştırarak yine internetten satın almaktadırlar. Bunun için yurt dışı pazarı oldukça büyük ve getirisi hızlı olan bir pazardır. Sisteminizi oluşturduktan sonra satışların ne kadar hızlı geldiğini sizde göreceksiniz. Clickbank benzeri birçok satış ortaklığı platformu mevcuttur. Şu an aklıma gelenler plimus, ebay ve amazon gibi şirketlerdir. Bunlarla ilgili ayrı bir makaleyi de bu blogta bulabilirsiniz.  

goomass ile para kazanmaya başlayı. goomass size öğrettiği teknikleri kullanarak internetten para kazanabilirsiniz.
 
parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder