17 Mayıs 2012 Perşembe

İnternette gelir elde etmek

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
Günlük yaşantımıza baktığımız zaman birçoğumuz internette oldukça fazla zaman geçiriyoruzdur. Arkadaşlarımızla iletişim için, gündemi takip etmek için, film izlemek için, herhangi bir şeyi araştırmak için interneti çok sık kullanıyoruz. Peki neden internetten bir gelir elde edilmesin! Aslında birçok kişi interneti kullanarak para kazanmaktadır. Özellikle yurt dışında oldukça iyi miktarlar kazanan kişiler vardır. Bunun yanı sıra ülkemizde de azımsanmayacak sayıda internetten devamlı ve çok yüksek gelirler elde eden kişilerin olduğu biliniyor. Her ay internetten binlerce lira kazanmak çok mu zor? Kesinlikle hayır. Bunu gerçekleştiren yüzlerce kişinin sizden hiçbir farkı yok. Sadece bu konuya ilgi duyup gerekli adımları atma cesaretinde bulunduklarından bir fark oluşmuş oluyor. İnterneti ortalama olarak bilen, facebook, twitter gibi sosyal medya araçlarını kullanabilen ve bunun gibi birçok basit uygulamaları yapan herkes internetten para kazanabilir.

                       






Para kazanabilmek için sanal dünya birçok fırsat sunmaktadır. Çeşitli yollarla evinizden, iş yerinizden istediğiniz saatte, istediğiniz kadar zaman ayırarak çalışmalarınızı yapabileceğiniz bu çalışma şekli ile çok iyi miktarlarda paralar kazanmanız çok kolay. Sanırım herkes gelirini artırmak ve buna bağlı olarakta yaşam standartlarını artırmak ister ve bunun için birçok yola başvurur her hangi bir şekilde ek iş yapmaya çalışır. Evinizde, işyerinizde hatta cebinizde bulunan interneti kullanarak para kazanabilirsin. Tamamen sizin performansınıza bağlı olan ve tek başınıza yapabileceğiniz bir para kazanma şeklidir internetten para kazanmak. Bu blogta birçok para kazanma yöntemini açıklamaya çalıştım. Bunların içinde hangilerinden yüksek geri dönüşler aldığımı yazdım. Satış ortaklığışimdiye kadar bana en çok para kazandıran yöntemdir. Bunu yazdığım diğer yazılarda da bulabilirsiniz. Peki satış ortaklığından başka yöntemlerde para kazandırıyor mu? Evet kazandırıyor. Ama en çok ve en düzenli parayı satış ortaklığı yaparak kazanabileceğinizi şimdiden belirtmek isterim. Son 2 yıldır birçok yöntemle ve yolla internetten para kazanmaya çalıştım birçoğu tamamen zaman kaybıydı hiçbir şey elde edemedim. Ama satış ortaklığı sistemi ile tanıştıktan sonra benim bile başlarda tahmin edemeyeceğim miktarları kazanmam uzun sürmedi. Tabiî ki burada goomass eğitim kitinin oldukça faydasını gördüm. Hiç bilmediğim hatta gözümün önünde duran ancak farkına bile varmadığım birçok şeyi öğrenmiş oldum. Türkiye'de satış ortaklığı platformlarından en iyisi ve en güveniliri x ticarettir. Üye olarak x ticaret ürün havuzundaki onlarca ürüne satış ortağı olabilirsiniz. Ödemelerini 15 günde bir banka hesabınıza yapılmaktadır satış ortaklığından kazandığınız komisyonlar x ticaret güvenirliliğinde size ödenmektedir. xticarete BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.   


İnternetten para kazanma konusunda avcımı olmak istiyorsunuz yoksa çiftçimi?


Burada satış ortaklığını kısaca tekrar açıklamak istiyorum: Satış ortaklığı (affilite marketing) sistemi aslında yüzyıllardır insanların kullandığı komisyonculuğun internete uygulanmış şeklidir. Yaşantımızda gördüğümüz, bildiğimiz her zaman içinde olduğumuz ticaretin internet kullanarak yapılması satış ortaklığının temel mantığıdır. Günümüzde firmalar ve birçok ürün sahibi ürünlerini, potansiyel müşterilerine ulaştırabilmek için interneti kullanmaktadır. Birçok sitede gördüğünüz markaların reklam resimleri, tanıtım yazıları aslında birçoğu ürün sahibi firmaya ait olmayan materyallerdir. Satış ortakları tarafından ürünü tanıtmak amacıyla oluşturulmuşlardır. Ürün sahipleri internet dünyasında ürünlerinin tanıtımını yapacak kişilere yani satış ortaklarına ihtiyaç duyarlar. Bunun için satış ortaklarına ürünün satış fiyatı üzerinden komisyon öderler. Satış ortakları da çeşitli yöntemleri kullanarak ürünün reklamını yaparlar ve ürün sitesine müşteri gönderirler. Peki bu yöntemler nelerdir?


internetten satış ortaklığı yaparak para kazanabilirsiniz.

 Bir ürünün tanıtımını, reklamını yapabilecek birçok yöntem mevcuttur. Çeşitli reklam şirketlerine ücret ödeyerek reklam verebilirsiniz veya çeşitli sitelere reklamlar verebilirsiniz. Bunların yanı sıra sosyal medya araçları olan facebook ve twitter üzerinden ürünün tanıtımını yapabilirsiniz. Bir site kurup ve bu siteyi geliştirerek satış ortağı olduğunuz ürünlerin tanıtımını buradan yapabilirsiniz. Bu yöntemlerin hepsi etkili ve size para kazandırabilecek yöntemlerdir. Gelelim avcımı, çiftçimi meselesine. Öncelikle avcı yöntemlerini açıklamak istiyorum: Avcı yöntemlerinde ücret ödeyerek google adwords, adklik, adhood gibi reklam platformlarınızda reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz bu bir avcı yöntemidir. Sosyal medya araçlarında linkinizi yayarak satış ortağı olduğunuz ürünleri tanıtabilirsiniz. Buda bir avcı yöntemidir. Avcı yöntemlerini kullandığınızda oldukça hızlı bir şekilde geri dönüşler alırsınız. Ancak bu yöntemin en büyük problemi devamlı kontrol etmeniz ve ilgilenmeniz gereken uygulamalardan oluşmuş olmasıdır. İlgilenmediğiniz veya yatırım yapmadığınız anda para kazanmanız durur. Çiftçi yönteminde ise bir site veya blog oluşturarak satış ortağı olduğunuz ürünleri burada tanıtırsınız veya facebook ta o ürünle ilgili bir sayfa oluşturur ürünü tanıtıcı yazılarınızı ve affilite linklerinizi buraya yerleştirerek sayfanızı tanıtmaya çalışırsınız. Bu yöntem ilk başlarda biraz emek isteyen bir yöntemdir ancak tamamen ücretsiz ve uzun vadeli bir yöntemdir. Sisteminizi oluşturduktan sonra cebinizden beş kuruş çıkmadan çok az zaman ayırarak para kazanmayı devamlı bir hale dönüştürmüş olursunuz. Gece uyurken, arkadaşlarınızla sohbet ederken bilgisayarınız kapalıyken dahi para kazanmaya devam edersiniz. 


Goomass eğitim kitinde bu iki stratejiyi de kullanarak para kazanmayı en ince ayrıntısına kadar. Videolu anlatımlarla öğrenip uygulayabilirsiniz. Buraya tıklayarakgoomass eğitim kitini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.           
                      
parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder