11 Mayıs 2012 Cuma

Nasıl kazanabilirim

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Yaşadığımız hayatta, devamlı karşımıza çıkan yegane bir soru vardır. Nasıl para kazanabilirim? Bunun kişiden kişiye değişen birçok cevabı olabilir. Eğer işsizseniz veya bir işte çalışıyor, ancak gelirlerinizi artırmak istiyorsanız. İnternetten aklınıza bile gelmeyecek yöntemlerle size para kazandırabilir. Günümüzde internetin ne kadar geniş kitlelere ulaştığını düşündüğünüzde aslında internetten para kazanma oldukça iyi bir çalışma şeklidir. Nerdeyse bu yazıyı okuyan herkes internetten bir kere dahi olsa alış veriş yapmıştır. Dünyada günde internetten milyonlarca adet alışveriş yapılmaktadır. İnsanlar çok çeşitli ihtiyaçlarını alırken önce internetten araştırarak yine uygun fiyatlarla internetten almaya başlamışlardır. Sanal dünya üzerinde dönen bu muazzam ticaretten sizde yararlanmak istemezmiydiniz. Eğer sizde günümüzün ve geleceğin mesleklerinden olacak olan affilite marketing ( satış ortaklığı ) konusunda her şeyi öğrenmek istiyorsanız yazının devamını okuyun.





Türkçesi satış ortaklığı olan bu sistem, bildiğiniz her gün çevrenizde gördüğünüz içinde olduğunuz ticaretin internetten yapılması anlamına gelmektedir. Ürün sahipleri ürettikleri ürünleri tanıtabilmek ve satmak için internet pazarını kullanmaktadırlar. Tabiî ki ürün sahipleri bu ucu bucağı olmayan internet dünyasında ürünlerinin tanıtımını yapacak ve ürün sitesine potansiyel müşteri gönderebilecek kişilere ihtiyaç duyarlar. İşte burada devreye satış ortakları girmektedir. Ürünün satış fiyatı üzerinden belirli komisyonlar alan satış ortakları, ürünün tanıtımını internet üzerinde çeşitli yolları kullanarak yaparlar. Ücretli ve ücretsiz reklam diye ikiye ayrılan yöntemleri kullanarak o ürünü tanıtıcı bir rol oynayan satış ortakları ürün ana sayfasına gönderdikleri kişiler eğer o ürünü satın alırsa o üründen %20 ila %70 arasında komisyon kazanırlar. Yatırım gerektirmeyen bir iş olan satış ortaklığına ücretsiz birçok yöntemi kullanarak para kazanabilirsiniz. Bu yöntemleri bu blogta ayrıntılı bir şekilde bulabilirsiniz. Burada örnek vermek gerekirse hemen, hemen herkes günde birkaç saat facebook ve twitter gibi sosyal medya araçlarını kullanır. Bu sosyal medya araçlarını kullanarak satış ortağı olduğunuz ürünleri de tanıtabilirsiniz bunun için paraya hiç ihtiyaç yok. Tek yapmanız gereken belirli yöntemleri işin inceliklerini bilmektir. Bunun için bu blogta size tavsiye edebileceğim benim de kullandığım ve sonuç aldığım bir eğitim seti olan goomass eğitim kitidir. Devamlı güncellenen bir yapıya sahip olan goomass ile en yeni ve en güncel yöntemleri okuyarak değil izleyerek öğrenebileceksiniz. Goomass eğitim kiti sadece bir e-kitap değildir. İçinde videoların bulunduğu ihtiyaçınız olan her şeyi bulabileceğiniz bir programdır. Size düşen goomassta anlatılanların videolardan izleyerek adım, adım uygulamanızdır ve nasıl para kazanırım sorusuna verebileceğiniz cevaptır. 

para kazanabileceğiniz bütün yöntemleri ve sitemleri öğrenebileceğiniz. bir eğitim programı olan google buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sizde internetten para kazanmak istiyor iseniz doğru yöntemler ile sisteminizi kurarak devamlı bir gelire kavuşabilirsiniz. Bir blog veya site açarak kazanabileceğiniz miktarlar bir işte çalışırken kazanabileceğiniz miktardan kesinlikle az olmayacaktır. Bu yöntemleri uygulayarak her ay binlerce lira kazanan kişiler var. Ücretli reklam sistemlerini kullanarak hızlı ve kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz ücretli reklam sistemlerinin en geniş kitleye hitap eden ve en çok getirisi olan google adwords’tur. Google verebileceğiniz reklamlar ile hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. Tabiî ki ücretli reklam vermek istiyor iseniz reklam verirken birçok ayrıntıya dikkat etmelisiniz. Bunlar anahtar kelime seçimi, kelime başına vereceğiniz teklif, hedeflediniz kitleye yönelik özellikleri ayarlama gibi birçok işin püf noktasını bilmeniz gerekiyor. Bunları açıklamaya çalıştığım yazıya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder