28 Mayıs 2012 Pazartesi

Çektiğiniz Resimlerden Para Kazanma

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
çektiğiniz fotoğrafları internete yükleyerek para kazanabilirsiniz.
İnterneti kullanarak çok çeşitli yollarla gelir elde edebilirsiniz. Bunlardan bir tanesi de beklide en ilginç olanı da çektiğiniz fotoğrafları yükleyerek para kazanmadır. Sanırım herkes amatörce veya profesyonelce bir uğraş ile fotoğraf çekmektedir. Bu fotoğraflar kimi zaman bir manzara resmi, kimi zaman mutlu bir çift, kimi zaman ise güzel bir mimari fotoğrafıdır. Peki bu çektiğiniz fotoğraflardan para kazanabileceğiniz aklınızdan hiç geçtimi? Evet çektiğiniz resimleri internete yükleyerek her indirme başına para kazanabilirsiniz. Dergilerde, gazetelerde, billboardlarda, internet sayfalarında kullanılan resimlerin çoğu bedeli ödenerek kullanılan resimlerdir. Çünkü ülkemizde pek yaygın bir durum olmasa da internet siteleri, gazeteler vb. yayın mecraları belirli bir ücret ödeyerek resimleri kullanmaktadırlar.



İnternette dolaştığımız sitelerde, sayfalarda gördüğümüz fotoğrafların birçoğu para ödenerek o sayfaya konulmaktadır. Peki neden bir site sahibi hiçbir ücret ödemeden bir fotoğrafı sayfalarında yayınlamak varken, neden ücret öder. Bunun tek bir cevabı var. Yasal olarak bir fotoğrafı sitenizde, gazetenizde, ilanlarda izinsiz olarak kullanmak suçtur. Ve hayli yüklü cezası vardır. Özellikle yurt dışında yaygın olarak fotoğraf ajanslarından para ödenerek alınan fotoğraflar yayınlarda kullanılır. Ancak ülkemizde durum şimdilik pek böyle değil. Şu an için yüksek hitli popüler siteler buna riayet etmektedir. İşte tamda burada internetten para kazanma fırsatı başlamaktadır. Henüz ülkemizde gelişmemiş olan bu alandan oldukça iyi miktarlarda kazançlar sağlayan amatör fotoğrafçılar vardır. Bu alanda oldukça büyük bir açık olduğu hatta arz edilen yani internete yüklenen fotoğraf sayısının talebi karşılamadığı bu işi bilenler tarafından oldukça sık tekrarlanmaktadır. Çektiğiniz bir manzara resmi, doğa fotoğrafları, insan fotoğrafları oldukça yüksek fiyatlara, çeşitli resim indirme sitelerinden indirilmektedir. Şu an için yurt dışı özelikle birkaç fotoğraf yükleme ve indirme sitesi bu işi yapmaktadır. Shutterstock, dreamstime, stockexpert siteleri ilk akla gelebilecek bu işi yapan sitelerdir. 



çektiğiniz resimlerle kazanç sağlayın.
Ülkemizde bu iş için bir proje geliştirilmiştir. Bu projenin adı resimle kazanma projesidir. Bu proje kapsamında oluşturulan eğitim kitini kullanarak bu işten oldukça iyi kazançlar sağlamak mümkün. Peki bu eğitim kitin size ne gibi avantajlar sağlamaktadır. Birkaç fotoğraf ile dahi çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Bu sektörde hangi fotoğrafların daha çok rağbet gördüğünü öğrenecek ve ona göre resimler oluşturarak yükleyebileceksiniz. Eskiden çektiğiniz resimleri yeniden tasarlayarak, yeniden modelleyerek çok güzel fotoğraflar oluşturabileceksiniz. Fotoğraf çekmenin inceliklerini de bu eğitim kitiyle öğrenmiş olacaksınız. Fotoğraflarınızı fotoğraf ajans sitelerine yükledikten sonra, indirilen yani kullanılan her fotoğrafınız için para kazanabileceksiniz ve bu paraları nasıl alabileceğinizi öğreneceksiniz. Bu işi yaparak kazanç sağlamak için çok iyi profesyonel bir fotoğraf makinası’na sahip olmanıza ihtiyaç yok veya profesyonel bir fotoğrafçı olmanız gerekmiyor. Bu eğitim kitinin öğrettikleri ve verdiği tüyolarla kısa zamanda para kazanabilirsiniz. Eğer elinizde orijinal bir fotoğraf albümü veya bu işe meraklı birisi iseniz çektiğiniz resimlerden para kazanabilirsiniz. Aşağıdaki resime tıklayarak eğitim kitine ulaşıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz.    


 

        
parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder