13 Mayıs 2012 Pazar

Cpa nedir

parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör
cpa yöntemi ile internetten para kazanabilirsiniz.Cpa internetten para kazanma yöntemlerinden birisidir. Açılımı cost per action olan cpa yöntemi kısmen satış ortaklığına benzese de önemli farklılıklar içermektedir. Bu yöntem daha çok google adsense ile para kazanmaya benzemektedir. Bir siteniz veya bir bloğunuz varsa affilite sitelerinin linklerini yayınlayarak para kazanabilirsiniz. Birçok firma çeşitli kampanyalarla müşteri kazanmaya çalışır. Bir çoğumuz görmüştür herhangi bir ürün sitesine girdiğimiz zaman üye olmak için bir form çıkar mail adresinizi ve isminizin sorulduğu, işte bu gibi uygulamalar ürün sitesinin potansiyel müşteri kazanmak için uyguladığı bazı yöntemlerdir. Cpaşirketlerinden alınan linkleri çeşitli yöntemlerle internette yaydığımızda bizim linkimize tıklayarak o siteye giden ve formu dolduran her kişi başına cpa şirketi bize para ödemektedir. 







cpa yönteminde sadece böyle bir formu doldurtarak para kazanabilirsiniz.Yan tarafta gördüğünüz form hızlıca doldurulabilecek bir uygulamadır. Eğer sizin linkinizle bu siteye girip. Bu formu birisi doldurduğunda siz para kazanmış olursunuz. Cpa yöntemiyle para kazanmak oldukça iyi ve çok kazandıran bir yöntemdir. Özellikle yurt dışındaki cpa platformları, doldurulacak formun çeşitliliğine göre $3’dan $10 kadar sizin linkinizle form dolduran her kişi başına size ödemektedir. Tabiî ki bu yöntemi uygulamak için birçok şeyi iyi bilmeniz gerekmektedir. Araştırmadan ve öğrenmeden bu yolla internetten para kazanmak oldukça zordur. Türkiye’de cpa sistemini uygulaya pek çok platform mevcuttur. Daha önce blogta bahsetmiş olduğum x ticaret ve clikmerkezde cpa modeliyle üyelerine para kazanma fırsatları sunmaktadır. Özellikle linkinizle gönderdiğiniz kişi başına çok para veren yabancı cpa platformlarına üye olmak oldukça zordur. Bunun için iyi hiti olan bir siteye sahip olmanız gerekmektedir. Türkiye için şimdilik durum bu şekilde değildir. X ticarete veya clikmerkeze kolayca üye olarak cpa ile para kazanmaya başlayabilirsiniz. Satış ortaklığında sizin linkinizle ürün sitesine gidip ürünü satın alan her kişiden para kazanılmaktadır. Ancak cpa yönteminde linkinizle siteye gelen kişinin ücretsiz bir şekilde formu doldurup siteye üye olması para kazanmanız için yeterlidir. 


Cpa sisteminden para kazanmak istiyor iseniz. Bana göre öncelikle yayıncı olmanız gerekiyor. Yani bir site sahibi olarak cpa’dan çok iyi paralar kazanmanız mümkündür. Özellikle şu sıralar goomass bir kampanya düzenlemektedir. Goomass’a sahip olduğunuz anda istediğiniz kategoride siteyi goomass kendi hazırlayıp size sunmaktadır. Böylece size sadece içerik girerek sitenizi geliştirmek kalmaktadır. Yurdışındaki en iyi cpa şirketleri copeac, hydra network, clikbank ve amozondur. Yurt içinde de x ticaret, gitti gidiyordur. İnternetten para kazanmak istiyor iseniz. Bunun birçok yolu vardır. Satış ortaklığı ve cpa yöntemini aynı anda uygulayarak çok iyi miktarlarda paralar kazanabilir ve devamlı bir gelir sahibi olabilirsiniz. Özellikle internetten para kazanma konuları hakkında en yetkin bilgileri alabileceğiniz bir türkçe eğitim platformu olan goomass eğitim kiti ile cpa ve daha birçok yöntem hakkında en güncel bilgilere sahip olabileceksiniz.


Eğer bir web site sahibi değilseniz satış ortaklığı sistemi ilk etapta para kazanabileceğiniz bir yöntemdir. Ürünlerin reklamını siteniz olmasa dahi ücretli veya ücretsiz yöntemlerle tanıtabilirsiniz. Blogta anlattığım sosyal medya araçlarını kullanarak ücretsiz bir şekilde cebinizden beş kuruş para çıkmadan para kazanmaya başlayabilirsiniz. Facebook para kazanma konusunda yazıya blog ana sayfasından ulaşabilirsiniz.                        
parça kontörkontör satışkontör bayilikparça kontörturkcell bayilikvodafone bayilikavea bayilik turkcell kontörvodafone kontöravea kontörkontür satışparça kontör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder